kojeimedadam
Buduća legenda
- Poruka
- 27.250
Имам ..једну добру пријатељицу на овом форуму...којој је њен компјутер и монитор на...како она каже...ИЗДИСАЈУ...па се размишља да купи ..TABLET PC...како би решила тај проблем...
Занима је да ли би био одговарајући за следеће потребе:
- да може да изађе на џимејл и хотмејл да тамо прима поруке и да их шаље као до сада.
- да може да изађе на Крстарицу и да остављам постове речима и сликом као до сада.
- да тај таблет одговара њеном модему за интернет што би био мтс-ов АДСЛ.
- да подржава GOOGLE
- да ли би у случају да мора да користи ..wireless..требала да има ...ruter.. ?
- да ли би NETCAT MO3 4 GB био одговарајући за наведене потребе или неки други?
&
- да јој неко објасни могућности таблета
-----------------
Ја баш нешто нисам упућен у ту врсту персоналног рачунара...нисам размишљао о набавци...па се нисам ни интересовао..
.
То сам јој и рекао и изнео неко своје мишљење...али сам јој такође рекао да ћу ..консултовати и друге о томе...тако да...ОДАТЛЕ...и...ОВА ТЕМА...
Па ако желите да јој помогнете...ИЗВОЛИТЕ

( И она ће се највероватније..мало касније..укључити...
)

Занима је да ли би био одговарајући за следеће потребе:
- да може да изађе на џимејл и хотмејл да тамо прима поруке и да их шаље као до сада.
- да може да изађе на Крстарицу и да остављам постове речима и сликом као до сада.
- да тај таблет одговара њеном модему за интернет што би био мтс-ов АДСЛ.
- да подржава GOOGLE
- да ли би у случају да мора да користи ..wireless..требала да има ...ruter.. ?
- да ли би NETCAT MO3 4 GB био одговарајући за наведене потребе или неки други?
&
- да јој неко објасни могућности таблета
-----------------
Ја баш нешто нисам упућен у ту врсту персоналног рачунара...нисам размишљао о набавци...па се нисам ни интересовао..

То сам јој и рекао и изнео неко своје мишљење...али сам јој такође рекао да ћу ..консултовати и друге о томе...тако да...ОДАТЛЕ...и...ОВА ТЕМА...

Па ако желите да јој помогнете...ИЗВОЛИТЕ

( И она ће се највероватније..мало касније..укључити...