- Poruka
- 28.021
Jer Milošević nije valjao
Нормално да није ваљао.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jer Milošević nije valjao
Kod njega su postojale stabilne firme, kompanije, sad nemamo nista.
A šta da im radi?Pa kako to precednik dozvoljava da ga zayebe baš svaka firma kojoj je dao pare za fabriku, subvencije za plate radnicima, besplatno zemljište?
Jeste, ko je izgubio sveze svinjske polutke preko Sindikata iz 1993-e, taj ne zna sta je bio kraljevski standard.
To je više dosadno.
Milošević je predstavnik suprotnog od ovog danas., Ako on nije valjao , onda je ovo valjda bolje?
strasno,1900 radnika nek tuze prcednika za prazna obecanja............Svih 1.900 radnika „Leonija“ u Malošištu ostalo bez posla: Proizvodnja i zvanično stala
https://n1info.rs/biznis/svih-1900-...stalo-bez-posla-proizvodnja-i-zvanicno-stala/
I sta cemo sad?
Само у Књажевцу, варошици од петнаестак хиљада становника:Koje su to, pa da dobiješ Nobelovu nagradu iz ekonomije![]()
Smrdija ne sme bre da stane bre. Ništa,dovešće sendvič brigade,informer i pink i otvoriće ponovo taj Leoni. Živalj će poverovati.Svih 1.900 radnika „Leonija“ u Malošištu ostalo bez posla: Proizvodnja i zvanično stala
https://n1info.rs/biznis/svih-1900-...stalo-bez-posla-proizvodnja-i-zvanicno-stala/
I sta cemo sad?

a srpska policija i carinici, reketirali sitne svercereСтабилно смо пропадали а стопа шверца је била највећа у Европи.
Ja se sebi na istoj divimЗавидим ти на толеранцији.

Tamo nema zatvaranja fabrika?Nije mi jasno da se zatvaraju fabrike samo na jugu,juznije i od Nisa a gore u Vojvodini,Sremu ni jedna? Da nije do radne discipline?
Dabome da treba. Tri puta da pročitaš jošAko imaš nešto da mi kažeš, reci. Nemoj da mi nagoveštavaš kako sam trebao da čitam celu temu pa da obratim pažnju na nekog posebno

Сви раде за минималац и више послова, па где им се плати. Испомажу се пољопривредом, ко је у могућности. "Српска Венеција"."Tina" takodje pukla ako se ne varam?
On je ćaciTamo nema zatvaranja fabrika?
Je li ovo proverena informacija?

Culo bi se da se zatvorila neka fabrika u Vojvodini. Zasad nije lose cak se otvaraju nove.Tamo nema zatvaranja fabrika?
Je li ovo proverena informacija?
Kako da ne,mada nemam stranu na koju bih otisao,niti idem ni na kakve proteste.On je ćaci![]()
daj meni 20 miliona evra otvaram fabriku odmah
Onda ti ne gineCulo bi se da se zatvorila neka fabrika u Vojvodini. Zasad nije lose cak se otvaraju nove.
Kako da ne,mada nemam stranu na koju bih otisao,niti idem ni na kakve proteste.
a srpska policija i carinici, reketirali sitne svercere