Tači: Ubice braće Bitići nalaze se u najvišim institucijama Srbije

комшија

Stara legenda
Poruka
95.272
http://rs.n1info.com/Vesti/a463547/Razgovarali-Hasim-Taci-i-Ilir-Bitici.html

Tači: Ubice braće Bitići nalaze se u najvišim institucijama Srbije

hasim-taci-ilir-bitici.jpg

26.02.2019.

Predsednik Kosova Hašim Tači primio je Ilira Bitićija, brata Ilija, Agrona i Mehmeta, američkih državljana koji su ubijeni 1999. godine, a njihova tela pronađena dve godine kasnije u u Petrovom Selu, u istočnoj Srbiji.

Tači je rekao da je na mnogim sastancima sa međunarodnim predstavnicima, pored pitanja nestalih osoba, pokrenuto i ubistvo trojice braće Bitići.

"Nedavno smo razgovarali o ovom pitanju sa američkim senatorima i kongresmenima koji su obavili veliki posao za povećanje pritiska na srpsku državu. Ubice braće Bitići poznate su po imenu i prezimenu i nalaze se u najvišim institucijama srpske države", rekao je Tači.

S druge strane, Ilir Bitići je u ime porodice zahvalio predsedniku Kosova na njegovom angažovanju po ovom pitanju.

On je naglasio da će pokretanje ovog pitanja od kosovskih institucija povećati pritisak na Srbiju da rasvetli ovaj i druge ratne slučajeve na Kosovu.

- - - - - - - - - -

УБИЦЕ АМЕРИЧКИХ ГРАЂАНА БРАЋЕ БИТИЋИ ОДМАХ ИЗВЕСТИ ПРЕД ЛИЦЕ ПРАВДЕ БЕЗ ОБЗИРА НА КОЈИМ СУ ФУНКЦИЈАМА!

Poslednja izmena od moderatora:
Рече терориста који обавља функцију председника лажне државе...
Ajde za Tačija je razumljivo što to besedi ,nego jedan drugi njegov strateški partner iz regiona je recimo svojevremeno izjavio da su ustvari braća Bitići spasavala Srbe , a da smo ih mi nezahvalno likvidirali . :think:

Ajde za Tačija je razumljivo što to besedi ,nego jedan drugi njegov strateški partner iz regiona je recimo svojevremeno izjavio da su ustvari braća Bitići spasavala Srbe , a da smo ih mi nezahvalno likvidirali . :think:

Па то му дође као оно,што мање црнаца то мање расизма...

Шта ако се данас почну јављати све земље чији су држављани погинули за ИСИС државу у Сирији.
Ја бих по питању тих терориста давно завршио причу па макар попушио санкције САД.
Какве су то глупости,бивши припадници УЧК Тачи и Харадинај, да је стање нормално на Балкану као што није, давно би били у неком затвору, лежали тешку робију а не држали моралне придике.Докле више са тим *ресеравањима, да ми је само знати како се наши понашају када се воде разговори са високим америчким званичницима.Онај ко је наредио стрељање треба да лежи затвора и готова прича. Да добије 10 , изаће за 6 јер је стрељање заробљеника свакако злочин па макар то били и терористи.Тачка!

a i nasi , nisu mogli da falsifikuju nekoliko izvestaja

da neko prijavi nekog

pa da tog nekog procesuira vojni sud

pa da su tog nekog negde ubili siptari

ili americka bomba

Могли су до сада масу ствари урадити,погинули у борби и шта све не...
Него Слобин глупи режим их посије у Србији, генијално нема шта...

zasto mi je izbrisano "zna se kakko sa teroristima"

???:cool:

ти верујеш да је шит шиа ашкалиа тзв комшија из Србије? нема шансе, тзв комшија је патолошки лажов, цимни га да је из ирана, одма себе сматра аријевцем, а у Србији откад је хитлер бунцао о аријевцима нико неће да буде аријевац..

он је ашкалиа, то су шиптарски цигани..

Могли су до сада масу ствари урадити,погинули у борби и шта све не...
Него Слобин глупи режим их посије у Србији, генијално нема шта...

sistem gde je svako naviknut da slusa samo vrh

sem u ugradjivanju , tu znaju da donose nezavisne odluke

za sve ostalo slusaju komandu odozgo

a taj vrh , pored svog znanja ,

ne moze sve

- - - - - - - - - -

treba i nama gazda iz senke

ali pravi , koji se bori za svoju zemlju , ne zali ni da ga nesto kosta

ali nasi iz senke samo rade u korist svog profita

ти верујеш да је шит шиа ашкалиа тзв комшија из Србије? нема шансе, тзв комшија је патолошки лажов, цимни га да је из ирана, одма себе сматра аријевцем, а у Србији откад је хитлер бунцао о аријевцима нико неће да буде аријевац..

он је ашкалиа, то су шиптарски цигани..

nisam mislila na komsiju kad sam rekla "zna se kako sa teroristima":mrgreen:

- - - - - - - - - -

Испитати везе покретача ових тема са ДАЕШ-ом...

ako je neko od vas u Bii podhitno da prijavite pokretaca teme, za antisrpsku propagandu:mrgreen:

УБИЦЕ АМЕРИЧКИХ ГРАЂАНА БРАЋЕ БИТИЋИ ОДМАХ ИЗВЕСТИ ПРЕД ЛИЦЕ ПРАВДЕ БЕЗ ОБЗИРА НА КОЈИМ СУ ФУНКЦИЈАМА!

Имаш ли ти трунку образа човече?

Нашао си да цитираш морлану громаду Тачија, који је ко зна колико органа српских цивила повадио и продао. Са којим правом тај терориста и бандит прича о некаквих злочинима?

Шта је следеће? Хоће ли нам Рамуш Харадинај држати предавања о етици?

Back