napoleon_1502
Početnik
- Poruka
- 7
Kako se vi palite ,to je strasno.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Svaka cast, koncizno i tacno.miskov:Pa ispipaj stvar,vidi kako ce da reaguje.Otresi je ako mozes,i posle jos i tastu da natrpas i obezbedio si se posle za ceo zivot.Ima da zivis kao car.
Sumnjam da si umela proceniti moj IQ... ne secam se da smo pricali bilo sta....lara#1:Bas si ti pametan momak.
Opa la, pa ovo su opasne frekvencije.... Izgleda cemo i tebi morati objasniti tvoje mesto u kordinatnom sistemu sofercicu ovaj pardon pilotu...sinnke:Jesi sigurna?
Mislis Dzambo Dzet?Gryphon:Evo stize patkica.
Petar_Pan:Sumnjam da si umela proceniti moj IQ... ne secam se da smo pricali bilo sta....
Hvala, takodje... eto i kulturan... :razz:lara#1:Bas si duhovit, pored te silne pameti...
Petar_Pan:kordinatnom
Pa da, ti si visokoobrazovan... mislim 3 diplome i sve ostalo sto ide sa tako visokim polozajem u multinacionalnoj giganntskoj korporaciji kao sto je "Mile prevoz".sinnke:Sta se ovo ne pise sa dva o? Ubio bi se da me tako pametnog sofer uci. :smile:
Petar_Pan:Pa da, ti si visokoobrazovan... mislim 3 diplome i sve ostalo sto ide sa tako visokim polozajem u multinacionalnoj giganntskoj korporaciji kao sto je "Mile prevoz".![]()
Pa boze moj zar vam ne daju ni nalog sami da popunite.sinnke:LKW Augustin. S miletom ne radim jer zaposljavaju pametne ko ti pa mi uvek daju krivi nalog.
:smile:
Petar_Pan:Pa boze moj zar vam ne daju ni nalog sami da popunite.Omg imaju zesce poverenje u vasu inteligenciju onda.
Kao ti narani swinje i ne diraj nista - varijanta.
Ja mislim da bi trebalo vise da postuju tvoj fakultet... bez zezanja...
![]()