TABU

Thought

Aktivan član
Poruka
1.278
Sex, koji je nekad predstavljao najveći tabu, odavno to više nije, čak se sad o njemu priča i više nego što treba. Šta je sve intimnije od sexa? Koje su danas teme po vama tabu?:think:

najintimnija stvar je tvoja sopstvena misao, oduvek je to i bila. intimni delovi tela se od rodjenja iz raznih razloga izlazu pred drugima, hteli ili ne. ali, misao je ono najskrivenije sto ne moras da podelis. osim ako bas ne pritisne, a nekada ni tad.

Sex, koji je nekad predstavljao najveći tabu, odavno to više nije, čak se sad o njemu priča i više nego što treba. Šta je sve intimnije od sexa? Koje su danas teme po vama tabu?:think:

Ima ih još uvek i to u velikom broju kojima je sex još uvek tabu tema i da kada gledaju poljubac na TV-u pokrivaju oči i pokrivaju se preko glave ćebetom.:manikir:

najintimnija stvar je tvoja sopstvena misao, oduvek je to i bila. intimni delovi tela se od rodjenja iz raznih razloga izlazu pred drugima, hteli ili ne. ali, misao je ono najskrivenije sto ne moras da podelis. osim ako bas ne pritisne, a nekada ni tad.

Upravo tako, zlozi. :ok: :)

pa sad... to bas i nije preporucljivo, svakojake bolestine i gluposti ljudima prolazi kroz glavu, nesvesno pomislimo na to, ali ipak prodje... ja prvo krecem od sebe :) ljudi bi to mogli pogresno da shvate ili bilo sta slicno pa od niceg da naprave nesto... lose :)

Ako je misao intima, to znachi da ja sada sa vama delim intimu? Ne bih rekao da je misao intima iz prostog razloga shto ne mozhe biti javna tj ne intimna. Mozhda greshim, tj verovatno greshim. Odlazak u toalet je intima, tu ne greshim zasigurno, To su neki pisci i opisivali. Masturbacija je intima, shto je paradox u vreme kad je sex svuda, evo i ova reklama IMVU shto mi stoji kao neki baner dok pishem na forumu ima na sebi devojku u minitju i poruku "create your look", to je ili za potpune internet nubove ili za lude ljude, ne znam ko bi drugi to kliknuo al eto ima veze s seksualnoshtju. Mastrubacija i po jada u mushkom drushtvu, zhene to kriju i dalje makar kod nas u drushtvu, to im je neprijatno, patrijarhat, ne bi zhena trebala da uzhiva, u tom sluchaju je...oh ne usudjujem se retji. Ma ne znam.

Smrt je tabu kod nas, kod nas se nikada ne pricha o smrti osim ukoliko neko nije skoro umro. Shto je neverovatno, neverovatno pogreshno.

Odličan primer! Ja sam upravo jedna od njih, nikad ne pričam o tome, isuviše je teško... Možda je to i pogrešno, ne znam, mada mislim da bi mi bilo gore da pričam o tome.

Odličan primer! Ja sam upravo jedna od njih, nikad ne pričam o tome, isuviše je teško... Možda je to i pogrešno, ne znam, mada mislim da bi mi bilo gore da pričam o tome.

Da pogreshno je, jer je smrt jedina istina koju imamo. Pogreshno je shto tje te zatetji nespremnog, kad neko blizak umre srushi nam se svet upravo jer nikada nismo razmishljali o smrti. Zato prichajmo o tome dok je daleko od nas, upoznajmo je da bi bili spremni da se sa njom susretnemo kad za to dodje vreme, bez slomova. Smrt je deo filozofije, i to jedan onako temeljan jak deo, deo na kom su sve religije sveta zasnovale sebe, nepresushan izvor inspiracije (:

Da sin traži seksualne savete kod svoje majke (gde devojke vole da se najviše da se ljube i maze, koliko cm je dovoljno :mrgreen: itd.) ili kćerke kod oca je tabu.
Isto tako tabu tema je kod ženskog spola da se fale koliko seksualnih partnera su imali jer kod nas je još uvek tabu, kada muškarac ima puno žena onda je frajer a kada žena to ima onda je va-kur

Da sin traži seksualne savete kod svoje majke (gde devojke vole da se najviše da se ljube i maze, koliko cm je dovoljno :mrgreen: itd.) ili kćerke kod oca je tabu.
Isto tako tabu tema je kod ženskog spola da se fale koliko seksualnih partnera su imali jer kod nas je još uvek tabu, kada muškarac ima puno žena onda je frajer a kada žena to ima onda je va-kur

Slažem se sa prvim delom, a što se mene tiče i muškarac koji je imao mnogo devojaka je va.kur:rtfm:

Takođe ljudi ne smeju da priznaju koliko u stvari pate i koliko ih neke stvari pogađaju. Što je u principu i pametno... Prava je sreća imati nekog kraj sebe kome smeš bez straha otkriti svoju ranjivost. A naročito su muškarci ti koji se prave da su uvek coll, ništa njih ne pogađa:cool:

Back