Tači dobija parlamentarne izbore na Kosovu

Srbi na Kosovu i Metohiji, u delu južno od Ibra, juče su izašli na izbore u znatno većem broju nego ranije, oko 40 odsto. Od oko 52.000 Srba glasalo je više od 20.000, a najviše glasova osvojila je Samostalna liberalna stranka, oko 67 odsto. Na severu Kosmeta Srbi su poslušali poziv na bojkot iz Beograda i izašli u malom broju.

Pobedio Tači, a od srpskih stranaka, dobila SLS. Dok hajduci sa severa ponosno prkose i čekaju da "dobiju po ušima"...

pa ni vecina srpskog naroda sa juga nece da su izdajnici

preko 60% njih

a vi cutite i pusite. Hasimu
 
Šiptari, da... Skrnavi su. A vidiš da su i Srbi sa Kosova po ponašanju veoma bizu tim šiptarima.

Pa ako je tebi psnicenje i vadjenje organa blizu trk kod psihijatra.

Hajde kad ćemo tako:

Šta, jaka stvar što je jedan šiptar glasao 27 puta, jaka stvar što je nekoliko baterija bilo potrošeno.

Kakve to ima veze sa šiptarima?

Pa posto podrzavas ubijenje trudnih zena u cilju stvaranja narko drzave i ne cudi me da ti je sala da shiptar glasa 27 puta,ali sto se mene tice "necu tako" ovo se odnosi na "Hajde ako cemo tako",necemo mi nego ti,posto tvoje poredjenje blage veze nema sa mojim.
 
Pa ako je tebi psnicenje i vadjenje organa blizu trk kod psihijatra.Pa posto podrzavas ubijenje trudnih zena u cilju stvaranja narko drzave i ne cudi me da ti je sala da shiptar glasa 27 puta,ali sto se mene tice "necu tako" ovo se odnosi na "Hajde ako cemo tako",necemo mi nego ti,posto tvoje poredjenje blage veze nema sa mojim.

Kakvo sad vađenje organa, kakva ubijanja trudnih žena? :lol: Kako si sad šibnuo na osmi kolosek, ali iz ničega? :hahaha:
 
Kakvo sad vađenje organa, kakva ubijanja trudnih žena? :lol: Kako si sad šibnuo na osmi kolosek, ali iz ničega? :hahaha:

Pa da li je i sad ne znam posto su provaljeni ali doskora je bilo.
Sve je to isti kolosek tj. ista nit.

Shiptari tj. velika vecina istih su upravo ovo "glasanje" izdejstvovali vadjenjem organa,ubijanjem,bombardovanjem cele Srbije,dakle svaka njihova aktivnost pa i odlazak u postu(bukvalno) jer neregularan cin koji im zabraniti u obliku u kojem rade.

Tako da bi stekao pravo da na bilo koji nacin prozivas srbe sa Kosmeta je samo u slucaju da pobiju vise od par milina shiptara,upadnu u Abaniju i zazmu je citavu,mali deo bi bio znak odmazde a ne nekakvo divljastvo.

Ovo sto sam napisao nije nekakva moja krajnost nego realno stanje stvari.

Sa druge strane Srbi nisu napali shiptare a i da jesu umobolno je,srbi se potukli sa nekim,zlikovci:lol:
 
majke ti, u kojem obliku idu u postu?????:rotf::rotf::rotf:

koji je , bre, ovaj , ljudi?????:hahaha::hahaha::hahaha:

U obliku...kako da ti objasnim.
U tom obliku da su neregularni od kad se probude.
Platu dobijaju ako nesto ne diluju ili svercuju od otetih srpskih ustanova,idu u postu koja je neregularna,idu ulicom za koju ne placaju puitarinu drzavi Srbiji,placaju kazne za parkiranje nereguranoj vlasti,nose odecu za koju nisu platili carinu,voze neregistrovane automobile itd.

zZnaci u tom obliku u kojem postoje su totalno neregularni.

A i neregularni su i sami,posto nemaju LK a i nije im tu mesto nego u ALbaniji.:mrgreen:
 
Platu dobijaju ako nesto ne diluju ili svercuju od otetih srpskih ustanova,idu u postu koja je neregularna,idu ulicom za koju ne placaju puitarinu drzavi Srbiji,placaju kazne za parkiranje nereguranoj vlasti,nose odecu za koju nisu platili carinu,voze neregistrovane automobile itd.

:

Kratak , efektan i nadasve tacan opis srba iz severne Kosovske Mitrovice ..:think:.....najzad nesto pametno, kralju:hahaha:
 
Срамота је да на српским сајтовима се пише о изборима на ''Косову'' као да је то нешто нормална?
Уместо да националне телевизије, новине пишу о нерегуларним изборима на квази држави Косово сви само напишу да су то избори на Косову.
Ево, на пример РТС, сваки дан читам, нигде у тексту не помињу ништа слично, те Косовски пишу без знакова навода или придева квази, самопрокламована....
СРАМОТА!
 
Ja cuo na TV veceras da je negde bila izlaznost 140% nisam zapamtio gde ali sigurno sam cuo.
Џабе ја учих математику за испит на првој години факса (а и у осам разреда основне и четири средње). Ипак нам нису лепо пренели знање. Видиш како лепо Албанци имају излазност и преко 100 %. Напредна нека математика. Овај изум би могао отићи на Нобелову награду за науку, а проналазак би свој ноу-хау могао дебело да патентира.
Спрдам се мало наравно са албанским властима у нашој јужној покрајини. Ценим да ми нећеш замерити. Позз. :)
 

Back
Top