Ta Amerika i ova Srbija...

Neznanko

Iskusan
Poruka
5.497
Pratio sam inaguracije poslenjih dvoje-troje američkih predsednika.
Klinton i Buš su po meni malo pametniji od Ameba, a malo gluplji od punoglavaca.
Ali to što su oni takvi, to ne može ništa da košta Ameriku, ona ne može da propadne čak da na njenom čelu izaberu Fikusa, Visibabu, Jagliku ili ljubičicu.
Druga stvar je recimo Srbija, na njenom čelu možete da stavite, odaberete Anštajna, Teslu i Njutna zajeDNO, i ništa se ne bi desilo sa nama, no šta nam se dešava.
Dakle, izabrali jednoćeliskog, ili višećelijskog organizma na čelu Srbije sve je jedno, nama pomoći nema...a šta mislite zašto ???

Pratio sam inaguracije poslenjih dvoje-troje američkih predsednika.
Klinton i Buš su po meni malo pametniji od Ameba, a malo gluplji od punoglavaca.
Ali to što su oni takvi, to ne može ništa da košta Ameriku, ona ne može da propadne čak da na njenom čelu izaberu Fikusa, Visibabu, Jagliku ili ljubičicu.
Druga stvar je recimo Srbija, na njenom čelu možete da stavite, odaberete Anštajna, Teslu i Njutna zajeDNO, i ništa se ne bi desilo sa nama, no šta nam se dešava.
Dakle, izabrali jednoćeliskog, ili višećelijskog organizma na čelu Srbije sve je jedno, nama pomoći nema...a šta mislite zašto ???

Slika će ti reći sve...
9h59cl.jpg
]
A ako ipak ne kaže, reći ću ti ja: Na čelu Amerike za sada mogu da budu tupsoni, jer na čelu njihove ekonomije nisu tupsoni, nego kompetentni, da ne kažem: ajnštajni.
Doduše, i to evo upropašćuju otkako je De Bil Klinton uklonio zakon o bankama, pa otvorio put mahinacijama, koje su čitav svet bacile u WC (World Crisis).
Kad na čelo Srbije dođu "ajnštajni", a doći će preko pojave koja se "vijori", naravno ne preko zastave, nego preko partije, videćeš da nam pomoći ima.

Back