Tyranosaurus duRex
Obećava
- Poruka
- 82
meni je sex jedna od omiljenih filozofija
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
``Ali ti moraš da prodješ kroz to. To moraTyranosaurus duRex:meni je sex jedna od omiljenih filozofija
dopada mi se ovo sa komarcimakako_hocu:hehe...muzika i ljudi...zanimljivo poredjenje...setio sam se poredjenja jednog naseg pisca koji je ljude uporedio sa komarcima...dodju,uvuku ti se pod kozu i onda odu i ostave oziljak...razocarenje se obicno javlja kod velikog ocekivanja...zato je jednostavno prihvatanje mnogo lepse...nazalost mozak nas zeza cesto...i tako dalje...
"Prijateljstvo pociva na jednakosti karaktera,a narocito interesa da se zajedno stvara zajednicko DELO,a ne na prijatnosti licnosti drugoga kao takvoga."
Hegel
elendil:Drago mi je da volis Bhagwana Shree Rajnesha...Imam puni knjiga od njega...druzio sam se sa nekim njegovim sinjastima,iz Pune...Volim Put belih oblaka i I am the gate...
mala lenjivica:dopada mi se ovo sa komarcima![]()
samo toliko sam puna oziljaka, kao da sam prelezala velike boginje. pa valjda i od prijateljstva i ljubavi ocekujem mnogo pa se tako cesto desi da ostanu oziljci. ne mogu nista da gradim iz interesa jer to onda nije ni prijateljstvo ni ljubav nego posao. a to nije jednostavno to.........
Ni sam ne znam gde sam,samo znam da sebe mogu nazvati gnostikom...Istar Genome...Gomilu tehnika sam radio,od Hodanja po vatri,Intenziva Prosvetljenja,Ciscenja Uma,Rebirthinga (zavrsio sam dvogodisnju obuku za profesionalne rebirthere kod Judith Colingnon u Splitu),Sajentoloske tehnike oditovanja,Regresoterapiju,Oshove meditacije-najdraza mi je nadabrahma,za parove,ali i dosta drugih...Hekate:Volim Osho-a. Čitala sam ‚‚Meditacije‚‚, ‚‚Put belih oblaka‚‚ ‚‚Sex‚‚..
reci mi, prijatelju moj...osim druženja sa Meskalitom, Vilama i Vilovnjacima...primenjuješ li još koju tehniku za napredovanje na duhovnom polju, imaš li dobrotvora učitelja ili si usamljeni ratnik na svom putu?
elendil:Ni sam ne znam gde sam,samo znam da sebe mogu nazvati gnostikom...Istar Genome...Gomilu tehnika sam radio,od Hodanja po vatri,Intenziva Prosvetljenja,Ciscenja Uma,Rebirthinga (zavrsio sam dvogodisnju obuku za profesionalne rebirthere kod Judith Colingnon u Splitu),Sajentoloske tehnike oditovanja,Regresoterapiju,Oshove meditacije-najdraza mi je nadabrahma,za parove,ali i dosta drugih...
Nije problem uskladiti obaveze svetovnog i duhovnog,ima i o tome seminara,lekcija i kurseva...Ja podizem dva deteta,bez majke od 2002.god.jurim da zaradim,spremam po kuci,.pisem domace,ucim,vozim bicikl i radim,pomalo...Na slici je moj prijatelj Can Kadigan iz L.A na jednom prelasku preko vatre...to je fenomenalan "kurs"...a on je bio odusevljen da dodje kod nas,jer je Homolje i Istok Srbije poznato po tome,i jos po mnogo cemu...PozdravHekate:Bože mili!!! Pa ti baš nisi gubio vreme! Pravi si ratnik, nema šta....kako si samo uspevao sve to da uskladiš sa svakodnevnim obavezama druge vrste (svako ih mora imati, pa i ti)? Nije ni čudo što i mene počinje da hvata sindrom ‚‚kašnjenja‚‚, ponestaje mi vremenaaa... :-(
Ko je na fotografiji?
Nisi ga odavno primila?Niko te nece????Hana:Zasto mucis telo hodanjem po vatri,bolje *ebi nesto,lakse je i lepse !
O itekako se razumemo dagi prijatelju citav zivot nam je zapravo dat da bismo se probudili i odustali od zelja...jer da ih nije bilo ne bismo nin bili ovde,potpuno si u pravu...e,sada tehnike koje postoje su slicne ljustenju jabuke...neke je ljuste postepeno od kore ka srcu,a neke idu direktno...licno sam za evolutivni proces postepenosti i zista niko nije iz prvog presao u sedmi razred...bilo bi pogubno...samo je pitanje naseg evolutivnog i spirutualnog razvitka na koji cemo nacin napredovati...po meni postoje divne tehnike postepenosti...Hatha joga...Raja joga...emocionalno ciscenje...kliring...dijaneticko oditovanje...Svako za sebe i po svojoj senzibilnosti treba da odabere Putanju...kako_hocu:tacno je to sto pises...kao sto rece mudri starac "vreme je horizontalno,vecnost vertikalna"...ali ono sto sam hteo da kazem je da ,po meni ,nije dobro juriti iz prvog u sedmi razred...cenim da svi koji pisemo ovde jos imamo zelje...inace ne bi ni pisali ovde...treba lagano krenuti...prvo oslobadjanje od zavisnickih veza i zavisnickog nacina ponasanja koji je betoniran u egu...dovesti prvo sebe na taj stadijum oslobodjenja od zavisnosti...ako to uspemo,onda cemo pronaci srecu,jer ona je obrnuto proporcionalna zavisnostima...a onda oni retki koji su svima rekli "hvala"(secate se toga) i stekli uslove za to,oni mogu i da duze borave u tom stanju u kom nema ni zelja...naravno,ako zele...opet paradoks...do tad uzivajmo u paradi zelja...a sto se tice ucitelja...svako je ucitelj...mada se slicne frekvencije privlace vise
Buggy:Nisam odavno nista *ebo.Niko me nece.Sta da radim,ljudi?
Ako u sebi nemam nimalo produhovljenosti-ne znaci da i ja nisam covek.Zasto uvek moram samo da cutim i da smrdim kad normalni pricaju....??????
Pomagajte,braco cetnici!
elendil:Nije problem uskladiti obaveze svetovnog i duhovnog,ima i o tome seminara,lekcija i kurseva...Ja podizem dva deteta,bez majke od 2002.god.jurim da zaradim,spremam po kuci,.pisem domace,ucim,vozim bicikl i radim,pomalo...Na slici je moj prijatelj Can Kadigan iz L.A na jednom prelasku preko vatre...to je fenomenalan "kurs"...a on je bio odusevljen da dodje kod nas,jer je Homolje i Istok Srbije poznato po tome,i jos po mnogo cemu...Pozdrav
Prijatelju moj...zašto hmmmastralni inžinjering mora porazumevati pod obavezno crnu magiju?