- Poruka
- 139.074
Malopre na drugoj temi lepo rekoh da dobih inspiraciju za ovu.
sta damama vise pase?
djoka od 10 ili 30 cm?
sta damama vise pase?
djoka od 10 ili 30 cm?

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

30 cmMalopre na drugoj temi lepo rekoh da dobih inspiraciju za ovu.
sta damama vise pase?
djoka od 10 ili ?![]()
Pa i 18 je bolno. A ne 20, 30. Hehe30 cm
Ovo zvuči bolno
Da. 18 - 20 je bolno, 30 bi bilo neizdrživo.Pa i 18 je bolno. A ne 20, 30. Hehe
18 bolno?Da. 18 - 20 je bolno, 30 bi bilo neizdrživo.
Ti si ženskoPa i 18 je bolno. A ne 20, 30. Hehe
Spavalo se na časovima biologije, vidim ja.Pa vagina je valjda 9 - 10 cm u opuštenom stanju, a može da se razvuče do 15 - 16 maksimalno. Tako da im je džabe što žele više od 15 - 16, kad neće ući. Hehe Možda su gladne "oči." Haha Govorim o proseku, možda ima nekih retkih dubljih.
Da. Plus sam vaginekolog.Ti si žensko![]()
Spavalo se na časovima biologije, vidim ja.
Ok. Znaci imas i iskustva kada nastaje bol...Da. Plus sam vaginekolog.
Može biti18 bolno?![]()
Najviše volim da ga primam u guzu.Ok. Znaci imas i iskustva kada nastaje bol...
Svaka čast na hrabrosti da priznaš nešto čega se većina stidiNajviše volim da ga primam u guzu.
Zbog čega da se stide? Misliš na iskrenost?Svaka čast na hrabrosti da priznaš nešto čega se većina stidi
Ljudi treba da se stide laži, iluzija i licemerja, a ne da se stide istine, sreće ili poštenja i iskrenosti. Treba da se stide primitivizma, neobrazovanosti, ograničenosti, gluposti, nesvesnosti, bezobrazluka, neinteligencije, egoizma, lenjosti, dogmi, poroka, licemerja, neljudskosti, osuđivanja, nezrelosti, neprihvatanja, nerazumevanja.Zbog čega da se stide? Misliš na iskrenost?
Sve si u pravu...Ljudi treba da se stide laži, iluzija i licemerja, a ne da se stide istine, sreće ili poštenja i iskrenosti. Treba da se stide primitivizma, neobrazovanosti, ograničenosti, gluposti, nesvesnosti, bezobrazluka, neinteligencije, egoizma, lenjosti, dogmi, poroka, licemerja, neljudskosti, osuđivanja, nezrelosti, neprihvatanja, nerazumevanja.
Naravno. Oni su ološ i neljudi.Sve si u pravu...
Pored svega toga dodao bi i ćaci...
I toga se treba stideti
Genetski otpad i društveno dno.Naravno. Oni su ološ i neljudi.
prava dama ce se zadovoljiti i sa 10 cm.....................plus 500 evra.Malopre na drugoj temi lepo rekoh da dobih inspiraciju za ovu.
sta damama vise pase?
djoka od 10 ili 30 cm?![]()