gost 151384
Elita
- Poruka
- 22.756
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Vidi Lacija al se ubacio da mi ljubi druDaricu na kvarno...
Pis macane!![]()
taman posla da mu kazes pis..to ti dodje kao da stavis tacku na nas...a mi tek poceli da se upoznajemo moj fijonse i ja
![]()
Dobro, dobro, ako je "taki slučaj"....daću ti lonče mleka da ga namamiš nazad. Cica mace vole mlekce....![]()
http://3.***************/_xo5aKUIceZ4/S0MCzB3RftI/AAAAAAAAAEg/hlIrTcyKBTY/s320/cat-milk.jpg
![]()
Vidi Lacija al se ubacio da mi ljubi druDaricu na kvarno...
Pis macane!![]()
Dobro, dobro, ako je "taki slučaj"....daću ti lonče mleka da ga namamiš nazad. Cica mace vole mlekce....![]()
http://3.***************/_xo5aKUIceZ4/S0MCzB3RftI/AAAAAAAAAEg/hlIrTcyKBTY/s320/cat-milk.jpg
![]()
Kad je stavljate u zivotu? Da li kod vas kao kod mene cesto iza tacke idu jos 2 pa to se ponekad oduzi u nedogled?
I sta u onim situacijama kad znate da trebate da je stavite jer je situacija u znaku uzvicnika ali ste potpuno nemocne ?![]()
Kad je stavljate u zivotu? Da li kod vas kao kod mene cesto iza tacke idu jos 2 pa to se ponekad oduzi u nedogled?
I sta u onim situacijama kad znate da trebate da je stavite jer je situacija u znaku uzvicnika ali ste potpuno nemocne ?![]()
"Tačkanje" se uči.
Kako? Teško. Prvi put kad je staviš na nešto što te boli, kida, izjeda, imaš utisak kao da ti živo meso čupaju sa kostiju ali stisneš zube i ponavljaš "To je za moje dobro. To je za moje dobro". A onda kreneš da vežbaš kako da što pre prepoznaš da je vreme za tačku i kako da je što bezbolnije bocneš. Sa godina, bude lakše. Ne boli manje ali period "bolovanja" kraće traje. I manje se kaješ. Valjda se presabereš da si pregazila dobar deo životnog puta i da ne vredi gubiti vreme na kvazi [/B]odnose, ljude-pijavice i krvopije.[/QUOTE]
TACNO! Ali JEDINO TO UCENJE mi tesko ide!!!Boli i kad stavis i kad ne stavis TACKU...