Joya!
Aktivan član
- Poruka
- 1.041
Citam 'Tabu Top 100' u Holandiji i...veoma me je iznenadilo da je 'imati relaciju, van braka' na sedmom mestu. Ispred je ' samo uz pomoc alkohola funkcionisati na poslu', a iza ' ici kod prostitutke'. Hajde da je anketa vrsena negde drugde, ali bas ti Holandjani se hvale seksualnom slobodom....
Mrzi me sad da prevodim, ima interesantnih stvari. Hajde prvih deset:
1. Seksualna zelja prema rodjenom detetu. ( Bah, stvarno U Z A S. Hajde, obesila bih za muda one sto su osnovali pedofilsku stranku, ali mogu misliti kako je kad imas zelju koju u stvari ne zelis da imas)
2. Maltretirati partnera ili dete
3. Krasti od sefa (E, ovo seru samo tako. Ma nema ko nije drpio fax papir, olovku ili slicno...Ajde da je na 80. meatu, ali na trecem???)
4.Zapostavljati kucnog ljubimca ( OK, sto se tice zivotinja svaka im cast)
5. Pokusavati sa kolegama, koje ne zele, prive akciju. (Al sam ga prevela do mojega)
6. Alkohol da bi se funkcionisalo na poslu
7. Relacija izvan braka
8. Ici kod prostitutke (Ma daaaaaa....haha koja malogradjanstina. Pa uvece je takva guzva kod devojaka koje 'rade' na ulici, ne kriju se jedan pod drugog, a preko dana lazu po anketama).
9.Polna bolest (Jeste blam u 21. veku )
10.Fizicki/psihicki pritisak na partnera zbog sexa. (Mda...)
Cetrdesetisedmo mesto je isto interesantno: 'Verovati u patuljke'..
. Pedeseto mesto je 'homoseksualnost', a na pedesetiprvom 'seksualna pomagala' (neverovatno!)
Bas me interesuje kako bi izgledala (iskrena) Tabu Top 100 lista u Srbiji...
Mrzi me sad da prevodim, ima interesantnih stvari. Hajde prvih deset:
1. Seksualna zelja prema rodjenom detetu. ( Bah, stvarno U Z A S. Hajde, obesila bih za muda one sto su osnovali pedofilsku stranku, ali mogu misliti kako je kad imas zelju koju u stvari ne zelis da imas)
2. Maltretirati partnera ili dete
3. Krasti od sefa (E, ovo seru samo tako. Ma nema ko nije drpio fax papir, olovku ili slicno...Ajde da je na 80. meatu, ali na trecem???)
4.Zapostavljati kucnog ljubimca ( OK, sto se tice zivotinja svaka im cast)
5. Pokusavati sa kolegama, koje ne zele, prive akciju. (Al sam ga prevela do mojega)
6. Alkohol da bi se funkcionisalo na poslu
7. Relacija izvan braka
8. Ici kod prostitutke (Ma daaaaaa....haha koja malogradjanstina. Pa uvece je takva guzva kod devojaka koje 'rade' na ulici, ne kriju se jedan pod drugog, a preko dana lazu po anketama).
9.Polna bolest (Jeste blam u 21. veku )
10.Fizicki/psihicki pritisak na partnera zbog sexa. (Mda...)
Cetrdesetisedmo mesto je isto interesantno: 'Verovati u patuljke'..

Bas me interesuje kako bi izgledala (iskrena) Tabu Top 100 lista u Srbiji...