SuperSmokljan
Početnik
- Poruka
- 49
Prvi put sam je primetio kad sam nedavno otisao da se sisam. Bila je tesno obucena i njene obline su dolazile do izrazaja, narocito njene 2 dojke i bujna plava kosa. Caskajuci sa musterijom rekla je da ima muza i dete koje ide u osnovnu skolu. Meni to ne bi smetalo, a ne mislim ni da bi ona ostala imuna na moj prepoznatljiv sarm i na moje misicavo telo iz snova koje dize pescane tegice kao sto dize i autice.
Dok je ona mene sisala nismo progovorili ni rec, a u jednom trenutku je njena topla dojka dotakla moje rame. To bi mogao biti njen znak da se i ja njoj svidjam i da bi mozda ostavila muza i dete zbog mene. Dosao sam jos 2 puta na sisanje, ukupno 3 puta za nedelju dana i ni jednom nismo progovorili ni rec, sto takodje moze biti dobar znak.
Kako da kazem doticnoj frizerki da mi se svidja?
Dok je ona mene sisala nismo progovorili ni rec, a u jednom trenutku je njena topla dojka dotakla moje rame. To bi mogao biti njen znak da se i ja njoj svidjam i da bi mozda ostavila muza i dete zbog mene. Dosao sam jos 2 puta na sisanje, ukupno 3 puta za nedelju dana i ni jednom nismo progovorili ni rec, sto takodje moze biti dobar znak.
Kako da kazem doticnoj frizerki da mi se svidja?