Тадић извиждан на радничким демонстрацијама

Hotel_Maritim_Varadero_Beach_Resort_Varedero.jpg

A sta bi tek uradili da se uvede robotizacija fabrika?Da obicni roboti mogu da vrse njihov posao...jel i za to Tadic kriv?Jel im kriv sto ih nije vukao za rukav da se skoluju?E pa maso nepismena,sto ste sejali to ste i kusali.
Ma Tadic im je kriv sto je umro cika Kardelj i sto vise nema radnickog samoupravljanja

Priznacu da ne znam TACNO.
Ali s obzirom na njihovo ucesce u broju stanovnika - mnogo!

Pa sta seres onda,jel samo 7% posto stanovnistva Srbije ima diplomu faxa ili vise skole?To je 500.000 ljudi.U krajnjem slucaju ako vise od 5% nema posao.
Ovaj majmun sto me proziva moze da mi se napase...sam neka izabere kolicinu.

u Nemačkoj se ne pojavljuje predsednik republike na štrajku jer ga boli ona stvar. osim toga, u Nemačkoj su daleko bolji uslovi za radnike, i nema potreba za ovakvim protestima.
a šta bi se desilo kad bi Nemačka bila u ovoj situaciji, mogu samo da se dosećam. ne bih garantovao za glavu njihovog predsednika ili kancelara.

ovo što se kod nas dešava je preslabo. da su ljudi pametniji, manje uplašeni i podložni uticaju političara, ustali bi i nakantali sve predstavnike vlasti zato što upropašćavaju zemlju.
Pazi,Keeper je komunista ili radikal?:)Keeper-u,niko ne pljuje vlastelu,a Tadić je vlastelin.

Pa sta seres onda,jel samo 7% posto stanovnistva Srbije ima diplomu faxa ili vise skole?To je 500.000 ljudi.U krajnjem slucaju ako vise od 5% nema posao.
Trebalo bi da ima samo 1%.treba uvesti testove inteligencije i takvima kao ti omogućiti da pokažu šta mogu.:mrgreen:

Koliko je od tih 7 % zavrsilo u Kragujevcu,Pristini.....!
Tebi je merilo ko je kakvu skolu zavrsio!

Back