Svi se urotili protiv Cede...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ovo sam i ja mislila, ali fali mi ono - šta dobija koji od njih ovim prepucavanjem. Suviše su ozbiljne optužbe.
Praktično je Mišković podsetio na neke stvari koje su se u narodu zaboravile o Čedi- druženje sa zatvorenicima, pa ubistvo one dvojice koji sutrebali biti glavni svedoci....pa na to da se Djindjić ipak distancirao od Čede, pred kraj života ( značajan momenat! )...

Pa dobijaju da budu tamo gde su a ne gde treba da budu.............i jedan i drugi o drugome dosta zna a i imaju cinjenice kroz dokaze......optuzuju jedan drugog da bi drugi smanjili optuzbe..ali su zaboravili da to sto rade nece smanjiti proveru od strane "nadleznih" ako i njih nema u toj prici.....valjda bi tako trebalo da bude....POSTENO...........;)

sace svi da navijaju za miskovica,naprasno ce zaboraviti na cene hrane a i svega ostalog i naravno monopol i zavalice se u kafice u delta sitiju da daju cika miskovicu jos koji dinar :) zapatice od pansrpske bolesti amnezije i iz sveg srca podrzavati gosn nisam-ja-monopolista :)
samo da nije ceda :)

Marze u Srbiji najvece u Evropi.........na hranu , u proseku 17 %..

Ma , misko je car..:):)
ma koji ce nam qurac konkurencija ,kad mi imamo Miska Srbina koji svu trgovinu drzi ,sta treba da nam dodju svabe,ustase i posebno drcni Janezi da otvaraju svoje radnje i uvaljuju svoje djubre .Sto bi rekao neki veseljak na ovoj temi ,ustvari Miskovic brani Srbiju i red je da ga castimo svi sa 17% trgovacke marze .:mrgreen:

..."Kada ga Đelić pohvaljuje kao „ledolomca", a šef pravnog odbora DS kao advokat podnosi tužbe protiv onih koji samo rade svoj posao, znači da je došlo „cara do duvara". Ostaju samo da Toma i Vučić koji su stranačke pare (blizu 1 milion evra mesečno) odavno poverili na upravljanje Miškoviću, koji ne sumnjam, zna kako da ih uveća, sa podrške ćutanjem pređu na dreku - „ne dirajte Miška", pa da oni koji su tako složno pokrali Ustavni referendum svi do jednog, opet složno, stanu iza Miškovića i Delte."...

(autor teksta Zoran Ostojic)

http://www.ldp.org.yu/cms/item/blog/sr/post.html?id=538

Za prilog datom topiku.

..."Kada ga Đelić pohvaljuje kao „ledolomca", a šef pravnog odbora DS kao advokat podnosi tužbe protiv onih koji samo rade svoj posao, znači da je došlo „cara do duvara". Ostaju samo da Toma i Vučić koji su stranačke pare (blizu 1 milion evra mesečno) odavno poverili na upravljanje Miškoviću, koji ne sumnjam, zna kako da ih uveća, sa podrške ćutanjem pređu na dreku - „ne dirajte Miška", pa da oni koji su tako složno pokrali Ustavni referendum svi do jednog, opet složno, stanu iza Miškovića i Delte."...

(autor teksta Zoran Ostojic)

http://www.ldp.org.yu/cms/item/blog/sr/post.html?id=538

Za prilog datom topiku.

W4474-LRG.jpg

Misliš, naručiće jedno zidarsko pivo i pet čaša dok preko blututa razmenjuju slike slavnih srpskih vojskovodja i haških optuženika?

Ma kakav blutut........vracamo se tradiciji...cujem da izlazi nova serija cokoladica sa slicicama i albumom..kao nekada, davno...

Slicice srBskih heroja, od Slobe, preko Mladica do onog nesrecnog Davidovica.......sa sve albumom....nesto kao nekada "Zivotinjsko carstvo"...

Super stvar...da se edukuju i deca iz ruralnih krajeva, koji nemaju komp, a i ne mozes da igras tapke, sa blututom...

Paaa, Čeda je gori.
Za Miškovića se još uvek ne zna na koju će stranu da se okrene i ne zaboravimo, da nije njega odavno bi nam se Merkator i Ustaše rasplastili po zemlji sa svojim budžacima....paz'te, ne branim ga , ali...ipak mi je simpatičniji od glavnog prozvanog u ovoj priči.

Vecu glupost odavno nisam cuo!Da nije NJEGA,sada bi plate mozda bile 600-700 evra u proseku!Covek je ucestvovao u sistematskom unistavanju drzave i ekonomije!

Знате шта нећу да говорим о Мишковићу, мени је много интересантнија личност Чеда Јовановић, јер је и он стекао велико богатство, а за разлику од Марка Милошевића није носио чак ни гајбице.

Vecu glupost odavno nisam cuo!Da nije NJEGA,sada bi plate mozda bile 600-700 evra u proseku!Covek je ucestvovao u sistematskom unistavanju drzave i ekonomije!
Ok. Jeste, učestvovao je...ali:idea: , ne bih baš rekla da se o njemu sve zna.:D
Dokazaće se, nadam se....ali ovu temu pretvoriti u navijanje da l' za Čedu ili Miška, potpuno je suludo, obojici im je mesto u zatvoru....a i dalje mislim da je bolje da (trenutno) ima monopol ovde, nego da su se Slovenci i Hrvati naselili svojim prodavnicama ovde. Jbg. ogavniji su mi od Miška.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back