Свиђам се неким девојкама на Баду? И шта сад?

I onda dodje neko da sere ovde i hvali Tinder, ajmo malo realno, hvale ga ovi kojima se bas posrecilo ili kurvari i *****, preko kojih je preslo 100, ne zajebavajte ljude, tinder je otrov. Izadjite napolje, upoznajte ljude, krecite se, kaze normalno je pa meni nije iskreno. Ni Tinder, ni istopolni brakovi, tik tok nista sto nam Amerika nameće
A ja na Tinderu kuckao i sa dve devojke koje svake nedelje idu u crkvu i redovne su na hodočašćima po manastirima. Nije bilo ništa od toga, pošto ja nisam toliko zagrižen vernik, ali opet kažem: Kako zračiš, tako i privlačiš. Niko tebe ne može naterati da lajkuješ nekog, a ne može ti pisati niko koga nisi lajkovala, znači da si sama loše procenjivala.

Ja ne znam da li ima nešto gore od tog Tindera, tu se skupljaju:
1) Očajni
2) Nesigurni
3) Narcisi
4) Devojke i momci lakog morala
5) Potencijalni manijaci
I ti tu kao tražiš nekog za vezu, pa 1% njih je tu zbog toga, a i ti su očajni jer ne mogu da nadju nikoga uzivo. Imala sam fazu kad sam bila jako ocajna, ne ponovilo se i drugarica me natera da skinem tinder tada sam se uverila u sve to nikada vise. Osecas se kao da si na pijaci i biras robu.
Па на Тиндеру се и не тражи веза, једино ако се деси случајно деси се. Углавном је Тиндер за авантуре и за one night stand.

Ko spominje strah ? Danas ono što je pristojnije nekada u nekim boljim vremenima naših roditelja bilo bi nenormalno...
Što bi nas zanimalo neko drugo vreme?
Ne znam da li si koristila tinder, a
Pa ti nisi ovde dolazila pre, imamo mi temu tinder. Svakako da jesam, čak sam i trajno banovana
li zna se kakvi se tipovi tamo nalaze i ko to koristi, ne kazem da je sve tako crno, ali 90% njih je tu samo zbog jedne stvari.
Što je crno što ljudi žele sex?
I odakle ti ta informacija, 50% brakova, kontam lupila si, ali kad mi nađeš pouzdan izvor i da je 10% brakova sklopljeno tako poverovaću ti i molim te pričaj za Srbiju, a ne USA gde je sve što je nastrano normalno... I da jedno je potreba da se koristi Word, drugo je Tinder jel su ljudi toliko postali nesposobni da upoznaju nekoga uživo, odakle taj strah 🙂

Па на Тиндеру се и не тражи веза, једино ако се деси случајно деси се. Углавном је Тиндер за авантуре и за one night stand.
Moram da linkujem tu temu za vas koji niste čitali. Ma, nije to tako. Od jedne planinarke tetka, žena sa 70, na tinderu našla jednog gospodina idu zajedno na pijacu, druže se itd... mladi mi pričali da uglavnom tako nalaze devojke tj mladiće. Znači niže starosne god tako dolaze do veza.

Poslednja izmena:
Moram da očekujem tu temu za vas koji niste čitali. Ma, nije to tako. Planinarski tetka, žena sa 70, na tenderu našla jednog gospodina idu zajedno na pijacu, druže se itd... mladi mi pričali da uglavnom tako nalaze devojke tj mladiće. Znači niže starosne god tako dolaze do veza.
Ima li neka koja bi spremala ajvar? Ide jesen pa da pripremim nalog na vreme

Poslednja izmena:
Pa napisala si da je crno. Da skoro svi žele samo jedno. A nije sExić?
Ispricaj nam ti svoje iskustvo ako imas, a da je dobro, jer sam ja od x osoba cula samo od jedne dobro iskustvo i cak se i to zavrsilo posle samo par meseci, a mogu misliti kakvo ti je iskustvo kad decka od 19 savetujes da je skroz okej da nadje neku od 30 i kusur 😂

Moj bivši mi pričao kako je na tinderu našao devojku. Bili su zajedno više meseci. Sa mnom na planinarenju bio mladi par koji su se upoznali na tinderu. Oboje su postavili slike sa planine i tako se zainteresovali. To su neki podaci od ljudi koje sam upoznala.

Ja licno nisam bila dugo na toj platformi, jer me neko prijavio:mrgreen:
tako da sam upoynala samo par tipova pre toga. Uglavnom sam se u to vreme nalazila sa nekima koji zele vezu, a ne samo sex. Pitas i cujes odgovor. No, kao i svaku pit kada se sa nekim upoynas online, ne znas kakav ce ti utisak ostaviti uzivo.

Poslednja izmena:
Ispricaj nam ti svoje iskustvo ako imas, a da je dobro, jer sam ja od x osoba cula samo od jedne dobro iskustvo i cak se i to zavrsilo posle samo par meseci, a mogu misliti kakvo ti je iskustvo kad decka od 19 savetujes da je skroz okej da nadje neku od 30 i kusur 😂
Pisala sam u drugoj temi. Da dođem do računara pa ću da linkujem

Budala ima svuda. Znam primer devojke koja nikad nije koristila sajtove za upoznavanje, ali ima Instagram i preko instagrama je upoznala seriju budala, jedan bio oženjen i imao više ljubavnica, drugi je saletao dok se nisu kresnuli, posle iščezao, treći joj napravio dete pa je šutnuo, ona onda abortirala. Teško da je neko na Tinderu imao takvu seriju tragičnih promašaja kao ona na Instagramu.

Budala ima svuda. Znam primer devojke koja nikad nije koristila sajtove za upoznavanje, ali ima Instagram i preko instagrama je upoznala seriju budala, jedan bio oženjen i imao više ljubavnica, drugi je saletao dok se nisu kresnuli, posle iščezao, treći joj napravio dete pa je šutnuo, ona onda abortirala. Teško da je neko na Tinderu imao takvu seriju tragičnih promašaja kao ona na Instagramu.
Jeste, da ima. Au. A ona nema kojim slučajem nešto što se zove mozak? Ni to mi nije jasno, kad vidis da je kreten otkacis, pa valjda imas mozga da skontas ili testiras ko sta hoce

Ne uci se dete voznji na novom biciklu, vec na starom 😁

Jeste, da ima. Au. A ona nema kojim slučajem nešto što se zove mozak? Ni to mi nije jasno, kad vidis da je kreten otkacis, pa valjda imas mozga da skontas ili testiras ko sta hoce
Pa mozak se mora koristiti uvek i na svakom mestu. Ko ima malo razuma neće dozvoliti da ga izmanipuliše neko, nebitno kako su se upoznali, da li u klubu u izlasku, da li na društvenoj mreži, ili na sajtu za upoznavanje, a ko ne koristi mozak, taj nadrlja.

Moram da linkujem tu temu za vas koji niste čitali. Ma, nije to tako. Planinarski tetka, žena sa 70, na tenderu našla jednog gospodina idu zajedno na pijacu, druže se itd... mladi mi pričali da uglavnom tako nalaze devojke tj mladiće. Znači niže starosne god tako dolaze do veza.
Ма то је сасвим могуће.
Ја нисам никад користио Тиндер, али знам да углавном служи да се нађе авантура што је по мени скроз ОК и немам ништа против. Таква апликација потребна да постоји.

Paki daj neko iskustvo, taman da ubijem dosadno popodne 😁
Evo za dosadu. Muvam se sa nekim mnooogo mlađim. I nije škart 😁😂. Hoće na koncert da idemo. Kaže dosadilo mu samo sex da ima, želi nekog s kim može da ima i druženja kakva želi. Pa šta znam, deluje interesantno? 😂 Još da provalim kakva bi to druženja bila a da nije sex 😏.

Ма то је сасвим могуће.
Ја нисам никад користио Тиндер, али знам да углавном служи да се нађе авантура што је по мени скроз ОК и немам ништа против. Таква апликација потребна да постоји.
Slazem se skroz sa tobom, ali ne volim kad neko lupa gluposti kako se na Tinderu sklapaju brakovi, kako se svi mladi tamo muvaju i zive srecno do kraja života 😂

Evo za dosadu. Muvam se sa nekim mnooogo mlađim. I nije škart 😁😂. Hoće na koncert da idemo. Kaže dosadilo mu samo sex da ima, želi nekog s kim može da ima i druženja kakva želi. Pa šta znam, deluje interesantno? 😂 Još da provalim kakva bi to druženja bila a da nije sex 😏.
Mozda te priprema za ajvar 🤣

Back