Svi se je*u, niko se ne je*be

bezibre!

Poznat
Banovan
Poruka
8.923
ovo je otprilike javno geslo seksulnog života u Srba
očigledano je to tabuiziranje i licemerje u vezi sa seksom kao svi su nevini, fini, umereni i prsoto je skandalozno kad se seks eksplicira na bilo koji način
posebno kod žena jer im to socijalna klima i norme nameću al ni miškarci nisu toliko otvoreni, mada nebtno je pitanje pola ovde
to foliranje, ignorisanje seksa, pa čak i zgražavanje me prosto dovede da se zapitam - jel se ovaj narod stavrno tako loše, nemaštovito i retko je*e, ono svi po difoltu - misionarska i uoči svetaca i praznika ili ljudi toliko vole da izgledaju moralno čisti u očima drugih da se toliko foliraju a zapravo seksa, perverzije, švaleracije pršti na sve strane?
koliko smo zapravo seksualno angažovani i jeli sex ostao sirotinjska razbibriga ali je i njemu uzet danak?

kako kome druskane kako kome :-)
hahaha ujeba mu koncepciju. Istina. Mene izludjuje kad neko krene da moralise,ali me i iznenadi kad cujem da je neko nesto perverzno uradio.
kod nas u drustvu su prisutna 3 tipa ljudi.
Prvi koji se jebu i svi znaju za sve i bas ih briga
Drugi koji nista osim misionarske i patrijahalnost,moralnost i pljuvanje i mrznja ovih prvih
Treci koji ebu ili ne ebu ali cute i niko nista ne zna za njih

hahaha ujeba mu koncepciju. Istina. Mene izludjuje kad neko krene da moralise,ali me i iznenadi kad cujem da je neko nesto perverzno uradio.
kod nas u drustvu su prisutna 3 tipa ljudi.
Prvi koji se jebu i svi znaju za sve i bas ih briga
Drugi koji nista osim misionarske i patrijahalnost,moralnost i pljuvanje i mrznja ovih prvih
Treci koji ebu ili ne ebu ali cute i niko nista ne zna za njih

ja sam ponosna jedinica :D

to foliranje, ignorisanje seksa, pa čak i zgražavanje me prosto dovede da se zapitam - jel se ovaj narod stavrno tako loše, nemaštovito i retko je*e
Koliko god se svi pravili vazni i uobrazeni cinjenica je da ljudi ipak nisu sexualno zadovoljni.
Da je drugacije, celo drustvo bi odisalo drugacijom, mnogo sexualno opustenijom atmosferom.
Mozda ce neko spomenuti onaj puki snosaj kojeg mozda i ima svugde i na svakom koraku, no ko moze reci da je to to nesto zadovoljavajuce i ispunjavajuce.
Ljubav, neznost, naklonost, - celina duha i tela, to je sexualnost pozeljna za veseo i smisaoni zivot.

Koliko god se svi pravili vazni i uobrazeni cinjenica je da ljudi ipak nisu sexualno zadovoljni.
Da je drugacije, celo drustvo bi odisalo drugacijom, mnogo sexualno opustenijom atmosferom.
Mozda ce neko spomenuti onaj puki snosaj kojeg mozda i ima svugde i na svakom koraku, no ko moze reci da je to to nesto zadovoljavajuce i ispunjavajuce.
Ljubav, neznost, naklonost, - celina duha i tela, to je sexualnost pozeljna za veseo i smisaoni zivot.

ovo je toliko dobro da je za nepoverovati.....garant ces da kresnes brdo forumaljki.....:znamiguje:

ovo je otprilike javno geslo seksulnog života u Srba
očigledano je to tabuiziranje i licemerje u vezi sa seksom kao svi su nevini, fini, umereni i prsoto je skandalozno kad se seks eksplicira na bilo koji način
posebno kod žena jer im to socijalna klima i norme nameću al ni miškarci nisu toliko otvoreni, mada nebtno je pitanje pola ovde
to foliranje, ignorisanje seksa, pa čak i zgražavanje me prosto dovede da se zapitam - jel se ovaj narod stavrno tako loše, nemaštovito i retko je*e, ono svi po difoltu - misionarska i uoči svetaca i praznika ili ljudi toliko vole da izgledaju moralno čisti u očima drugih da se toliko foliraju a zapravo seksa, perverzije, švaleracije pršti na sve strane?
koliko smo zapravo seksualno angažovani i jeli sex ostao sirotinjska razbibriga ali je i njemu uzet danak?
Ne znam, ja sam primetila suprotno. Svi se nešto hvale kako ebu i kako su vešti i poželjni, al' ne onako sa svima i sa bilo kim nego sa odabranima, a 10% od svih, dakle ti odabrani, us dva tipa za noć :mrgreen: a ustvari su nevine/nevini. A imaju preko 25.
Pa kad se igraju onih igrica poput istine i izazova u nekom društvu, menjaju karte i sl. ispada vrlo komično. "koliko ti je trajao najduži seks?"
A ona se preznojava... "pola sata" :neutral:
A tek klinci, na poslu dok sam išla, sine... koja pitanja i koja mašta :lol: gde si, kako si, s kim si, koliko si :lol: ajde baš si superkul što si sve to probao/la jaooo kako je to extra aaaaaa bre deco prestanite više :lol: ili pričajte o tome u dvoje ili nemojte ni pričati jer, realno, tema i nije za više od dve osobe, neko će morati da ti se nasmeje u lice ma šta odgovorio.

Broj ljudi koji ne znaju šta će sa sobom je zapanjujuć. A imaju čak i stvarne principe u vezi sa seksom, kojih se drže, nego ih često i sramota da o njima pričaju. Seks = brak i te fore. Zapanjuje me ponekad.

Back