Tadić je četnik

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

BG5

Veoma poznat
Poruka
11.580
List "Vreme" br. 668
Desetak minuta kasnije, ista ekipa ponovo je izašla, zaputivši se sa dva venca ka spomeniku Draži Mihailoviću. Tek kada su se sasvim približili, prisutnima je postalo jasno da se ne radi o Vuku Draškoviću, kako su pretpostavljali, već o dve delegacije, zajedničkoj Demokratske stranke i Srpskog pokreta obnove, i delegaciji Bezbednosno-informativne agencije. Prvu su činili funkcioner DS-a Srđan Milivojević i direktor SPO-a Aleksandar Jugović.
 
Kada je sa demokratama ovako lose, kako li bi nama jadnima bilo sa onim radikalima crnim?! Ne mogu ni da zamislim... Inace, sto vam smeta B92?! Zbog objektivnosti?! Zato sto je jedina televizija koja organizuje humanitarne akcije?!

Evo vam vas Pink seljacki i Grand... Mainstream media izvor vasih sranja...
 
Ne.....cetnik nije..............samo ********* koji se oslobodio KOMUNISTA kao i Milosevic.................tihi SPAVACI do TAJMINGA BUDJENJA............samo u tome isti.....................ostalo je nebo i zemlja................ili samosvest i pol.nesvest..................ma..................koga zbunjuje glavom o zid.......................
 
2iae5wi.jpg
 
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back
Top