Ha ha ha ha. Ne.
Mada i to nije bilo neko daleko iskustvo. Na ulici smo visili vala non stop sto u kraju sto u gradu - msm kad nismo pravili zurke po gajbama ili isli po zurkama po gradu.
recimo da sam (intenzivno) izbegavao da idem na casove (meni) dosadnih predmeta, a za vreme casova fizickog (cesto spojeni) sam imao 4 bioskopa (i jedno 3 pozorista) u okolini, tako da sam zdusno odgledao sav raspolozivi repertoar.
Na onim casovima koji su povremeno bili dosadni u zamenu za lektiru procitao sam sav raspolozivi SF ispod klupe. A pogotovo na casovima srpskog - tu se najsladje citalo sve ono sto nije obavezna lektira (nase skolstvo je regularno opsednuto odredjenim zanrovima i dobima kad je u pitanju knjizevnost)
Nastavnica programiranja me je izbacila sa njenih casova u ranoj fazi - rekla je da nema sta da me nauci ali da cu joj trebati kasnije za vezbe. (Na prvom skolskom pismenom, bilo je 4 grupe zadataka po 3 zadatka - uradio sam sve 4 grupe dakle 12 zadataka i predao svesku posle 15 minuta - toliko mi je trebalo da napisem resenja dakle nesto jace nego minut po zadatku - toliko o skolskom programu i ideji kako da se ne prepisuje). Ja ipak mislim da me je najvise izbacila zbog toga sto sam je ispravljao tokom predavanja (kad negde pogresi).
Matematike su naravno bile zanimljive, svaka od 6
Marksizam sam regularno polagao na kraju godine ili pred pocetak sledece (ko da gubi dragoceno vreme na uvrnute ideje)