bernardo
Veoma poznat
- Poruka
- 11.481
А ти јеси ли се ложила на неког профкета?¿A sad te forumaši pitaju jel te čeka muž ?![]()

Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: Za ovu funkciju potrebno je da sajtu pristupite pomoću ugrađenog pregledača "Safari".
А ти јеси ли се ложила на неког профкета?¿A sad te forumaši pitaju jel te čeka muž ?![]()
Дадада, разумемNe.
Nije bio neki izbor .
Sad kad tako spominješ , u srednjoj školi imala sam profesora matematike, prava veličina od čoveka, legenda, ali daleko od toga da mi se ikad iko sviđao u kontekstu ove teme.
Зашто матемаричарке увек морају бити најстроже¿¿Ma i meni je ovaj profesor bio prve dve godine, i "bili smo na istim talasnim dužinama" , a onda je došla neka neopisiva žena kojoj uopšte nije mesto u prosveti, tako daaa... Imala sam i ja i ovako i onako![]()
Шта је радила? Урлала тако?Nije ona bila stroga, nego fijuknuta
Ма зависи колико су строги на оцене, то је најбитније....Meni strogi profesori nikad nisu bili problem. Čak izazov![]()
Могу мислит колико је била страшно лош професор и педагог...Ja se nekad zanesem a ona kad zaurla, ja ko ona mačka u crtaću noktima se uhvatim za plafon
A gubim pažnju jer je bila smrtno dosadna, a meni je matematika bila omiljeni predmet
koje nisu ... bilo je povuci-potegni situacija, cak i anegdotalnih, ali sve se lepo zavrsiloВас тад нису уписивали кад изостајете??
Нас су уписивали и кад закасниш 5 минута, ко да ниси на часу
ima neka tajna veza izmedju matematike i srogoceЗашто матемаричарке увек морају бити најстроже¿¿
Дај ми анегдоте, то највише волЕмkoje nisu ... bilo je povuci-potegni situacija, cak i anegdotalnih, ali sve se lepo zavrsilo![]()
Јесам ли реко и да је ова моја о којој сам писо у посту математичарка?ima neka tajna veza izmedju matematike i srogoce
ali ima i neka duhovna veza izmedju matematike i lepote