Tablete za mrsavljenje

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

77

Početnik
Poruka
43
Koristila sam pretrazivac da nadjem nesto o ovome ali bez uspeha,ako neko zna neka me uputi.
Interesuje me da li je neka od vas koristila mozda XENICAL tablete za mrsavljenje ( nisam sigurna dal sam dobro napisala) i kakvi su bili rezultati, ili dal mozete da mi preporucite neke druge tablete koje su se dobro pokazale.

zmajchek

Početnik
Poruka
4
Moja topla preporuka je da bez lekarskog nadzora ne uzimas nijednu vrstu tableta za mrsavljenje. U najvecem broju slucajeva mnogo vise stete prave nego sto koriste. Ako imas problema sa kilazom (ti ili neko tebi blizak) moj savet ti je da odes na Institut za Higijenu i Nutricionizam pri Klinickom Centru Srbije. Obrati se Dr. Jagodi Jorga. Sem sto ce te nauciti (opet se ogradjujem tebe ili nekog tvog) kako da se pravilnije hranis a da ne gladujes, mozete savetovati i po pitanju svih vrsta tableta za mrsavljenje.
Ovo sve veruj mi iz iskustva :)!

dr

Poznat
Poruka
9.753
Xenical nije tableta za mrsavljenje nego lek i sa njim se ne skida 7 nego 30 i vise kilograma, i uzima se iskljucivo pod kontrolom lekara i nakon ispitivanja.Tema obradjena do detalja na starom forumu.Koristite pretrazivac, molim Vas!!!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.