Tadic i kombije proglasio za ultra luksuz! Protestvovali vlasnici kombi vozila!

Тихи

Zaslužan član
Poruka
148.932
Tehnički pregled više od 4.000 RSD?
20. januar 2011. | 17:13 | Izvor: Novosti
Beograd -- Vozači u Srbiji još nisu odahnuli od povećanja troškova za nove tablice, saobraćajne i prvu pomoć, a uskoro ih očekuju i veće cene tehničkog pregleda.

5725414804d37fdb8995f8237826558_450x338.jpg

Novi pravilnik o tehničkom pregledu, koji će biti donet u skladu sa novim Zakonom o bezbednosti saobraćaja, u izradi je, a u Udruženju tehničkih pregleda Srbije veruju da bi mogao biti obnarodovan već krajem januara.

“Izvesno je da će cene tehničkih pregleda biti više nego dosadašnje, a verujem i da će vozila starija od 15 godina, svakako, ići dva puta godišnje na redovan, obavezujući tehnički pregled”, kaže Trifun Stojanović, predsednik IO Udruženja tehničkih pregleda Srbije.

Ukoliko bi pravilnik bio usvojen, vlasnici mopeda bi za tehnički pregled plaćali 2.360, a motociklisti 3.540 dinara.

Cene tehničkih pregleda za automobile, koje su sada u rasponu od 750 do 2.500 dinara u zavisnosti od firme koja obavlja tehnički pregled, bile bi formirane prema kubikaži vozila.

Tako bi vlasnik automobila do 1.500 kubika plaćao 4.130 dinara, a za vozilo do 2.500 kubika cena bi bila 4.720 dinara.Najviše bi plaćali vlasnici vozila preko 2,5 litara radne zapremine - 5.310 dinara.

Cena tehničkog pregleda za kamione određivala bi se prema nosivosti. Za kamione nosivosti veće od sedam tona tehnički pregled koštao bi 14.160 dinara.

Vlasnici motokultivatora bi plaćali 2.360, traktora 3.540 dinara (i još toliko za svako priključno vozilo).

http://www.b92.net/biz/vesti/srbija.php?yyyy=2011&mm=01&dd=20&nav_id=487097

znaci jos 8000 dinara nameta dodatnog za sve vozacke automobila!

nema druge JOMINI NEGO DA POJASES MOTOKULTIVATOR :sad2:

Дон

Buduća legenda
Poruka
29.456
Pošto imam agenciju za registraciju vozila, tačno znam kakva je situacija sa ovim novim porezom na teretnjake do 3,5 t.
Da vam plastično objasnim šta je Tadićeva banda uradila:

Imate seljaka koji vozi raspadnuti kombi star 20 godina, sa motorom zapremine 2500-3000 kubika, vrednosti nekih 2.000€, sa kojim odveze na kvantašku pijacu ono malo čemera što mu je u nemogućim uslovima proizvodnje u Srbiji uspelo na njivi, gde ga nakupci očerupaju za sitne pare, a oni kasnije skidaju kajmak, prodajući po mnogo višim cenama. I pored toga, taj seljak ćuti i pošteno crnči na toj zemlji, hraneći naciju.

Sa druge strane, imate dilera drogom koji nam truje decu već u osnovnoj školi, jer mu se može, jer je policija nesposobna ili neće da ga u tome spreči, i koji je na taj način došao do prelepog auta od nekih 2000 kubika, a vrednosti od cca 100.000 €.

Taj seljak, po novom zakonu, za svoj kombi plaća višestruko skuplju registraciju, od ovog dilera drogom sa besnim autom.

To je Tadićeva Srbija.

zofr

Iskusan
Poruka
5.909
....naravno a provukli kao zbog kubikaze ,samo samim tim sve ce ostalo poskupeti ,na primer "klas" koji ima preko 200 dostavnih vozila i prevozi hleb ,pa naravno da ce zbog povecanja svojih troshkova povecati cenu hleba i tako dalje i tako blize ,lavirint ,ovi krpe jednu rupu a otvaraju se deset,sad chujem magarci produzili rok za preuzimanje dokumentacije za "telekom" jel su neshto zeznuli u istoj ,pa to je pishijada od experata .........................znachi jesmo veoma strpljiv narod al loshe krenula ova godina .............

Ovo za Telekom ce biti reseno kada se dogovore za TAL. Ocigledno se do sada nisu dogovorili, pa produzuju tender dok se ne utale.

Тихи

Zaslužan član
Poruka
148.932
A bre ljudi, ja imam ladu nivu ocu li i ja da placam registraciju kao Ceda?

pa neces bas ko ceda al ni ceda ne placa njegovu iz svog dzepa vec iz tvog tj naseg.

ti ces da placas 100 evra vise nego sto si dosad placao

jer ces morati da radis 2 tehnicka godisnje a to je 90 evra po novim cenama + za tablice i novu saobracajnu 40 evra tako da ti je to realno povecanje registracije od 130 evra

Dule 021

Veoma poznat
Poruka
12.429
Kola vise niko ne treba ni da registruje!!!
Kako to lepo rade nasi Srbi na Kosovu! Ja sam tamo bio letos i pola kola nije imalo registarske tablice a voze se.
Ja 2010 nisam registrovao motor zbog vladinog extra poreza,sad su kao spustili taj extra porez ali hoce da dignu tehnicki pregled-e pa ako tako bude necu ga ni ove godine registrovati!
Daj vise da se udruzimo i da sprecimo ovo ******* u zdrav mozak!
Izaci na ulice i zakrciti saobracaj pa da vidis posle par dana kako ce da spuste loptu!

Тихи

Zaslužan član
Poruka
148.932
Kola vise niko ne treba ni da registruje!!!
Kako to lepo rade nasi Srbi na Kosovu! Ja sam tamo bio letos i pola kola nije imalo registarske tablice a voze se.
Ja 2010 nisam registrovao motor zbog vladinog extra poreza,sad su kao spustili taj extra porez ali hoce da dignu tehnicki pregled-e pa ako tako bude necu ga ni ove godine registrovati!
Daj vise da se udruzimo i da sprecimo ovo ******* u zdrav mozak!
Izaci na ulice i zakrciti saobracaj pa da vidis posle par dana kako ce da spuste loptu!

slazem se. potrebna nam je jedna masovna gradjanska neposlusnost. drugog resenja nema

ili mi ili oni

mario80

Buduća legenda
Poruka
44.900
Pošto imam agenciju za registraciju vozila, tačno znam kakva je situacija sa ovim novim porezom na teretnjake do 3,5 t.
Da vam plastično objasnim šta je Tadićeva banda uradila:

Imate seljaka koji vozi raspadnuti kombi star 20 godina, sa motorom zapremine 2500-3000 kubika, vrednosti nekih 2.000€, sa kojim odveze na kvantašku pijacu ono malo čemera što mu je u nemogućim uslovima proizvodnje u Srbiji uspelo na njivi, gde ga nakupci očerupaju za sitne pare, a oni kasnije skidaju kajmak, prodajući po mnogo višim cenama. I pored toga, taj seljak ćuti i pošteno crnči na toj zemlji, hraneći naciju.

Sa druge strane, imate dilera drogom koji nam truje decu već u osnovnoj školi, jer mu se može, jer je policija nesposobna ili neće da ga u tome spreči, i koji je na taj način došao do prelepog auta od nekih 2000 kubika, a vrednosti od cca 100.000 €.

Taj seljak, po novom zakonu, za svoj kombi plaća višestruko skuplju registraciju, od ovog dilera drogom sa besnim autom.

To je Tadićeva Srbija.

Nene greshis sinko, demokrate ubijaju svaku konkurenciju trzistu hrane. Ako malo bolje razmislish, sirotinja ne mora da kupi odelo ali mora da jede! Ako seljak ne moze da odveze kombijem hranu na pijacu, morace svi u Maxi market!

"Moze biti samo jedan" je najnoviji slogan demokrata :lol:

Ovo mora u krvi da se ugushi, jednostavno traze to od naroda ali onda nece biti cipelarenja direktora televizije, onda ce ih narod traziti po kucama i guliti im kozu na zivo i spaljivati ih

jaguar b p

Elita
Banovan
Poruka
23.453

Trebalo bi tebi taj motor nabiti u ta žuta usta, provokatorska.
Jesi se konačno opredelio na čijoj si strani

Protiv EU ili za

Ako za, onda prestani da napadaš one koji su na ispravnoj strani
27524_124342600921165_8371_n.jpg

sve dok diše bilo ko iz anti-evrounijatskog lobija.

Ovo što trenutno radiš je kontraproduktivno, jer svojim zakeranjem protiv demokratskog bloka
samo ulivaš gorivo u pripadnike raznih dveraško-glupačkih snaga, koje se bore protiv evropskih integracija.

gost 227949

Veoma poznat
Poruka
13.999

Jesi se konačno opredelio na čijoj si strani

Protiv EU ili za

Ako za, onda prestani da napadaš one koji su na ispravnoj strani

sve dok diše bilo ko iz anti-evrounijatskog lobija.

Ovo što trenutno radiš je kontraproduktivno, jer svojim zakeranjem protiv demokratskog bloka
samo ulivaš gorivo u pripadnike raznih dveraško-glupačkih snaga, koje se bore protiv evropskih integracija.

Jesam za EU i tu se ništa nije promenilo. Ne zato sam nešto posebno oduševljen
Briselom, već zato što mislim da su oni manje zlo u odnosu na "rusku guberniju".

A što se tiče ulivanja goriva "u pripadnike raznih dveraško-glupačkih snaga", to vi
radite svaki dan vašim lažima, pljačkom, besramnošću, licemerstvom...

Jednostavno, ukoliko se narodu zgadi Evropska Unija (a na dobrom ste putu da to
postignete), oni koje ti ljubiš u dupe će biti JEDINI krivci za to.

Dakle, jesam za EU ali sam protiv onih kojima su puna usta Evrope i evropskih
vrednosti, a ustvari su obična lažljiva, lopovska i licemerna govna.

Kao ovi na primer:

Poslednja izmena: