Tadic i njegov rezim uveli HARAC I NA NOVU GODINU!

mucenice, pa ceo tvoj zivot je epitom nedovoljnog. da li si ti uopste svestan ko si i sta si - privatno i koliko je smesno da ti dajes ocene O BILO CEMU? :D
da li uopste da ti pokazujem i objasnjavam koliko je retardirano povezivati tadiceve limuzine i gradnju mostova i puteva, valjda se putevi ne prave samo da bi tadiceva svita mogla negde da se vozi? :D

mucenice, pa ceo tvoj zivot je epitom nedovoljnog. da li si ti uopste svestan ko si i sta si - privatno i koliko je smesno da ti dajes ocene O BILO CEMU? :D
da li uopste da ti pokazujem i objasnjavam koliko je retardirano povezivati tadiceve limuzine i gradnju mostova i puteva, valjda se putevi ne prave samo da bi tadiceva svita mogla negde da se vozi? :D

Ma jel ti ovo meni ili Zelenom? :lol:

http://www.alo.rs/politika/12815/Dinkic_uzeo_281000_dinara_za_hit
Dinkić uzeo 281.000 dinara za hit
Subota - 28.02.2009
Zahvaljujući muzičkom talentu, vicepremijer i ministar ekonomije Mlađan Dinkić je prošle godine uspeo da zaradi više od dve bonus plate koje prima u Vladi Srbije.

Naime, u njegovoj zvaničnoj imovinskoj karti navedeno je da je svoja autorska prava na 21 kompoziciju u udruženju kompozitora Sokoj naplatio 281.000 dinara.
Da se Dinkić, barem po visini zarade, kotira veoma dobro kao kompozitor, najbolje svedoči podatak da suma koju je „namakao“ od Sokoja iznosi koliko i 14 prosečnih autorskih honorara u tom udruženju!

S obzirom na tarife Sokoja, procene upućenih uveravaju da bi autor sa tolikim godišnjih honorarom morao da ima kompoziciju koja je tokom godine „dosadila i bogu i narodu“, odnosno hit-pesmu koja je bila među najizvođenijima. Međutim, u Dinkićevom slučaju potrebno je svojevrsno mini istraživanje da bi se uopšte saznali naslovi njegovih pesama, zbog čega visina njegovih honorara u Sokoju još više „bode oči“.
- Znam pouzdano da je jedna pevačica imala pravi hit, koji se besomučno „vrteo“ tokom cele 2007, a na kraju godine u Sokoju joj je obračunat honorar od 180.000 dinara. Ne znam tačno koje kompozicije ima Dinkić, ali mora da su mnogo poznate i često emitovane ako je za njih dobio 281.000 - kaže izvor „Alo!“ blizak Sokoju.

Lepo njima ide to tjapanje sa mnogo strana, slatko je to kad krene, tesko je sisu ispustiti iz usta...
Dok im ne uleti nesto tvrdje...

Ma jel ti ovo meni ili Zelenom? :lol:

ma ovom Entelektualcu
cab_driver.jpg

Back