aleksandarhakler1992
Domaćin
- Poruka
- 3.621
jel ste pili nekad ili pijete povremeno belbien,sanval,lunata? oni su slicni ili isti,ali valjda od razlicitog proizvodjaca. ja pijem povremeno. progutas, i krene da reaguje kroz 20-ak minuta ako je na prazan stomak. prvih pet minuta ide jak osecaj euforije,budes "high" kao da si uzeo ne znam ni ja sta...droge nisam probao niti cu,ali pretpostavljam da je takav osecaj,verovatno i mnogo jaci pa cu jos poceti da razumem ove ljude sto se drogiraju stalno. a onda nakon 5 minuta taj dobar osecaj prestaje i onda ti samo onako bude "shuntavo" u glavi. medjutim takodje u sledecih par sati sam primetio da dobijes neku cudnu hrabrost, zelju za druzenjem/komunikacijom i jako samopouzdanje, pa ti svasta pada na pamet.
i ne razumem sad,jel ovo ustvari prevara da ti taj lek onda stalno kupujes,jer se navuces na njega zbog tih sastojaka? pa sta su oni to stavili u njega? oni su izgleda,unutra stavili neku drogu
i ne razumem sad,jel ovo ustvari prevara da ti taj lek onda stalno kupujes,jer se navuces na njega zbog tih sastojaka? pa sta su oni to stavili u njega? oni su izgleda,unutra stavili neku drogu