- Poruka
- 25.284
https://forum.krstarica.com/threads/tinder.945181/
tema o tinderu i slicnim apps
tema o tinderu i slicnim apps
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: Za ovu funkciju potrebno je da sajtu pristupite pomoću ugrađenog pregledača "Safari".
Ma naravno, ali kad je muskarac stariji, ne znam meni nekako nezamislivo da za 10 godina kad budem imala 30 budem sa klincem od 18Ma zezam se malo. Nekad razlika u godinama i nije presudna. Do coveka je sve
Ko zna kako ces tada razmisljati. Ide to s godinama. Ali uvek je izbor na nama i niko nas nije terao protiv nase volje na nestoMa naravno, ali kad je muskarac stariji, ne znam meni nekako nezamislivo da za 10 godina kad budem imala 30 budem sa klincem od 18![]()
Може се бити срећан и без да се склапају бракови вјеруј ми.Slazem se skroz sa tobom, ali ne volim kad neko lupa gluposti kako se na Tinderu sklapaju brakovi, kako se svi mladi tamo muvaju i zive srecno do kraja života![]()
Možda ti sa 30 bude nezamislivo da budeš sa nekim od 20, ali sa 40 ti bude sasvim ok da budeš sa nekim od 30. Sve je relativno.Ma naravno, ali kad je muskarac stariji, ne znam meni nekako nezamislivo da za 10 godina kad budem imala 30 budem sa klincem od 18![]()
E, ako imas 20, onda je sve jasnoMa naravno, ali kad je muskarac stariji, ne znam meni nekako nezamislivo da za 10 godina kad budem imala 30 budem sa klincem od 18![]()
Vrlo je moguće da ću isto razmisljati jer me samo stariji muskarci privlaceKo zna kako ces tada razmisljati. Ide to s godinama. Ali uvek je izbor na nama i niko nas nije terao protiv nase volje na nesto
Sta je jasno hahahE, ako imas 20, onda je sve jasno![]()
NaravnoМоже се бити срећан и без да се склапају бракови вјеруј ми.![]()
Мисли Паула да преферираш млађе.Sta je jasno hahah
a el može bez nagađanja?Мисли Паула да преферираш млађе.![]()
Може.a el može bez nagađanja?
Ma jeste to, u pravu si, ali sigurna sam da me mladji nece privlaciti, kad sa 20 padnem na 17 godina starijegMislim kako je veoma mlada. Uvek uzimam u obzir godine sagovornika za neku priču.
Znajući , narvano, koliko sam i sama menjala stavove i sl. Dovoljno da pogledam šta sam pisala pre 2 god, a kamoli pre 20 godina![]()
A zašto ti je onda neprihvatljivo da dečkić od 19 bude sa 11 godina starijom?Ma jeste to, u pravu si, ali sigurna sam da me mladji nece privlaciti, kad sa 20 padnem na 17 godina starijeg![]()
Mozes i penziju da nasledisMa jeste to, u pravu si, ali sigurna sam da me mladji nece privlaciti, kad sa 20 padnem na 17 godina starijeg![]()
Колики је максимално број година по теби?Ma jeste to, u pravu si, ali sigurna sam da me mladji nece privlaciti, kad sa 20 padnem na 17 godina starijeg![]()
Odmah da ih ozenis!
Nista ne placaj koristi free verziju ok jeHaha. Ma to je fora. Ne placaj nista. Zato su te aplikacije glupe. Ne ide to tako. Placaces 2 3 k mesecno da te navlace na lajkove i s vecinom ce ti komunikacija proci poput chata na random pp.
Vidi vako. Al to nemoj da delis okolo.
Nabaci fotke da budu top sredjene.
Dakle sta treba da prikazes na fotki. Ne sebe, ti nisi fokus, vec tvoj zivot. Fejkuj slobodno. Dakle, putovanja, ljudi oko tebe, parti, devojke oko tebe, idealno da te grle i obozavaju kakva si faca, ljubi u obraz, nasmejane u nekom parti pokretu. Neka aktivnost, planinarenje nije lose puno se zenski prima danas na to, mozes i neku fotku dok gnjuris negde, neka zabava i jos jedna fotka: ti u odelu, nek te slika neko, ne ti sebe sam, nikad! I kako si ono u fazinu kreces na posao, rano, jmtek su brzo spustio soljicu kafe i krenuo ka vratima.
Dakle sta pokazujes:
Zabavan, aktivan, u zenskom drustvu pozeljan i proveren, uzbudljiv (planinari, skace bandzi, partiji) i ol biznis - ozbiljan (zavrsava i zna u kom grmu cuci zec u odelu)
I mozes i neku fotku u pink dzempercetu slikan od "nekoga" nezna nasmejana faca za ove neizkecive romanticarke.