Taci i Agim Ceku u presretnutim razgovorima tvrde da je CIA ubila Djindjica!

Тихи

Starosedelac
Poruka
168.361
Albanski teroristi Hašim Tači i Agim Čeku u presretnutim razgovorima pričali su o tome da ubiju tadašnjeg premijera Srbije Zorana Đinđića. Ali su od toga odustali po savetu dobijenom iz Crne Gore.

Od ubistva prvog demokratski izabranog gradonačelnika Beograda, premijera Srbije i lidera Demokratske stranke Zorana Đinđića prošlo je 16 godina. Za vreme njegovog života i vladavine izrodile su se mnoge anegdote koje će se prepričavati i zauvek pamtiti.

Ubijen je 12. marta 2003. godine na ulazu u zgradu Vlade Srbije. pre toga više puta je na njega pokušan atentat, a naročito je u sećanju onaj pokušaj ubistva premijera kod tadašnje hale "Limes", kada je pripadnik zemunskog klana Dejan Milenković Bagzi kamionom poprečio put koloni vozila u kojoj se nalazio Zoran Đinđić.

zoran01%20Tanjug%20Dragan%20Antonic_1000x0.jpg

Albanski teroristi su takođe imali u planu da likvidiraju bivšeg lidera Demokratske stranke. Hašim Tači i Agim Čeku u presretnutim razgovorima pričali su o toj ideji, ali su od toga odustali po savetu dobijenom iz Crne Gore.

Transkripte razgovora Tačija i Čekua snimile su obaveštajne službe jedne prijateljske zemlje i prosledile ih srpskim kolegama.

Tači: Video si šta se desilo.

brnabic01%20Tanjug%20Sava%20Radovanovic_1000x0.jpg

Čeku: Sad nema prepreka na našem putu.

Tači: Ne mogu da verujem da je pokušao da ih prevari. Ja sam bio tu kada je Olbrajtova tražila od njega da priznaju nezavisnost. Kasnije su dobili uverevanja da nema ništa protiv, ali da proces bude dugotrajan.

Čeku: Ogadio mi se. Vodio je ku*vinski politiku, Nije mi ga žao.

Tači: Meni je došlo da naredim našima gore da ubiju pseto, ali su mi Crnogorci rekli da ga ne diram, poginuće od svojih. Toliko se osilio da je počeo da za*išava Ameriku. Da nije bilo njih nikada ne bi video vlast.

Č: Okrenuo je leđa onima koji su ga doveli na vlast. Pobegao je u Crnu Goru tokom bombardovanja. Milo ga je čuvao da ga ne ubiju, a sad tako...

milo_1000x0.jpg

T: Srbima ne treba verovati. To se pokazalo. Trebalo je da ga kolju kao krme, a ne metkom kao čoveka.

Č: Da li će se zapucati tamo? Šta kažu tvoji prijatelji tamo? Treba vratiti Srbiju još deset godina unazad, a to je moguće ratom tamo.

T: Trebalo je ubiti i onu džukelu Batića kad je počeo da napada naše i šalje Hagu dokumenta. Amerikanci su me smirili da ga ne ubijem. Kažu sve što je slao završiće u kanti za đubre. Voker mi je rekao da ne diram Srbe već da brinem o našima, a oni će o Srbima.

Č: Čuo sam da su iz CIA tražili da naši ubiju neke Srbe u Hagu?

T: Moji mi kažu da su tražili od Haradinaja da ubije neke.

Č: Nije ih poslušao.

T: Izgleda da nije. Bolje je tako. Možda su planirali neku dvostruku igru. Možda su hteli da ga žrtvuju i osude na doživotnu. Svi smo mi za njih varvari i sa nama su samo iz interesa. Kad interes prestane da postoji, žrtvovaće svakoga, kao što su žrtvovali Đinđića. Nemoj to nikad da zaboraviš.

Č: Znam ja to dobro. I kod nas i kod Srba više cene one koji su otvoreno protiv njih nego one koji pričaju jedno, a rade drugo. Pazi, taj Đinđić je pred njima govorio jedno, a onda radio drugo. Ono što njemu najviše odgovara.

T: Ne brinem mnogo. Samo da se ova naša stvar ubrza. Ovaj je mnogo kočio, dobro je da je uklonjen.

Č: Da, ali i sledeći će kočiti, i sledeći, i sledeći… Oni to nikad neće prizanti. Niko od njih. Ako misle da vladaju Srbijom ne smeju priznati Kosovo. Amerikanci tvrde da će proizvesti političare spremne da pređu preko toga. Hoće, dok ne dođu na vlast, a onda ide druga priča.

T: Da. Srbima ne treba ništa verovati. Tako je najbolje.

https://www.alo.rs/vesti/politika/s...eni-transkripti-jezivog-razgovora/216387/vest

Taci i Ceku tvrde u presretnutim razgovorima da je CIA ubila Djindjica "zato sto je otkazao poslusnost" tj nije ispunio nalog u vezi priznavanja nezavisnosti Kosova....

Inace sami su planirali da likvidiraju Djindjica, ali su od toga odustali na savet Djukanovica i CIA, jer su oni imali planove drugacije, da ubistvo Djindjica nakaleme Srbima....

Poslednja izmena:
Pa Taci i Ceku su kao glavni operativci tj ubice placene CIA za Balkan, uz Haradinaja dosta pouzdan izvor. Oni su na izvoru

Eto u razgovoru tvrde da je CIA trazila od HAradinaja da ubije neke Srbe u Hagu

Лако је закључити да је ово измишљен разговор јер се тачно види да је писан како би поткрепио теорије завера популарне међу Србима. Дакле реч је о фејк њузу.

А Тачи и Чеку нису радили за ЦИА, а све и да јесу, њима сигурно не би поверавали своје тајне јер су потрошна роба ко Норијега.

Лако је закључити да је ово измишљен разговор јер се тачно види да је писан како би поткрепио теорије завера популарне међу Србима. Дакле реч је о фејк њузу.

А Тачи и Чеку нису радили за ЦИА, а све и да јесу, њима сигурно не би поверавали своје тајне јер су потрошна роба ко Норијега.

Sve odgovara istini .

Kako nisu radili za CIA kad svi znamo da je CIA napravila teroristicke kampove u severnoj Albaniji, koje su pohadjali svi clanovi OVK, dala naoruzanje, logistiku, prakticno CIA je i napravila OVK

To tvrde i u Makedoniji

Sve odgovara istini .

Kako nisu radili za CIA kad svi znamo da je CIA napravila teroristicke kampove u severnoj Albaniji, koje su pohadjali svi clanovi OVK, dala naoruzanje, logistiku, prakticno CIA je i napravila OVK

Шта онда, ЦИА је наоружавала и Контраше у Никарагви па то не значи да су они радили за агенцију и примали плату.

ma jok radili sve to za CIA-u volonterski :lol: :rotf:

Фирма може да ангажује извођача радова, то не значи да извођач припада тој фирми. ЦИА може да наоружа и обучи некога али она не запошљава те људе, не исплаћује им плате из свога буџета и сигурно им не одаје своје тајне. Можеш ваљда толико да схватиш.

Фирма може да ангажује извођача радова, то не значи да извођач припада тој фирми. ЦИА може да наоружа и обучи некога али она не запошљава те људе, не исплаћује им плате из свога буџета и не одаје им своје тајне. Можеш ваљда толико да схватиш.

bitno je da znamo da americka CIA stoji iza svog zla koje nam se desava od 1991. do danas

Zajedno sa sluzbama MI6 i BND

То је прича за дебиле.

SENZACIONALNO! BIVŠI AGENT CIA OTKRIVA: Lažima smo rasturili SFRJ, a za sve smo okrivili SRBE!

Bivši agent CIA Robert Baer, koji je pre nekoliko godina napustio službu, otkrio je najdublje tajne ove organizacije, kako je parama i lažima rasparčala bivšu Jugoslaviju i krivicu za sve strovalila na žrtvenog jarca - Srbe

120730_robert-baer-600x338_f.jpg

Baer je u intervjuu koji je dao u Kvebeku (Kanada) povodom izlaska svoje nove knjige "Tajne Bele kuće", ispričao sve ono što je video, čuo i shvatio tokom četiri godine, koliko je kao agent CIA "operisao" na prostoru SFRJ, od Sarajeva do Slovenije. Posle Balkana bio je na zadacima na Bliskom istoku.

Robert Baer je danas ugledni američki pisac, kolumnista, koji povremeno piše za "Tajm", "Veniti Fer", "Vol Strit Žurnal" i "Vašington Post".

Intervju koji je Robert Baer dao za sajt globalresearch.ca prenosimo integralno!

Koji vam je bio prvi posao u Jugoslaviji?
- Došao sam helikopterom sa još trojicom agenata. Stigli smo u Sarajevo 12. januara 1991. godine. Naš zadatak je bio da motrimo na navodne srpske teroriste koji su planirali napad na Sarajevo.

Ko su bili ti teroristi i zašto su planirali napad?
- Dali su nam fajlove o grupi sa imenom "Velika Srbija", koji planiraju bombaške napade na ključne zgrade u Sarajevu, da bi sprečili nameru Bosne da istupi iz Jugoslavije.

Da li je ta grupa terorista stvarno postojala i šta je bio vaš stvarni zadatak pod komandom CIA?
- Takva grupa nikada nije postojala! Naša komanda nas je lagala! Naša misija je, u stvari, bila da posejemo paniku među bosanske političare, da im punimo glave idejama da će ih Srbi napasti. U početku smo i mi verovali u to, ali vremenom su naše sumnje počele da rastu. Zašto smo uopšte širili takvu histeriju, kada takva grupa terorista uopšte ne postoji?

Kada se vaša misija završila i da li je imala neki naziv?
- Za mene se sve završilo posle dve nedelje, jer sam otišao na novi zadatak u Sloveniju. Operacija je trajala mesec dana i imala je naziv "Istina", iako je bila sve drugo, samo to nije!

Zašto ste otišli u Sloveniju?
- Dobio sam instrukcije da se Slovenija sprema da proglasi nezavisnost. Dobili smo više miliona dolara da pomažemo razne nevladine organizacije, opozicione stranke i brojne političare da šire mržnju.

Da li ste imali neko mišljenje o toj propagandi CIA i šta su o tome vaše kolege mislile?
- Naravno, niko ne odbija misiju koju mu dodeli CIA. Pogotovo kada smo svi nervozni i skloni paranoji. Mnogo CIA agenata i starijih oficira je nestalo zato što su odbijali da šire propadandu protiv Srba u Jugoslaviji. Lično, bio sam šokiran tom količinom laži kojima su nas "hranili" agencija i političari! Mnogo CIA agenata je učestvovalo u širenju propagande, a da nisu ni znali šta rade. Svako je znao samo delić priče i samo oni koji su je izmislili znali su celu, a to su političari.

Znači, samo je propaganda radila protiv Srba?
- Da i ne. Cilj propagande je bio da rasturi republike Jugoslavije. Izabrali smo žrtvenog jarca kojeg smo krivili za sve. Nekog ko će biti kriv za rat i nasilje. Srbija je izabrana zato što je, u neku ruku, naslednica Jugoslavije.

Svi smo čuli za Srebrenicu. Šta možete da nam kažete o tome?
- Ponovo sam se našao u Bosni 1992. godine, a tada je trebalo da obučavamo vojne snage Bosne, nove države koja je proglasila nezavisnost. Srebrenica je jedna ogromna priča i nažalost, mnogo ljudi je tu izmanipulisano. Srebrenica je politički marketing. Moj šef, koji je bivši američki senator, strastveno je ponavljao da će se neka velika prevara dogoditi u Bosni. Mesec dana pre navodnog genocida u Srebrenici, rekao mi je da će taj grad biti u vestima svih svetskih televizija i naredio nam je da zovemo medije. Kad sam ga upitao zašto, rekao mi je "videćeš." Nova bosanska armija je dobila naređenje da napadne kuće i civile. Bili su to naravno građani Srebrenice. U istom trenutku, Srbi su napali sa druge strane. Verovatno ih je neko platio da ih "pogura".

Ko je onda kriv za Srebrenicu?
- Krivicu snose Bošnjaci, Srbi i mi Amerikanci! Činjenica je da je na kraju sve smešteno Srbima. Nažalost, među sahranjenima u Srebrenici ima i ljudi drugih nacionalnosti. Pre nekoliko godina, bivši agent CIA, koji je sada u Međunarodnom monetarnom fondu rekao mi je da je Srebrenica rezultat dogovora između američke administracije i političara iz Bosne. Srebrenica je žrtvovana da bi Amerika imala motiv da napadne Srbe za navodne ratne zločine.

Zašto se na kraju raspala Jugoslavija i zašto je vaša administracija to želela?
- Sve je vrlo jasno: ljudi koji su izazvali rat i koji su diktirali uslove mira sada su vlasnici kompanija koji eksploatišu prirodne sirovine! Napravili su od naroda Balkana prave robove, koji rade za sitan novac, a produkti njihovog rada završavaju u Nemačkoj, Americi... Onda je valjda jasno ko je tu pobednik rata! Da biste finansirali privredu u svojoj zemlji dovedeni ste u situaciju da morate da pozajmljujete novac. To je ista priča sa svim zemljama Balkana.

Imate li neku poruku za narode bivše Jugoslavije?
- Zaboravite prošlost, ona je puna laži i izmišljotina! Manipulisali su vama, dobili su šta su hteli i glupo je što se i dalje mrzite. Morate da pokažete da ste jači i da spoznate ko vam je sve ovo napravio. Ja se iskreno izvinjavam zbog svega! Upravo iz tog razloga se već dugo bavim raskrinkavanjem tajni CIA i Bele kuće - poručio je Robert Baer.

Kosovo je oteto zbog prirodnih resursa i NATO baze u srcu Evrope
Nikada niste bili na Kosovu kao agent CIA, ali da li i tu osećate uticaj Amerike?
- Naravno! Kosovo je oteto iz dva razloga: prvo, zbog prirodnih sirovina i minerala i drugo, zato što je tu napravljena najveća NATO baza, u srcu Evrope!

nemas argumente zato se pokri usima i bezi sa ove teme

Totalno si porazen

Demantuju te tvoje dojucerasnje kolege iz CIA kao Robert Bauer

Тихи то је прича за дебиле. Реално, сума сумарум, фактички, чињенично и у пракси проверено. :)

- - - - - - - - - -

Aha nece Cia , oni su fini,
pa celu usa su trovali kokainom da bi imali novce za svrgavanje vlasti u Juznoj americi '80 , a nas ce da stede ?!?!?!?!

Само изволи, укрцај се у исти брод са Тихим, Митом и осталим слободним људима са дијагнозом.

Ispričaću vam poučnu storiju, koja će obasjati svetlom aferu Đinđić.

Pre 10-ak godina, rusoguški mediji objavili su navode da je Engleska izvršila taj atentat, i objavila sliku engleskog ubice.

Ispostavilo se da je to neki naš nasumični čovek, koji je onda panično išao da moli da mu se slika skine iz novina.

To je to istraživačko novinarstvo prevaranata i rusolažova kao što je O.P.

Prvo ovo za ciu 80ih kokain i juznu ameriku su sami ameri dokazali, sta tu nije jasno?

A drugo sta si onda ti, slobodan covek?

Југу је уништила криза неодрживог самоуправног система која је изазвала бујање национализма. Уништили су је Слободан Милошевић и Фрањо Туђман, да будемо прецизни. Ако тражиш страни допринос распаду, тражи га у Немачкој, не у Америци која је дуго подржавала целовистост Југославије.

Kako mislis u Nemackoj, pa u Nemackoj su Usa baze sa sve vojskom od 45 do danas, u berlinu je centar CIE za evropu,
mislis kao nemci nesto rade na svoju ruku, ameri se tu nista ne pitaju?

Oni lepo odaberu nekog perspektivnog poslusnika , nakon studija, kao Blera ili Vucica..
i 20 godina kasnije bum , glavni covek u zemlji, Irak ima WMDl, ili priznaje Kosovo ....

Kako mislis u Nemackoj, pa u Nemackoj su Usa baze sa sve vojskom od 45 do danas, u berlinu je centar CIE za evropu,

Oni lepo odaberu nekog perspektivnog poslusnika , nakon studija, kao Blera ili Vucica..
i 20 godina kasnije bum , glavni covek u zemlji, Irak ima WMDl, ili priznaje Kosovo ....

Ја ти рекох, а ти како хоћеш.

Тихи то је прича за дебиле. Реално, сума сумарум, фактички, чињенично и у пракси проверено. :)

- - - - - - - - - -

Само изволи, укрцај се у исти брод са Тихим, Митом и осталим слободним људима са дијагнозом.

Da da bas cemo da verujemo tvojim recima umesto sopstvenim ocima i argumentima

"Tako ti brata lazova"

- - - - - - - - - -

naravno to zna svako kome je IQ veci od broj cipela na nogama

Back