Tačijeva prevara

Poruka
3.617
Tačijeva prevara

d1s5d01s5d.jpg


Izmišljenu priču o tome da je lekar u Kraljevu seksualno zlostavljao žandarma plasirale albansko-hrvatske obaveštajne službe i CIA


BEOGRAD - Medijska bomba o navodnom službenom dopisu MUP Srbije s oznakom strogo poverljivo, o kome su juče izvestile dve domaće dnevne novine i u kome piše da je izvesni lekar seksualno zlostavljao pripadnika srpske Žandarmerije, podmetačina je albansko-hrvatske obaveštajne službe uz asistenciju CIA, tvrdi naš izvor iz vrha MUP Srbije.

Činjenica da je prvo navedeno da je srpski žandarm pripadnik jedinice iz Kraljeva, koja po opisu rada brine o Kopnenoj zoni bezbednosti prema Kosovu i da su je gromoglasno odmah izjutra preneli hrvatski mediji, nedvosmisleno dokazuje o svesnoj i izmišljenoj diskreditaciji baš članova te elitne formacije, kažu naši izvori.

U senzacionalističkim tekstovima srpskih dnevnika napominje se da je reč o „poverljivoj internoj komunikaciji“, u kojoj nema ni traga mestu, vremenu, pa čak ni inicijala učesnika „seksualnog skandala“, a prema našim izvorima iz vrha MUP, to i jeste „skrivena tajna“ pravog autora ovih izmišljotina.

- Zašto su Šiptari i Hrvati izabrali kanale baš preko dnevnih srpskih listova Alo i Press u sprezi s hrvatskim medijima, može biti samo predmet buduće policijske istrage. Poenta je bila da se baš „slobodno“ prepričaju naslovi iz srpskih dnevnih novina tipa „Srpski liječnik popušio žandarmu“ i sve u tom stilu. Sve se to uklapa u priču o zahtevima za jedinstvenim regionom Preševa, Bujanovca i Medveđe koje prvenstveno nadziru žandarmi iz kraljevačke jedinice. Setimo se samo i nedavne eksplozije u Prištini, posle koje je diskreditovana nemačka obaveštajna služba za račun Šiptara i CIA - objašnjava naš izvor iz vrha MUP Srbije.

Da bi sve izgledalo uverljivije, po Kraljevu su, prema navodima dva pomenuta srpska dnevna lista, navodno bili i izlepljeni plakati „Pazi leđa“ i „Doktor vreba“.

- To je tek farsa, jer kako to da mi u policijskim izveštajima nemamo informacije o tim plakatima koji su se volšebno pojavili, a još misterioznije nestali. Tačijeva šiptarska, kao i hrvatska obaveštajna služba, po staroj matrici CIA plasiraju teško proverljive informacije koje su „logički“ prijemčive za čitalačko uvo. Ovaj slučaj je posebno opasan zbog toga što su neke strane obaveštajne službe u toku jučerašnjeg prepodneva pokušale ovom pričom da zatruju i ostale srpske dnevne listove, ali koliko znamo, zasad im to nije prošlo - priča naš izvor iz vrha MUP Srbije.

TRIFUNOVIĆ: SIGNAL DAČIĆU
Darko Trifunović, potpredsednik sindikata „Nezavisnost“ za policiju, upravu i sudstvo i naš poznati analitičar za pitanja bezbednosti ni najmanje nije bio iznenađen ovim slučajem.
- Kad želiš da udaraš na srpsku bezbednost, onda je najefikasnije da to radiš prema Žandarmeriji, kao eliti naše policije. Na njih pucaju, ranjavaju ih, ali to je ipak malo, jer da bi ih stvarno diskreditovao, treba izgleda da ih još „i jebu po ordinacijama“. To je zloupotreba medija i jasan signal Dačiću na šta je sve spremna druga strana. Ne isključujem da su hteli i da „objasne“ Srbima da je gej parada „normalna“, jer to rade i pripadnici elitne Žandarmerije - priča Trifunović.

http://www.kurir-info.rs/clanak/vesti/kuiri-06-08-2009/tacijeva-prevara
 
Je6emti majmune iz Kurira. Ovim sranjima nas opasno vre]aju i prave budalama, i sire lose misljenje o nama.

Zašto su Šiptari i Hrvati izabrali kanale baš preko dnevnih srpskih listova Alo i Press u sprezi s hrvatskim medijima,

Kako ih bre nije sramota da prozivaju konkurenciju da šuruju sa šiptarima i ustašama? To samo o njima govori.
 
Poslednja izmena od moderatora:
kakva obrazovana kosovsko hrvatska tajna sluzba, ahahahha, cita zutu stampu i pravi izvjestaje. kakvi primitivci, nije ni cudo kad je pristinski univerzitet ekvivalentan nasem petom razredu osnovne ahahhaah :hahaha::rotf: siptar koji zna da pise i cita pred sobom ima svjetlu ekonomsko politicku karijeru. svi koji znaju da sabiraju do 20 registrovani su na krsti. koliko ih ima? pomoc?
 
kakva obrazovana kosovsko hrvatska tajna sluzba, ahahahha, cita zutu stampu i pravi izvjestaje. kakvi primitivci, nije ni cudo kad je pristinski univerzitet ekvivalentan nasem petom razredu osnovne ahahhaah :hahaha::rotf: siptar koji zna da pise i cita pred sobom ima svjetlu ekonomsko politicku karijeru. svi koji znaju da sabiraju do 20 registrovani su na krsti. koliko ih ima? pomoc?

a do koliko ti znas da brojis???
 
dr. joksimovic je vrhunski svetski strucnjak u dermatologiji i venerologiji i koznim bolestima ,pomogao stvarno mnogima kod melanoma i spasio mnoge zivote i niko nije pominjao njegove navodne sklonosti niti da je imao nekakvih neugodnih situacija !!!! , razveden posvetio se potpuno karijeri i svojoj cerkici koja je ostala kod njega jer majku zabole ona stvar za dete, a pricalo se o tom incidentu jos 20tak dana pre nego li su novine stavile na prvu stranu .e,svasta pricaju...
zandarm koji je dosao sa svakakvim polnim bolestinama odozdo je u stvari gej ,nego njegova zena je usla u ordinaciju kad je poceo da navaljuje na doktora i on okrenuo ЋУРАК... i slozio pricicu da je doktor ustvari napao njega .pa sta vam je 90% njih se medjusobno trpa tamo u KZBu.
i tih plakata tipa doktor vreba nigde nije bilo...provereno.
 
Poslednja izmena:

Back
Top