Свиђам се неким девојкама на Баду? И шта сад?

gost 434892

Veoma poznat
Poruka
12.912
Терају ме да платим. Је л има неки други начин?

Screenshot_20230829_143747_com.badoo.mobile.jpg

Haha. Ma to je fora. Ne placaj nista. Zato su te aplikacije glupe. Ne ide to tako. Placaces 2 3 k mesecno da te navlace na lajkove i s vecinom ce ti komunikacija proci poput chata na random pp.
Vidi vako. Al to nemoj da delis okolo.
Nabaci fotke da budu top sredjene.
Dakle sta treba da prikazes na fotki. Ne sebe, ti nisi fokus, vec tvoj zivot. Fejkuj slobodno. Dakle, putovanja, ljudi oko tebe, parti, devojke oko tebe, idealno da te grle i obozavaju kakva si faca, ljubi u obraz, nasmejane u nekom parti pokretu. Neka aktivnost, planinarenje nije lose puno se zenski prima danas na to, mozes i neku fotku dok gnjuris negde, neka zabava i jos jedna fotka: ti u odelu, nek te slika neko, ne ti sebe sam, nikad! I kako si ono u fazinu kreces na posao, rano, jmtek su brzo spustio soljicu kafe i krenuo ka vratima.
Dakle sta pokazujes:
Zabavan, aktivan, u zenskom drustvu pozeljan i proveren, uzbudljiv (planinari, skace bandzi, partiji) i ol biznis - ozbiljan (zavrsava i zna u kom grmu cuci zec u odelu)
I mozes i neku fotku u pink dzempercetu slikan od "nekoga" nezna nasmejana faca za ove neizkecive romanticarke.

Sajtovi za upoznavanje postoje da bi njihovi vlasnici zaradili pare. Kada ne platiš, šalju ti ovakve poruke da te navedu da platiš. Mslm da i nije nešto mnogo, par stotina dinara mesečno da vidiš kako te niko ne lajkuje, a za ove tri su se ispostavi da su Merdita iz Peći, mađarica iz Vranja i bugarska turistkinja u obilasku prestonice.

Ma stara proverena fora, navuci ga na radoznalost u sred srozanih okolnosti. Ti sajtovi nisu zdravi za dejt jer postavljaju nerealan odnos. Imaju vec cuvena istrazivanja na tu temu. I sve to placaju ti likovi kojima taj sistem srozava samopouzdanje do dna dok eskploatisu narcisoidne tendencije kod zena. A u velikoj vecini su. Pa onda ti zamagle slikicu i napisu: e imas srculence od neke tamo nasmejane devojke, plati da vidis.

To je sitno što badu traži. Dakle par stotina dinara. Vredi na početku dati, ako te interesuje ko te je lajkovao. Posle ne moraš da nastaviš tu opciju. Meni nije trebala, jer sam imala 1000+ lajkova, ko će sve to pogledati
Naći žensku je ozbiljna stvar, treba nekad i uložiti nešto, makar probno ima opcija mesec dana. I baciti se na čet.

Ma stara proverena fora, navuci ga na radoznalost u sred srozanih okolnosti. Ti sajtovi nisu zdravi za dejt jer postavljaju nerealan odnos. Imaju vec cuvena istrazivanja na tu temu. I sve to placaju ti likovi kojima taj sistem srozava samopouzdanje do dna dok eskploatisu narcisoidne tendencije kod zena. A u velikoj vecini su. Pa onda ti zamagle slikicu i napisu: e imas srculence od neke tamo nasmejane devojke, plati da vidis.
Да брт, пи

To je sitno što badu traži. Dakle par stotina dinara. Vredi na početku dati, ako te interesuje ko te je lajkovao. Posle ne moraš da nastaviš tu opciju. Meni nije trebala, jer sam imala 1000+ lajkova, ko će sve to pogledati
Naći žensku je ozbiljna stvar, treba nekad i uložiti nešto, makar probno ima opcija mesec dana. I baciti se na čet.
Паула па ви девојке на друштвеним мрњжама имате много више удварача, него ми удварачица

Сем ако нисмо нека велика позната имена

Да сам војаж имо би а ти не мораш бити сека алексић и имаћеш

Паула па ви девојке на друштвеним мрњжама имате много више удварача, него ми удварачица

Сем ако нисмо нека велика позната имена

Да сам војаж имо би а ти не мораш бити сека алексић и имаћеш
Veći je broj muških na badu. Ne padaj na ta sranj.a da sam ovo ili ono, to je gubitnički. Ima dosta žena koje žele nekog. Samo se nauči u komunikaciji šta žele. I podigni godine na više, možda neka zgodna sa više od 30 te poželi, a to iskustvo nije za bacanje.

Veći je broj muških na badu. Ne padaj na ta sranj.a da sam ovo ili ono, to je gubitnički. Ima dosta žena koje žele nekog. Samo se nauči u komunikaciji šta žele. I podigni godine na više, možda neka zgodna sa više od 30 te poželi, a to iskustvo nije za bacanje.
Јесте и онда кад сконта да немам 30 попушим 30 к*рчева

Наравно да је број мућких на баду ако не и 75%. И на инста 75% момака шаљу поруке девојкама ако не и више.

А истина је да смо сви ми мало групи и увек ће нас популарнија глава заинтересовати више, у овој или оној мери али сигурно оће

Ја ћу писати о стању месец дана након што издамо албум па ако којим случајем тај албум и достигне неки леп успех рећићу ти да ли се и колико променио мој однос са девојкама које не познајем, које покушавам да стартујем и које мене стартуј
Без увреде паула, да се не наљутиш, ништа лично

On sa devetnaest je još uvek dete, ona sa 30+ je žena. Ono još malo pa da ga rodila, ima decu njegovih godina, eto trče takve za tinejdžerima a da su zdrave u glavi.
I dopisivanje je iskustvo. Ko želi da ga stekne nema takav stav neću a priori ovo, neću ono. Upoznavanje, piće. Ne završava se svako upoznavanje sexom, retko koje. A sve je bitno za nekog ko tek treba da nauči kako sa ženama.

Јесте и онда кад сконта да немам 30 попушим 30 к*рчева
Niko ne kaže da lažeš. Staviš koliko god imaš.
Наравно да је број мућких на баду ако не и 75%. И на инста 75% момака шаљу поруке девојкама ако не и више.

А истина је да смо сви ми мало групи и увек ће нас популарнија глава заинтересовати више, у овој или оној мери али сигурно оће

Ја ћу писати о стању месец дана након што издамо албум па ако којим случајем тај албум и достигне неки леп успех рећићу ти да ли се и колико променио мој однос са девојкама које не познајем, које покушавам да стартујем и које мене стартуј
Без увреде паула, да се не наљутиш, ништа лично
Šta ima da se ljutim. Kažem šta mislim, a pošto ti već imaš ideje, ne mislim više da pišem na temu.

Back