Alekasandar3
Buduća legenda
- Poruka
- 35.716
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ma Tadic im je kriv sto je umro cika Kardelj i sto vise nema radnickog samoupravljanjaA sta bi tek uradili da se uvede robotizacija fabrika?Da obicni roboti mogu da vrse njihov posao...jel i za to Tadic kriv?Jel im kriv sto ih nije vukao za rukav da se skoluju?E pa maso nepismena,sto ste sejali to ste i kusali.
радо бих се преселио на Кубу.
ВАРАДЕРО СЕСТРО, ВАРАДЕРО!
![]()
Varadero.
Idemo na Kubu!
Jel u Nemackoj krecu na predsednika drzave sa psovkama,stoka neobrazovana? Ili naprave miran dostojanstven protest?[/QUOTE
koji si ti bolid..za neverovati..ogadio si mi demokrate..demokrato stocarska..
Ih............, da im je usto Tito ili ne daj Boze Sloba....., bilo bi veselja do kasno u noc. Sa nezaboravnim logorskim vatrama i Kozarackim kolom...
Komunjare tipicne!
Ajde ti visokoumna kazi,koliko?
Jedva cekam tvoj procenat...
stoka proleterska nek idu na Kubu
Priznacu da ne znam TACNO.
Ali s obzirom na njihovo ucesce u broju stanovnika - mnogo!
Pa sta seres onda,jel samo 7% posto stanovnistva Srbije ima diplomu faxa ili vise skole?To je 500.000 ljudi.U krajnjem slucaju ako vise od 5% nema posao.
inu.
Pazi,Keeper je komunista ili radikal?u Nemačkoj se ne pojavljuje predsednik republike na štrajku jer ga boli ona stvar. osim toga, u Nemačkoj su daleko bolji uslovi za radnike, i nema potreba za ovakvim protestima.
a šta bi se desilo kad bi Nemačka bila u ovoj situaciji, mogu samo da se dosećam. ne bih garantovao za glavu njihovog predsednika ili kancelara.
ovo što se kod nas dešava je preslabo. da su ljudi pametniji, manje uplašeni i podložni uticaju političara, ustali bi i nakantali sve predstavnike vlasti zato što upropašćavaju zemlju.
Keeper-u,niko ne pljuje vlastelu,a Tadić je vlastelin.jeste eno ih umiru od gladi po ulici kao u Somaliji , zayebi me sa tim komunjarskim sranjima molim teljude kojima su uskracena prava nazivas stokom..ljude koji su gladni..psihopato!!
Ali zato ima 95%...a ovih 5% nema posao,zbog 50% Srbije koje ima samo osnovnu skolu jer u nekim gradovima nema potrebe da se ovaraju mesta za visokoskolovane,koji su tamo u manjini,vec se otvaraju fabrike i slicno.I da je tako, MALO LI JE?!
25.000 ljudi - citava Bela Palanka! I vise!
jeste eno ih umiru od gladi po ulici kao u Somaliji , zayebi me sa tim komunjarskim sranjima molim te
Trebalo bi da ima samo 1%.treba uvesti testove inteligencije i takvima kao ti omogućiti da pokažu šta mogu.Pa sta seres onda,jel samo 7% posto stanovnistva Srbije ima diplomu faxa ili vise skole?To je 500.000 ljudi.U krajnjem slucaju ako vise od 5% nema posao.
Ovaj majmun sto me proziva moze da mi se napase...sam neka izabere kolicinu.

Trebalo bi da ima samo 1%.treba uvesti testove inteligencije i takvima kao ti omogućiti da pokažu šta mogu.![]()
Pa sta seres onda,jel samo 7% posto stanovnistva Srbije ima diplomu faxa ili vise skole?To je 500.000 ljudi.U krajnjem slucaju ako vise od 5% nema posao.
Ovaj majmun sto me proziva moze da mi se napase...sam neka izabere kolicinu.
Koliko je od tih 7 % zavrsilo u Kragujevcu,Pristini.....!
Tebi je merilo ko je kakvu skolu zavrsio!
Kakve veze imaju bilo čija deca?Ja govorim o likovima koji su ograničeni,a dozvoljava im se da dođu do diplome.Nemoj da pominjes nesto sto ne znas kako izgleda,a ne daj boze mogu sutra da budem profesor tvom detetu...
Kakve veze imaju bilo čija deca?Ja govorim o likovima koji su ograničeni,a dozvoljava im se da dođu do diplome.![]()