T93

Nisam_Gost

Zainteresovan član
Banovan
Poruka
452
Team93(T93)je firma koju cine 3 clana.Za sada njihova imena ostaju u tajnosti a ako T93 firma uspe njihova imena i slike ce biti objavljene na sajtu.Za sada kupimo sto vishe clanova mozhemo. Potrebni su nam:Programeri(C,C++,Visual Basic...),Graficari(3D StudioMax,Maya,Blender,Corel Draw...),i muzicari(Bojim se da ne znam nijedan program za muziku :)).Mozhe za sada da nam se pridruzi ko god hoce cak i oni koji ne znaju nishta a imaju volju da uce.Firma je osnovana 12.03.2007.Firmu vode Nisam_Gost i Pr3dat000r(oni su je i osnovali).

Nisam_Gost:
Team93(T93)je firma koju cine 3 clana.Za sada njihova imena ostaju u tajnosti a ako T93 firma uspe njihova imena i slike ce biti objavljene na sajtu.Za sada kupimo sto vishe clanova mozhemo. Potrebni su nam:Programeri(C,C++,Visual Basic...),Graficari(3D StudioMax,Maya,Blender,Corel Draw...),i muzicari(Bojim se da ne znam nijedan program za muziku :)).Mozhe za sada da nam se pridruzi ko god hoce cak i oni koji ne znaju nishta a imaju volju da uce.Firma je osnovana 12.03.2007.Firmu vode Nisam_Gost i Pr3dat000r(oni su je i osnovali).
Šta podrazumevaš pod "kupimo što više članova"? Ako je firma onda ih valjda zapošljavate, a ako je neko neprofitabilno udruženje onda učlanjavate.

Ako baš kupite, onda izađite napolje i krenite da kupite svakoga na koga naiđete. Nakupićete raznih osoba, pa će se valjda među njima naći i oni koji vam trebaju. Ako ne, onda se vratite ponovo na kupljenje.

Mislim da si razumeo sta podrazumevamo pod tim "kupimo" i kao sto vidish imamo 13 dobro sad 14 godina i mogao bi bar da cestitash i da nas uzdrzish zato sto smo napravili sajt i josh da ih pravimo sve bolje i bolje a ne odma da ispravljash gramaticke greske.......

A, kako ste temu poceli mogao bi i da legne jedan trajan BAN..
kakve to stvari ovde prosipate..
Zante li da ste prekrsili pravila, a za krsenje Pravila slede sankcije..

Ah, da, da ne bi legao BAN, ocistite sve linkove, bolje nego da ih neko drugi cisti..

Back