Свиђам се неким девојкама на Баду? И шта сад?

Mislim kako je veoma mlada. Uvek uzimam u obzir godine sagovornika za neku priču.
Znajući , narvano, koliko sam i sama menjala stavove i sl. Dovoljno da pogledam šta sam pisala pre 2 god, a kamoli pre 20 godina ;)
Ma jeste to, u pravu si, ali sigurna sam da me mladji nece privlaciti, kad sa 20 padnem na 17 godina starijeg 😂
 
Haha. Ma to je fora. Ne placaj nista. Zato su te aplikacije glupe. Ne ide to tako. Placaces 2 3 k mesecno da te navlace na lajkove i s vecinom ce ti komunikacija proci poput chata na random pp.
Vidi vako. Al to nemoj da delis okolo.
Nabaci fotke da budu top sredjene.
Dakle sta treba da prikazes na fotki. Ne sebe, ti nisi fokus, vec tvoj zivot. Fejkuj slobodno. Dakle, putovanja, ljudi oko tebe, parti, devojke oko tebe, idealno da te grle i obozavaju kakva si faca, ljubi u obraz, nasmejane u nekom parti pokretu. Neka aktivnost, planinarenje nije lose puno se zenski prima danas na to, mozes i neku fotku dok gnjuris negde, neka zabava i jos jedna fotka: ti u odelu, nek te slika neko, ne ti sebe sam, nikad! I kako si ono u fazinu kreces na posao, rano, jmtek su brzo spustio soljicu kafe i krenuo ka vratima.
Dakle sta pokazujes:
Zabavan, aktivan, u zenskom drustvu pozeljan i proveren, uzbudljiv (planinari, skace bandzi, partiji) i ol biznis - ozbiljan (zavrsava i zna u kom grmu cuci zec u odelu)
I mozes i neku fotku u pink dzempercetu slikan od "nekoga" nezna nasmejana faca za ove neizkecive romanticarke.
Nista ne placaj koristi free verziju ok je
 

Back
Top