Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Sex, koji je nekad predstavljao najveći tabu, odavno to više nije, čak se sad o njemu priča i više nego što treba. Šta je sve intimnije od sexa? Koje su danas teme po vama tabu?![]()

najintimnija stvar je tvoja sopstvena misao, oduvek je to i bila. intimni delovi tela se od rodjenja iz raznih razloga izlazu pred drugima, hteli ili ne. ali, misao je ono najskrivenije sto ne moras da podelis. osim ako bas ne pritisne, a nekada ni tad.

Ima ih još uvek i to u velikom broju kojima je sex još uvek tabu tema i da kada gledaju poljubac na TV-u pokrivaju oči i pokrivaju se preko glave ćebetom.![]()

Kad idim dvoje u parku da se maze na klupici, ja se postidim i porumenim.![]()
Tabu? Pa mogu, recimo, biti i odnosi u nekoj porodici ako su mračni i tužni...![]()
Ima ih još uvek i to u velikom broju kojima je sex još uvek tabu tema i da kada gledaju poljubac na TV-u pokrivaju oči i pokrivaju se preko glave ćebetom.![]()

najintimnija stvar je tvoja sopstvena misao, oduvek je to i bila. intimni delovi tela se od rodjenja iz raznih razloga izlazu pred drugima, hteli ili ne. ali, misao je ono najskrivenije sto ne moras da podelis. osim ako bas ne pritisne, a nekada ni tad.
ljudi bi to mogli pogresno da shvate ili bilo sta slicno pa od niceg da naprave nesto... lose 
Ja se cak postidim i kad vidim da rade "ono"

Sex, koji je nekad predstavljao najveći tabu, odavno to više nije, čak se sad o njemu priča i više nego što treba. Šta je sve intimnije od sexa? Koje su danas teme po vama tabu?![]()
Smrt je tabu kod nas, kod nas se nikada ne pricha o smrti osim ukoliko neko nije skoro umro. Shto je neverovatno, neverovatno pogreshno.
Odličan primer! Ja sam upravo jedna od njih, nikad ne pričam o tome, isuviše je teško... Možda je to i pogrešno, ne znam, mada mislim da bi mi bilo gore da pričam o tome.
itd.) ili kćerke kod oca je tabu.Da sin traži seksualne savete kod svoje majke (gde devojke vole da se najviše da se ljube i maze, koliko cm je dovoljnoitd.) ili kćerke kod oca je tabu.
Isto tako tabu tema je kod ženskog spola da se fale koliko seksualnih partnera su imali jer kod nas je još uvek tabu, kada muškarac ima puno žena onda je frajer a kada žena to ima onda je va-kur