Тихи
Zaslužan član
- Poruka
- 148.932
Све преко 3 сома куба је луксуз.
luksuz necega se meri ne velicinom motora one stvari cega vec , vec vrednoscu ....
ne moze da bude luksuzniji ford taurus 1986 godiste od audia A6 2.0T ganc novog
Све преко 3 сома куба је луксуз.
komsija ima kombi ona mercedes stari razdrdnani doslo mu da plati registraciju preko 1000 evra a ceo kombi vredi mozda 1500!
ultra luksuzno vozilo !
ROKAJ TADICU RUKE TI SE LOPOVSKE OSUSILE
Za ovo sam ipak morao da te prijavim.....
....naravno a provukli kao zbog kubikaze ,samo samim tim sve ce ostalo poskupeti ,na primer "klas" koji ima preko 200 dostavnih vozila i prevozi hleb ,pa naravno da ce zbog povecanja svojih troshkova povecati cenu hleba i tako dalje i tako blize ,lavirint ,ovi krpe jednu rupu a otvaraju se deset,sad chujem magarci produzili rok za preuzimanje dokumentacije za "telekom" jel su neshto zeznuli u istoj ,pa to je pishijada od experata .........................znachi jesmo veoma strpljiv narod al loshe krenula ova godina .............
A bre ljudi, ja imam ladu nivu ocu li i ja da placam registraciju kao Ceda?
Kola vise niko ne treba ni da registruje!!!
Kako to lepo rade nasi Srbi na Kosovu! Ja sam tamo bio letos i pola kola nije imalo registarske tablice a voze se.
Ja 2010 nisam registrovao motor zbog vladinog extra poreza,sad su kao spustili taj extra porez ali hoce da dignu tehnicki pregled-e pa ako tako bude necu ga ni ove godine registrovati!
Daj vise da se udruzimo i da sprecimo ovo ******* u zdrav mozak!
Izaci na ulice i zakrciti saobracaj pa da vidis posle par dana kako ce da spuste loptu!
Kupuješ motor a, dok narod gladuje.Ja 2010 nisam registrovao motor zbog vladinog extra poreza
Kupuješ motor a, dok narod gladuje.
I još se hvališ kako utajuješ obaveze prema državi
a posle ćeš verovatno da trubiš o budžetskom deficitu
Pošto imam agenciju za registraciju vozila, tačno znam kakva je situacija sa ovim novim porezom na teretnjake do 3,5 t.
Da vam plastično objasnim šta je Tadićeva banda uradila:
Imate seljaka koji vozi raspadnuti kombi star 20 godina, sa motorom zapremine 2500-3000 kubika, vrednosti nekih 2.000€, sa kojim odveze na kvantašku pijacu ono malo čemera što mu je u nemogućim uslovima proizvodnje u Srbiji uspelo na njivi, gde ga nakupci očerupaju za sitne pare, a oni kasnije skidaju kajmak, prodajući po mnogo višim cenama. I pored toga, taj seljak ćuti i pošteno crnči na toj zemlji, hraneći naciju.
Sa druge strane, imate dilera drogom koji nam truje decu već u osnovnoj školi, jer mu se može, jer je policija nesposobna ili neće da ga u tome spreči, i koji je na taj način došao do prelepog auta od nekih 2000 kubika, a vrednosti od cca 100.000 €.
Taj seljak, po novom zakonu, za svoj kombi plaća višestruko skuplju registraciju, od ovog dilera drogom sa besnim autom.
To je Tadićeva Srbija.
Jesi se konačno opredelio na čijoj si straniTrebalo bi tebi taj motor nabiti u ta žuta usta, provokatorska.
Kako može biti "luksuz" kombi star petnaest godina, koji vredi oko tri hiljade evra?
Dakle, registracija za vozilo koje vredi 3000 evra košta oko 100 000 dinara.
Ne bi bilo loše da neka žutara odgovori na ovo...???![]()
[/QUOTE]Ovo što trenutno radiš je kontraproduktivno, jer svojim zakeranjem protiv demokratskog bloka
samo ulivaš gorivo u pripadnike raznih dveraško-glupačkih snaga, koje se bore protiv evropskih integracija.
samo ulivaš gorivo u pripadnike raznih dveraško-glupačkih snaga, koje se bore protiv evropskih integracija.
Jesi se konačno opredelio na čijoj si strani
Protiv EU ili za
Ako za, onda prestani da napadaš one koji su na ispravnoj strani
![]()
sve dok diše bilo ko iz anti-evrounijatskog lobija.
Ovo što trenutno radiš je kontraproduktivno, jer svojim zakeranjem protiv demokratskog bloka
mozeKako može biti "luksuz" kombi star petnaest godina, koji vredi oko tri hiljade evra?
Dakle, registracija za vozilo koje vredi 3000 evra košta oko 100 000 dinara.
Ne bi bilo loše da neka žutara odgovori na ovo...???![]()