Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb strane. Trebalo bi da ga nadogradite ili koristite alternativni pregledač.
SVRSENI STUDENTI NA BUDZETU-OBAVEZAN RAD U SRBIJI ZA DUPLE GODINE STUDIRANJA..
Poredis period od pre 70-tak godina? Pa hajde sta je falilo. Komunizam koji se zadrzao u Rusiji sve do 90-tih doprineo je tome da Rusi gladuju, da su pre nas deceniju i vise doziveli ono sto smo mi 90tih. Stojanje u redovima da kupis osnovne namirnice. Americi? Americka industrija se nikada nije zasnivala na prinudnom sluzenju vojnog roka i radu u fabrikama. Tj, jeste al pre 150god dok industrijska revolucija nije zamenila milione radno sposobnih amera. Ameri su se npr izvukli iz svoje krize Marsalovim planom, cuo si za to? Recimo ono sto je i Tito lepo ukapirao samo sto su to ovde bile radne akcije. Nemacka je bila u deep govancima nakon I svetskog rata jer je morala svima da placa odstetu pa je rajh marka vredela manje nego nas dinar 93... Industrija im je pukla jer nisu imali snabdevanje...
Prvo, otkud ti to da sviram harmoniku? Drugo, milion puta sam rekao da neću da budem neki šrafić koji može da strada za tuđe guzice, poput tebe! Hoću da imam život dostojan čoveka!