T 610 SONY ERISSON

• Začetnik teme Začetnik teme Dunda007
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Bolje dodaj jos 30e zapali za BG i kupi nokiu 3660.
Inace T610 je shit-malo memorije,ocajna kamera,kogucnost da ti uvale sr*anje od phona je velika.
Pogledaj po forumima i videces sve zackoljuce vezane za ovaj telefon

Procitaj ovo i sve ce ti biti jasno:

Nema veze da li je dekodiran ili ne vec da li je telefon empty board ili original....Empty board su telefoni kradeni sa proizvodnih traka pre nego sto su programirani i imaju tzv. "vestacki(softverski)" IMEI broj...Da ne davim razlika je u tome sto na njih ne moze da se stavi originalni softver vec moraju tzv. patched verzije(poslednja patched je R1L013, dakle jos nema R3C002)....E sad kako da prepoznate da li je vas t610 empty board(VELIKA vecina kod nas jeste)...>*<<*<*(<> smer dzojstika) i onda odete na softver info i listate na dole dok ne dodjete do customisation(ili prilagodjavanje ako vam je meni na srpskom)....Ako vam ispod customisation pise CDA pa neki brojevi imate original telefon, a ako ne pise nista vas t610 je nazalost empty board i mozete da se pozdravite sa upgrade-om softvera na R3C002 dok ne izadje patched verzija :o

DeXa:
Procitaj ovo i sve ce ti biti jasno:

Nema veze da li je dekodiran ili ne vec da li je telefon empty board ili original....Empty board su telefoni kradeni sa proizvodnih traka pre nego sto su programirani i imaju tzv. "vestacki(softverski)" IMEI broj...Da ne davim razlika je u tome sto na njih ne moze da se stavi originalni softver vec moraju tzv. patched verzije(poslednja patched je R1L013, dakle jos nema R3C002)....E sad kako da prepoznate da li je vas t610 empty board(VELIKA vecina kod nas jeste)...>*<<*<*(<> smer dzojstika) i onda odete na softver info i listate na dole dok ne dodjete do customisation(ili prilagodjavanje ako vam je meni na srpskom)....Ako vam ispod customisation pise CDA pa neki brojevi imate original telefon, a ako ne pise nista vas t610 je nazalost empty board i mozete da se pozdravite sa upgrade-om softvera na R3C002 dok ne izadje patched verzija :o
Probao sam da nadjem pozicije o kojima pises, ali nisam uspeo. Mozes li mi pomoci da pronadjem to setovanje za softver i proverim?
POzdrav

Pa * oznacava pritisak dzojstika na dole a < i > smerove levo desno.Ja sam uspeo da to uradim ne znam u cemu je problem?Pokusaj ponovo pa probaj.Ako hoce s mogu da ti dam jos neka uputstva za T610 samo ako te zanima.
POZDRAV

DeXa:
Pa * oznacava pritisak dzojstika na dole a < i > smerove levo desno.Ja sam uspeo da to uradim ne znam u cemu je problem?Pokusaj ponovo pa probaj.Ako hoce s mogu da ti dam jos neka uputstva za T610 samo ako te zanima.
POZDRAV

I dalje ne mogu da nadjem putanju o kojoj govoris :(
Kada sa "desktopa" krenem odmah desno, prema tvom uputstvu ( >*<<*<* ), postavim se na opciju "games" sto sigurno nije to. To zbog toga, sto kada ugledam 9 ikonica, nalazim se na sredini inicijalno.
Ako mozes, daj napisi nazive opcija koje treba obici, i gde se nalazi u vezi softvera. Zar nije tako lakse, kako da predpostavim da je '*' dzojstik na dole? :)
Daj mi molim te nazive opcija preko kojih da se prosetam da stignem na mesto gde vidim verziju softvera.
Pozdrav i hvala

Nema naziva opcija nego jednostavno ukucabanjem smerova didjes do tog info prozora.* nije na dole(kako drzis telefon pa prema tebi nego prema telefonu.Samo sibaj smerove bez obzira koje se aplikacije otvaraju.
CAO

DeXa:
Nema naziva opcija nego jednostavno ukucabanjem smerova didjes do tog info prozora.* nije na dole(kako drzis telefon pa prema tebi nego prema telefonu.Samo sibaj smerove bez obzira koje se aplikacije otvaraju.
CAO

Ovde mi nesto nije jasno, ili ne govorimo o istoj stvari ili je nesto drugo u pitanju.
Joystick na dole pritiskam, kao aktiviranje, ne navigaciju na dole kao strelice
Pokusao sam da ne obracam paznju sta se pokazuje na ekranu kada ispomeram i ispritiskam joystick ali sve sto sam uspeo je da se na kraju nadjem na "picture" "add" opciji i to je sve...

Pocinjem sa "desktopa" (nema vidljivih ikonica)
1. Joystick desno, pokaze sve ikonice (messaging oznacena)
2. Pritisak Joysticka na dole, ulazak u messaging
3 dva puta levo - nista se ne desi
4 Pritisak Joysticka na dole, ulazak u "picture" meni
5. Joystick na levo ponovo, nista se ne desi
6. Pritisak joysticka na dole, aktivira se opcija u "picture" meniju "add"...

Ne bih rekao da sam bas toliko glup, ali da nadjem info o softvery nisam uspeo[/b]

DeXa:
Ne znam sta si ti pokushavao ali izgleda da ti ne uspeva
E bas ti je odgovor :(
Pa lepo sam ti napisao.
Kursorom desno, klik joystick, dvaput kursor u levo, klik jostick, kursor levo, klik joystick - nema sanse.

Pomeranjem joysticka i potvrdjivanjem u redosledu koji si naveo, postizem samo da aktiviram u picture meniju "add" funkciju.

Al' ajde dobro, da se ne smaramo, to kod mene ne funkcionise, mozda neko drugi bude imao vise srece. Ako ima takvih, neka se jave pa da probam i ja.

Kursorom desno, klik joystick, dvaput kursor u levo, klik jostick, kursor levo, klik joystick - nema sanse.

Pomeranjem joysticka i potvrdjivanjem u redosledu koji si naveo, postizem samo da aktiviram u picture meniju "add" funkciju.

Al' ajde dobro, da se ne smaramo, to kod mene ne funkcionise, mozda neko drugi bude imao vise srece. Ako ima takvih, neka se jave pa da probam i ja.[/quote]

Kucaj"*" na tastaturi,a ne pritisak joysticka,sve ostalo sa joystick-om je u redu,levo i desno.

Probaj da umesto pritiskanja joystickom otkucas zvezdicu.
Kada dodjes do Service > Service info > SW information > tu bi pri kraju stranice trebalo da pise Customization MS pa CDA i neki brojevi.
Nadam se da sam pomogao

kessa:
Probaj da umesto pritiskanja joystickom otkucas zvezdicu.
Kada dodjes do Service > Service info > SW information > tu bi pri kraju stranice trebalo da pise Customization MS pa CDA i neki brojevi.
Nadam se da sam pomogao

Hvala ti a i MatrixMeo je pomogao :)
Jedino zbunjivanje je nastalo sa onom zvezdicom.
Sada sam dosao na pravu poziciju.
Nalkon Sevice->Service Info->SW Infomation, izmedu gomile podaa negde prema kraju dobjem:

Customization MS: CDA 102222/9R38A
Customizaition TAE: CDR 102222/9 R38A
ITP vesion R1B012 prgCXC 25560.TP

E sad, sta mu to znaci, da li je fals ili ne, to veovatno neko od upucenijih zna. Ako takav ima , bilo bi lepo da mi kaze sta sam pazario

Izvianjvam se zbog gresaka u kucanju, baterije za tastaturu crkle, 5 ujutro, nema zamene dok ne svane :)

DeXa:
Znaci da ti je telefon original.Izvini sto sam te zbunio onim zvezdicama
Hvala drugar na informaciji.
Nema veze za one zvezdice, ionako sam predpostavljao da nece biti da treba da pritiskam joystick, tako samo aktiviram opcije.

Inace, ima li jos neka fora na tom telefonu? Znas ono, "undocumented features" :) Video sam naime, naokn sto pregledah one kodove, ima tamo i neki spisak opcija menija, koje izgleda mogu da se menjaju, tako da prakticki "prevedem" menije na srpski i sl... Je'l tako nasi serviseri "ubacuju" srpski softver :)

Serviseri ubacuju srpski flesovanjem telefona drugim softverom (za drugu regiju).Softver sa podrskom za srpski je verzija za jugoistocnu evropu a cackanjem i kodovima ne mozes prevesti meni na srpski nikako.
POZDRAV.

codemaker:
DeXa:
Znaci da ti je telefon original.Izvini sto sam te zbunio onim zvezdicama
Hvala drugar na informaciji.
Nema veze za one zvezdice, ionako sam predpostavljao da nece biti da treba da pritiskam joystick, tako samo aktiviram opcije.

Inace, ima li jos neka fora na tom telefonu? Znas ono, "undocumented features" :) Video sam naime, naokn sto pregledah one kodove, ima tamo i neki spisak opcija menija, koje izgleda mogu da se menjaju, tako da prakticki "prevedem" menije na srpski i sl... Je'l tako nasi serviseri "ubacuju" srpski softver :)
To sto si vidio samo pokazuje koje reci mogu biti ispisane na displeju tel., naravno da nisu poruke

Back