Predlazem da se uvate za rukice po dvoje.
Vodim ih na ekskurziju u Lazu Lazarevic.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
AcaBg82:Predlazem da se uvate za rukice po dvoje.
na primer..IDIOTA :smile:eremita:Али пре него што извршиш овај твој нови задатак, молим те
одговори ми ШТА ЈЕ СУПРОТНОСТ РЕЧИ: ПАТРИОТА... тј.
шта си ти ако ниси патриота ???![]()
![]()
![]()
п.с. ово ме понајвише занима чисто лингвистички......хехехе........
Aleksa Santic je za sebe govorio da je PATRIOTA, da je sada ziv, "Laza Lazrevic" mu, koliko videim, ne bi ginuo!MarijA`:Sine zašto mi se čini da si ti malo pobrkao pojmove... aj reci mi šta je to patriota?
p.s. veći si pacijent nego sto sam do sad mislila![]()
![]()
![]()
opanak:Све то што си набројао, не може да се мери, али се осети, према томе о осећају није глупо причати, а осећај ипак дође као део мерила...........ма сложио се или не, нема везе, и то је осећај.......
MarijA`:Sine zašto mi se čini da si ti malo pobrkao pojmove... aj reci mi šta je to patriota?
![]()
![]()
Tuzni_patak:Diskusija o patriotizmu liči na diskusiju o tome šta je normalno......
NALAZISH SE KOD PATRIOTA U NASHOJ DRZAVI, SKRATI JEZIK DA TI GA NE BIH JA SKRACIVALA!AcaBg82:Predlazem da se uvate za rukice po dvoje.
eIvin:bez zezanja, neki odavde bi morali da budu prilično obazrivi, ako nekada budu prolazili pored 'laze'...
besniris:Bolje ti vodi racuna kad budes prolazio.![]()
Za Srpske patriote nemoj da brines.Svako ko voli ovu zemlju istinski i bori se za Srpsko Kosovo je pravi patriota.
topmodelsica:NALAZISH SE KOD PATRIOTA U NASHOJ DRZAVI, SKRATI JEZIK DA TI GA NE BIH JA SKRACIVALA!
besniris:Molio bi Moderatora da opomene doticnog elvina da prestane sa vredjanjem.
MarijA`:Sine zašto mi se čini da si ti malo pobrkao pojmove... aj reci mi šta je to patriota?
![]()
![]()
skarfejs:Za tebe je, naprimer, patriota, onaj ludak koji je pucao detetu u u sta, pred ocem. a ti si , ovde na forumu , javno svrsavala od sladostrasca, kako je to bas super........![]()