Тадић извиждан на радничким демонстрацијама

Ovi sto "umiru od gladi",nek se vrate na selo,odakle su otisli,pa su nam sela zapustena,neka se bave stocarstvo i vocarstvom,pa ce imati...to u Titovo vreme masovno isli iz sela u grad,videli u fabrikama se nista ne radi,ladovina,a jos imas milion beneficija.
pa da tolika sela stoje zapustena a oni i dalje ocekuju da ce im drzava sve davati za dzabe a oni da lade jaja po fabrikama sa 3 sata efektivnog rada i jos da imaju dzaba letovanja po siindikalnim odmaralistama ,da dobiju stan od drzave ,polutke i tursiju preko sindkata i da im jos niko nista ne moze ma koliko beskorisni bili .

Pazi,Keeper je komunista ili radikal?:)Keeper-u,niko ne pljuje vlastelu,a Tadić je vlastelin.
nisam ni komunista ni radikal. ne znam kako da nazovem ono kad imaš velike simpatije prema socijalizmu, a ne podnosiš autoritete, Staljina, Mao-a i ostale. jedan drug sa foruma me zove anarhistom, tako da, biće da je to to, grubo. (:

Иако се појавио на почетку демонстрација и мирно одстојао док је одсвирана "Интернационала", Тадић се одмах суочио са питањима типа "Ја годину дана нисам добио плату" и сличним да би одмах почело букање и звиждање уз повике "Напоље, напоље!".
Обезбеђење је успело да се са разочараним Тадићем пробије кроз гомилу која је председника избацила са скупа.

Па Ацо, јесам ли ја лепо отворио тему СВЕ ГЛУПОСТИ БОРИСА ТАДИЋА и тамо сам лепо написао да имам стрес када отварам вести јер треба сваког дана да прочитам НОВУ ГЛУПОСТ БОРИСА ТАДИЋА.........ахахахааааааааа........ па ово је нечувена глупост - ДОС-овци отпустили 1,000 000 радника и онда дођу да глуме "радничке мајке" уз Интернационалу - 'ебо их Јосип Броз.........умрећу.........ахахахааааааааааааа................човек је потпуно УМИШЉЕН и нема никакве благе везе са стварношћу нити са мишљењем народа о свему што се овде догађа...

Taj sto je pitao,sto nije zavrsio neku skolu,vec je i kao pola Srbije dogurao do osnovne najvise,da ima neki fax ili visu imao bi posao 80%...ni Nemci u Nemackoj nemaju posao
Не читаш пажљиво! Није рекао да је годину дана без посла већ да годину дана није добио плату. Да су му дали отказ овај твој пост би можда имао мало резона.
Што се тиче наставника какав ти мислиш да будеш (евентуално), ја сам своју децу научио да ме правилно о таквима информишу па им онда одем у кућну посету да им појасним (а некима и објасним) како се васпитавају деца.:evil:

Не читаш пажљиво! Није рекао да је годину дана без посла већ да годину дана није добио плату. Да су му дали отказ овај твој пост би можда имао мало резона.
Што се тиче наставника какав ти мислиш да будеш (евентуално), ја сам своју децу научио да ме правилно о таквима информишу па им онда одем у кућну посету да им појасним (а некима и објасним) како се васпитавају деца.:evil:

Nebitno,kazem da se skolovao imao bi posao,sad dal nema platu ili nema posao..isto mu dodje.

Back