Ankora Buduća legenda Poruka 38.332 24.03.2010. u 18:09 - Svileni #1 .. tvoj je dodir mileni , kao kakaaao .. zasladi me lagano.. Je ima što lipše od dodira koji vas sladi? Raspon je velik, koji vama najviše prija ?
.. tvoj je dodir mileni , kao kakaaao .. zasladi me lagano.. Je ima što lipše od dodira koji vas sladi? Raspon je velik, koji vama najviše prija ?
Babino`unuce Domaćin Poruka 3.124 24.03.2010. u 18:13 - Svileni #2 imao sam drugaricu u osnovnoj koja se zvala milena, ali se ne druzim sa njom... ozbiljno: dodir nasim ocima - najjaci dodir
imao sam drugaricu u osnovnoj koja se zvala milena, ali se ne druzim sa njom... ozbiljno: dodir nasim ocima - najjaci dodir
Ankora Buduća legenda Poruka 38.332 24.03.2010. u 18:14 - Svileni #3 Babino`unuce: imao sam drugaricu u osnovnoj koja se zvala milena, ali se ne druzim sa njom... ozbiljno: dodir nasim ocima - najjaci dodir Kliknite za proširenje... Ima nešto u tome, kad te netko skida ocima, ili ebe .. želi .. mrzi.. ! Uh'
Babino`unuce: imao sam drugaricu u osnovnoj koja se zvala milena, ali se ne druzim sa njom... ozbiljno: dodir nasim ocima - najjaci dodir Kliknite za proširenje... Ima nešto u tome, kad te netko skida ocima, ili ebe .. želi .. mrzi.. ! Uh'