sinnke
Buduća legenda
- Poruka
- 34.163
koliko puta ste osetili potrebu da ga ne vadite pred svrsavanje u toku seksa?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Gryphon:Ne treba ga vaditi to je ubistvo.
Zasto mislis da IH je tesko nagovoriti?sinnke:Ma to i ja kazem, ali tesko je njih nagovoriti da piju tablete.
Snezna_kraljica:Zasto mislis da IH je tesko nagovoriti?
Cudno mi je da je bilo kojoj zeni milije da oseti u sebi gumu nego ***** i spermu.sinnke:Ne mislim nego znam.
Imamo mi tople izbe, pa i spermici ziveGryphon:Pa tebi nije zato sto si u Sibiru, tako da sve crkne od hladnoce.
Snezna_kraljica:Cudno mi je da je bilo kojoj zeni milije da oseti u sebi gumu nego ***** i spermu.
Svasta. A uostalom...... Zayebi zdravlje.....sinnke:Ima ih. To su one koje misle da tablete unistavaju zdravlje.
Snezna_kraljica:Svasta. A uostalom...... Zayebi zdravlje.....
Pa nisam procitao negde na forumu da si prosla graviditet.Snezna_kraljica:Imamo mi tople izbe, pa i spermici zive![]()
pricale mi starije zene iz sela...Gryphon:Pa nisam procitao negde na forumu da si prosla graviditet.
Cekaj prvo da se resim himena, pa cu onda... gde zivis?sinnke:Pa to i ja kazem. Aj svrati do mene ako ti je dosadno.
Svaka cast ako mozesistrazivach:Koliko god da je zelim teshko mi je bilo vadjenje...ali bash zbog nje...najvaznija je ona i njeno zadovoljstvo ...kako bre ne shvatash da je ona No1 bez nje ja sam samo tip koji se izivljava...bre sinnke
istrazivach:Koliko god da je zelim teshko mi je bilo vadjenje...ali bash zbog nje...najvaznija je ona i njeno zadovoljstvo ...kako bre ne shvatash da je ona No1 bez nje ja sam samo tip koji se izivljava...bre sinnke
Sta ima da ga se resavas, pa zbog toga i ides kod njega.Snezna_kraljica:Cekaj prvo da se resim himena, pa cu onda... gde zivis?
Snezna_kraljica:Cekaj prvo da se resim himena, pa cu onda... gde zivis?
ne bih da se blamiram, hocu da se pokazem kao dobra yebacica....Gryphon:Sta ima da ga se resavas, pa zbog toga i ides kod njega.