Тадић: Даћу мандат за састав владе Демократској странци!

Alekasandar2

Iskusan
Poruka
5.546
Како управо прича на ТВ,
"Мандат се даје оној странци која има највише шансе да формира владу, како би требало да се да мандат оној странци која има највећи брај гласова у једном блоку, то је Демократска странка која има највећи број гласова у демократском блоку, па ће она добити мандат"

Господе!

Alekasandar2:
Како управо прича на ТВ,
"Мандат се даје оној странци која има највише шансе да формира владу, како би требало да се да мандат оној странци која има највећи брај гласова у једном блоку, то је Демократска странка која има највећи број гласова у демократском блоку, па ће она добити мандат"

Господе!

...koja utopija...

Alekasandar2:
Како управо прича на ТВ,

Господе!
Čemu se čudiš? Pa neće valjda Tadić Tomi da ponudi mandat.

zelebp:
Čemu se čudiš? Pa neće valjda Tadić Tomi da ponudi mandat.

Мандат се даје оном који освоји највише гласова.

замисли да је Тома Николић поредседник и да је ДС освојио прво место, а Николић да мандат СРС!

Sentimentalna budala:
Pa dobro kome ce drugom objektivno dati mandat.Raikalima koji nece nisakime a bogami niko ni nece sa njima...

Rece Toma da nece da ide kod Tadica na razgovore,jer Tadic ne zasluzuje njegovo prisustvo. :lol: :lol: :lol:
Nego da ce da possalje nekoga. :lol: :lol: Mozda ,kao buljuuuu,pijanog Todorovica? Koga ce ovaj da posalje,eventualno u skupstiniski bife. :D

Alekasandar2:
Мандат се даје оном који освоји највише гласова.

замисли да је Тома Николић поредседник и да је ДС освојио прво место, а Николић да мандат СРС!
Nisam pravnik, izvinjavam se. Da li eksplicitno u Ustavu piše da prvo ide ponuda kandidatu iz brojčano najjače stranke, ili Predsednik ima diskreciono pravo da proceni ko ima najviše šanse da formira Vladu?

Alekasandar2:
Пошто сам учио право и положио уставно право са 7, јесте мој нејвећи кошмар.
Али и кошмар Србије.
Samo 7? Pa strazis ti onda ovde? Nemas prosek!
Sva sreca, pa sam ja na vreme video koja je buvara taj pravni fax.

Znas kako,iz kosmara ustavnog prava si se probudio iz ovog NECES. U tome je razlika. Heheheheheheheheh heheheheheh hehehehehe heheheheh!

zelebp:
Nisam pravnik, izvinjavam se. Da li eksplicitno u Ustavu piše da prvo ide ponuda kandidatu iz brojčano najjače stranke, ili Predsednik ima diskreciono pravo da proceni ko ima najviše šanse da formira Vladu?
Баш сам сад прочитала. Члан 127. Не пише експлицитно. Доста је неодређено формулисано.

Alekasandar2:
Пошто сам учио право и положио уставно право са 7, јесте мој нејвећи кошмар.
Али и кошмар Србије.

.....idi iseci vene........ :D :D :D :D
Pa vi radikali jeste retardirani, ali nije valjda da ste stvarno mislili da ce da vam da predsednik mandat za premijera??? :D :D :D

Sentimentalna budala:
Sad mi je zao sto nisam video Todorovica...

Propustio si fini humoristicki program gde je SPO osvojio 38% glasova.
I " ne mogu da citam ove istale" za koaliciju LDP...itd. :D:D:D
Pa posto je sve vreme nosio naocare,neko ga pitao za rezultate manjina,a on skinu naocare i poce da cita. :D

Norma Kampl:
Баш сам сад прочитала. Члан 127. Не пише експлицитно. Доста је неодређено формулисано.
Hvala. Sve što je neodređeno i maglovito formulisano, podložno je proizvoljnim tumačenjima (u, sad sam otkrio toplu vodu!). Ali, ovo je Srbija, sve, ali sve je moguće.

Back