gost 434892
Veoma poznat
- Poruka
- 12.912
Терају ме да платим. Је л има неки други начин?
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ima,da ti plate da im platiš
Да брт, пиMa stara proverena fora, navuci ga na radoznalost u sred srozanih okolnosti. Ti sajtovi nisu zdravi za dejt jer postavljaju nerealan odnos. Imaju vec cuvena istrazivanja na tu temu. I sve to placaju ti likovi kojima taj sistem srozava samopouzdanje do dna dok eskploatisu narcisoidne tendencije kod zena. A u velikoj vecini su. Pa onda ti zamagle slikicu i napisu: e imas srculence od neke tamo nasmejane devojke, plati da vidis.
Паула па ви девојке на друштвеним мрњжама имате много више удварача, него ми удварачицаTo je sitno što badu traži. Dakle par stotina dinara. Vredi na početku dati, ako te interesuje ko te je lajkovao. Posle ne moraš da nastaviš tu opciju. Meni nije trebala, jer sam imala 1000+ lajkova, ko će sve to pogledati
Naći žensku je ozbiljna stvar, treba nekad i uložiti nešto, makar probno ima opcija mesec dana. I baciti se na čet.
Veći je broj muških na badu. Ne padaj na ta sranj.a da sam ovo ili ono, to je gubitnički. Ima dosta žena koje žele nekog. Samo se nauči u komunikaciji šta žele. I podigni godine na više, možda neka zgodna sa više od 30 te poželi, a to iskustvo nije za bacanje.Паула па ви девојке на друштвеним мрњжама имате много више удварача, него ми удварачица
Сем ако нисмо нека велика позната имена
Да сам војаж имо би а ти не мораш бити сека алексић и имаћеш
Zašto tetke? To je tako nipodaštavajuće. Ako on ima 19, badu stavlja automatski +10. A može se naći zgodna žena sa više od 30. Zašto bi ih zvao tetkama?Izađi međ drugare, naći će se neka, nemoj da te lože tim pričama o tetkama sa iskustvom.
Јесте и онда кад сконта да немам 30 попушим 30 к*рчеваVeći je broj muških na badu. Ne padaj na ta sranj.a da sam ovo ili ono, to je gubitnički. Ima dosta žena koje žele nekog. Samo se nauči u komunikaciji šta žele. I podigni godine na više, možda neka zgodna sa više od 30 te poželi, a to iskustvo nije za bacanje.
Plati, pa klati. i uzivo moras da platis. Nećeš da pobegneš od toga.
I dopisivanje je iskustvo. Ko želi da ga stekne nema takav stav neću a priori ovo, neću ono. Upoznavanje, piće. Ne završava se svako upoznavanje sexom, retko koje. A sve je bitno za nekog ko tek treba da nauči kako sa ženama.On sa devetnaest je još uvek dete, ona sa 30+ je žena. Ono još malo pa da ga rodila, ima decu njegovih godina, eto trče takve za tinejdžerima a da su zdrave u glavi.
Zato što je neiskusan.Zašto tetke? To je tako nipodaštavajuće. Ako on ima 19, badu stavlja automatski +10. A može se naći zgodna žena sa više od 30. Zašto bi ih zvao tetkama?
Niko ne kaže da lažeš. Staviš koliko god imaš.Јесте и онда кад сконта да немам 30 попушим 30 к*рчева
Šta ima da se ljutim. Kažem šta mislim, a pošto ti već imaš ideje, ne mislim više da pišem na temu.Наравно да је број мућких на баду ако не и 75%. И на инста 75% момака шаљу поруке девојкама ако не и више.
А истина је да смо сви ми мало групи и увек ће нас популарнија глава заинтересовати више, у овој или оној мери али сигурно оће
Ја ћу писати о стању месец дана након што издамо албум па ако којим случајем тај албум и достигне неки леп успех рећићу ти да ли се и колико променио мој однос са девојкама које не познајем, које покушавам да стартујем и које мене стартуј
Без увреде паула, да се не наљутиш, ништа лично
Дете се учи на стару бициклу.On sa devetnaest je još uvek dete, ona sa 30+ je žena. Ono još malo pa da ga rodila, ima decu njegovih godina, eto trče takve za tinejdžerima a da su zdrave u glavi.
Kome da te prijavimo za kleveteNe slušaj ove negativce koji sede po forumu i ništa ne jebbu, samo mlate praznu slamu. I imaju mnoštvo zamerki na sve i svašta.