ludopileglodjekosku
Buduća legenda
- Poruka
- 27.557
Gde li si ti rastao?
Pa ko božur na Kosovo polju...
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Gde li si ti rastao?
По средњевековноме закону јесмо- Турци су се повукли с бојнога поља! Али издајица, Вук Бранковић, продаде им суверенитет за 13 сребрењака!
Obe vojske su se povukle, samo sto je Turska vojska imala daleko vise vojnika pa je lako mogla da pokori slabo cuvane delove zemlje.
e, aj da to ostavimo npr. za ljeto...mislim, ladno je mrzi me i do ducana da odem : )
Одакле ти да су се Срби повукли?
Ne znam, ja bih ipak da osvojimo svet.
Ne moraš ti u Sibir, ja ću. Ti idi na jug, u Libiju recimo, tamo su ionako trenutno neki masovni protesti, pa iskoristi frku.
Ja sam pazio na casovima istorije.
И верујеш комунистичкој историји?
Ne, vec zvanicnim Turskim izvestajima. Kojoj ti istoriji verujes? Pesmama ?
? Pa u tim pesmama je Vuk brankovic izdajica a po zvanicnim Turskim nije pristao da bude Vazal sve to pada Skoplja. Cak ni tada nije hteo da se bori na strani Turaka pa su ga onda napali i ubili 1396... A ti i dalje veruj pesmam...
А твој Тадић ми велики јунак...
Растао можда јесам у Београду, али ми душа оста на Косову; тачније код Кошара, где сам рањен, када ме у чело погодио гелер од касетне бомбе. Па ипак тада победисмо!
Оо ћу посебно да прокоментаришем, бездушниче! Мене јесте лекарски конзилијум на основу психијатријског налаза избацио из војске, али то није умањило моју вољу! Одмах сам се пријавио као добровољац и вратио на Косово. Остао сам и када је КФОР дошао. После сам стално био уз народ: и 17. марта 2004. године, и 17. фебруара 2008. године, и 22. фебруара 2008. године и 10. октобра 2010.!I vidi se da nisi bash nesto normalan, Kosmoski Bonzuru
I umesto da potražiš pomoć, došao si ovde?Оо ћу посебно да прокоментаришем, бездушниче! Мене јесте лекарски конзилијум на основу психијатријског налаза избацио из војске, али то није умањило моју вољу! Одмах сам се пријавио као добровољац и вратио на Косово. Остао сам и када је КФОР дошао. После сам стално био уз народ: и 17. марта 2004. године, и 17. фебруара 2008. године, и 22. фебруара 2008. године и 10. октобра 2010.!
Оо ћу посебно да прокоментаришем, бездушниче! Мене јесте лекарски конзилијум на основу психијатријског налаза избацио из војске, али то није умањило моју вољу! Одмах сам се пријавио као добровољац и вратио на Косово. Остао сам и када је КФОР дошао. После сам стално био уз народ: и 17. марта 2004. године, и 17. фебруара 2008. године, и 22. фебруара 2008. године и 10. октобра 2010.!
Ви млади свакога ко има прогресивне идеје за ову земљу називате болесним и лудим? Паја и Коста су вам луди, Шешељ- наш највећи политички интелектуалац- луд, ја луд, Рифер луд... Ко вама није луд? Тадић можда? Зашто ниподаштавате идеје које би само да донесу боље овој земљи?
Ви млади свакога ко има прогресивне идеје за ову земљу називате болесним и лудим? Паја и Коста су вам луди, Шешељ- наш највећи политички интелектуалац- луд, ја луд, Рифер луд... Ко вама није луд? Тадић можда? Зашто ниподаштавате идеје које би само да донесу боље овој земљи?
Ako si lud nisi glup!! Ne mesaj pojmove.
Bolje? Pa ti imas problem ako smatras da je prinudna vojska i rad u fabrici pozitivan.
Jedan reformista poput tebe, da sve to njihovo otera u tri ***** materine!Шта је фалило Америци, СССР-у, па ако хоћете и Немачкој пре Другог светског рата, а њихове економије су биле такве...