srećica
Aktivan član
- Poruka
- 1.918
E,ovako...primetila sam da niko ne otvara nove teme.Ja se nadam da nece biti zakljuchana,mada..Isto tako...nadam se da je na pravom mestu...
Stvarno ne znam shta mi je?! :? Oduvek sam bila skrrrrrrroooz opushtena i slobodna da nekome pridjem(oduvek sam bla,bla,bla...),ali sad... :shock:
svidja mi se jedan trecak iz gimnazije.
ops:
ops: On je stalno sa nekim lepim,izgorelim,isprepechenim devojkama(to su mu drugarice...). :shock:
Danas sam se upoznala sa njim.
i to putem drugarice iz trece godine.Ja,iskreno,ne volim to preko drugova i drugarica,ali... :? da li je bilo dovoljno i realno to shto je rekao cao,ja sam D...i okrenuo se?! :? :?
Posle,na sledecem odmoru smo se "susreli",nasmeshio se,nasmeshila se i ja.i ja rekla cao...i smeshila se...
on nema devojku...sad sam potpuno "prazna" sa idejama,kako dalje? :shock: da li je potrrebno...?Ah,ne znam...Helpic... 8) :?
p.s.
osecam da ovaj post zvuchi kao da ga je napisala dvanaestogodishnjakinja(bez uvrede!!),ali kud puklo...

Stvarno ne znam shta mi je?! :? Oduvek sam bila skrrrrrrroooz opushtena i slobodna da nekome pridjem(oduvek sam bla,bla,bla...),ali sad... :shock:

Danas sam se upoznala sa njim.

Posle,na sledecem odmoru smo se "susreli",nasmeshio se,nasmeshila se i ja.i ja rekla cao...i smeshila se...

on nema devojku...sad sam potpuno "prazna" sa idejama,kako dalje? :shock: da li je potrrebno...?Ah,ne znam...Helpic... 8) :?
p.s.
osecam da ovaj post zvuchi kao da ga je napisala dvanaestogodishnjakinja(bez uvrede!!),ali kud puklo...