Tabaković: Nema mesta u Vladi, biću poslanik

МАЧАК

Buduća legenda
Poruka
25.542
Tabaković: Nema mesta u Vladi, biću poslanik
http://www.mondo.rs/s251815/Info/Srbija/Tabakovic-_Nema_mesta_u_Vladi_bicu_poslanik.html
Potpredsednica SNS Jorgovanka Tabaković kaže da u trenutnom rasporedu ministarstava za nju "nema posla" i da će i dalje biti poslanik.
v251815p0.jpg
Foto: Beta (arhiva)

"S obzirom da sam ja ekonomista i da i je u javnosti poznato kojim se oblastima bavim, u trenutnom rasporedu ministarstava i broju za mene u ovoj konstelaciji odnosa nema posla", rekla je novinarima Tabaković.

Ona je istakla će biti poslanik i da će taj posao raditi kao neko ko je u prethodnom sazivu skupštine imao najveći broj sati javljanja, amandmana...

"Ako bude nekih drugih rešenja, tu smo. Delimo zajedničko vreme, sudbinu pa ćemo o tome razgovarati", rekla je Tabaković posle okruglog stola posvećnom razvoju juga Srbije.



Potpredsednica naprednjaka je dodala da novinare zanima samo ko će biti koji ministar, umesto da se bave aktuelnim temama poput sadržine dokumenata koji su potpisali SNS, SPS-PUPS-JS i URS i koji je, kako je istakla, vrlo kvalitetan.

"Uveravam vas da će u budućoj Srbiji biti najvažnije koji će program vlade biti i da će svaki od ministara morati da radi na realizaciji tog programa", rekla je Tabaković.

Na pitanje kako komentariše najave pojedinih medija da je viđena za budućeg guverenera Narodne banke Srbije, ona je istakla da neće da komentariše ništa što nije predmet rasprave u koaliciji i radnoj grupi u kojoj učestvuje.

"Navika je da se govori o ljudima i zakoni prave prema fotografijama onih koji će zasesti na neko mesto. Ovoga puta to nije slučaj", rekla je Tabaković i dodala da na isti način kako žele da promene Zakon o javnim nabavkama, naprednjaci žele i da obezbede najkvalitetnije kadrove za vladu i najbolja zakonska rešenja.

:rotf::rotf::rotf::rotf::rotf:
Е моја ЈОР гованка...
Ти си веровала овима који су кума продали...?
 
Pa to je jasno, a i zvanicno je objavljivano vec nedeljama.Uostalom plata guvernera je pet puta veca od ministarske:D
Добар део плате иде у буџет странке. Ко ти да функцију има да платиш. Шта мислиш да они сви силни милиони од трансфера иду у џеп фудбалера. No free lunch кажу Амери.
 
Kaze mi drug da bi Jorgovanka bila dobar premijer ...Da,bila bi ,ali pre toga i ona mora popuniti kvotu jutarnjim doruckom u beloj kuci ,a posle i (posrnuti) dobiti instrukcije ,tako da...Suvisno je bilo sta pricati

Jorgovanka bi bila premijer parekselans ..... i eto, baš je ona primer

ŠTA SRPSKA NAPREDNA STRANKA RADI SA SVOJIM NAJBOLJIM KADROVIMA,
 

Back
Top