SVRSENI STUDENTI NA BUDZETU-OBAVEZAN RAD U SRBIJI ZA DUPLE GODINE STUDIRANJA..

По средњевековноме закону јесмо- Турци су се повукли с бојнога поља! Али издајица, Вук Бранковић, продаде им суверенитет за 13 сребрењака!

Obe vojske su se povukle, samo sto je Turska vojska imala daleko vise vojnika pa je lako mogla da pokori slabo cuvane delove zemlje. A kako kaze istorija nije Vuk brankovic pristao da bude vazal vec Stefan Lazarevic, i tek je posle pada Skoplja bio primoran da postane i placa porez i cak je odbijao da se bori na strani turaka...

Poslednja izmena:
Ne znam, ja bih ipak da osvojimo svet.

Ne moraš ti u Sibir, ja ću. Ti idi na jug, u Libiju recimo, tamo su ionako trenutno neki masovni protesti, pa iskoristi frku.

maaaa...aj se strpimo do vikenda....usred sam nekog posla
pa ako ne bude nista urgentnije...tipa zaradjivanja kesha da se ishranimo i poplacamo rezije...
onda to prvo u ponedeljak...:lol:

Ne, vec zvanicnim Turskim izvestajima. Kojoj ti istoriji verujes? Pesmama ?

Песме су релевантан извор за средњевековну историју! А ти заиста верујеш да турски историчари нису били пристрастни?

? Pa u tim pesmama je Vuk brankovic izdajica a po zvanicnim Turskim nije pristao da bude Vazal sve to pada Skoplja. Cak ni tada nije hteo da se bori na strani Turaka pa su ga onda napali i ubili 1396... A ti i dalje veruj pesmam...

А твој Тадић ми велики јунак...

Растао можда јесам у Београду, али ми душа оста на Косову; тачније код Кошара, где сам рањен, када ме у чело погодио гелер од касетне бомбе. Па ипак тада победисмо!

I vidi se da nisi bash nesto normalan, Kosmoski Bonzuru :lol:

Ja bi one sa kosova sto su prodali svoja imanja 80tih i pobegli u Beograd - tero da za kaznu glancaju nama beogradjanima cipele ;)

I vidi se da nisi bash nesto normalan, Kosmoski Bonzuru :lol:
Оо ћу посебно да прокоментаришем, бездушниче! Мене јесте лекарски конзилијум на основу психијатријског налаза избацио из војске, али то није умањило моју вољу! Одмах сам се пријавио као добровољац и вратио на Косово. Остао сам и када је КФОР дошао. После сам стално био уз народ: и 17. марта 2004. године, и 17. фебруара 2008. године, и 22. фебруара 2008. године и 10. октобра 2010.!

Оо ћу посебно да прокоментаришем, бездушниче! Мене јесте лекарски конзилијум на основу психијатријског налаза избацио из војске, али то није умањило моју вољу! Одмах сам се пријавио као добровољац и вратио на Косово. Остао сам и када је КФОР дошао. После сам стално био уз народ: и 17. марта 2004. године, и 17. фебруара 2008. године, и 22. фебруара 2008. године и 10. октобра 2010.!
I umesto da potražiš pomoć, došao si ovde?
Slušaj me dobro, nikakva prazna i praznoglava ideja, kao ovo što ti predlažeš, ne može mene više zadržati ovde. Ako je alternativa ovom zlu- još gore zlo- u tom slučaju naročito.

Nisi valjda vojno nesposoban??? Ja ne znam zasto uopshte i pricham sa tobom :cool:

Ljudi, gde ode ova tema? Ne bih da pišmo ovde o KiM, starim i onim starijim ratovima, jer će se uvek naći oni koji pišu više, ali i oni koji umanjuju ono zapisano.
Ratna industrija nije uopšte glupost, ona donosi puno para, samo što je to za nas sada samo san. Vojksa nam je uništena, industrija ne postoji, moral i vera srozani.
Naravno da niko normalan ne želi rat, ali isto tako nas niko ne pita da li ga želimo, ako nam sam dođe. Inače, da rat nije jedna od opcija, svaka država bi rasformirala vojsku. Čak je i mi danas imamo, iako osakaćenu. Ako je imamo, da li se neko zapitao čemu nam služi. Za vojne parade i mitinge?
@tema - zašto su neki kivni na privatne fakultete? Da li im je neko zabranio da ih oni pohađaju? Da li misle da su poneli više znanja iz državnih? To se lako može videti, ali nije problem u fakltetima, već rodbinskim vezama. Možeš da završiš 5 fakulteta, ali ako nemaš nekog da te "preporuči" ništa od toga. Tačnije, može i da bude, ali uz veliki trud jer su zidovi i razni klanovi u svakoj firmi, bez obzira da li je privatna ili državna.
@mario80 - to šta bi ti radio (piše se "ja bih") verujem da nikoga ne zanima, jer to i ne možeš. Migracije su normalna stvar, naročito na našim područjima i to mora(š) da se prihvati. Tužno je kad neko ko tvrdi da živi u beogradu i da je Srbin, napiše ovako nešto o svojim sunarodnicima. Jednako tužno kao i kad su srbi na granici prodavali preskupo sendviče izbeglicama iz RSK. Tako je to kad mladi piju pivo i duvaju travu ispred zgrade, umesto da idu u školu i/ili crkvu da se edukuju i rade na svom moralu i kulturi.

Ви млади свакога ко има прогресивне идеје за ову земљу називате болесним и лудим? Паја и Коста су вам луди, Шешељ- наш највећи политички интелектуалац- луд, ја луд, Рифер луд... Ко вама није луд? Тадић можда? Зашто ниподаштавате идеје које би само да донесу боље овој земљи?

Ви млади свакога ко има прогресивне идеје за ову земљу називате болесним и лудим? Паја и Коста су вам луди, Шешељ- наш највећи политички интелектуалац- луд, ја луд, Рифер луд... Ко вама није луд? Тадић можда? Зашто ниподаштавате идеје које би само да донесу боље овој земљи?

Te vaše ideje smo gledali 90tih godina sa tom budaletinom šešeljem na čelu.
Kruna svega kad je milošević kapitulirao i prodao kosovo 1999 godine.
Treba ti jos neki razlog?

PS: Za koliko si ti valjnuo dedovinu na kosovu ako nije tajna? :mrgreen:

Ako si lud nisi glup!! Ne mesaj pojmove.

Bolje? Pa ti imas problem ako smatras da je prinudna vojska i rad u fabrici pozitivan.

Ako si lud nisi glup!! Ne mesaj pojmove.

Bolje? Pa ti imas problem ako smatras da je prinudna vojska i rad u fabrici pozitivan.

Шта је фалило Америци, СССР-у, па ако хоћете и Немачкој пре Другог светског рата, а њихове економије су биле такве...

Back