Svi optuzuju muskarce da ubijaju zene ali neznaju nista

izuzetan

Aktivan član
Poruka
1.623
Da su muskarci sa zenskim mozgom i hormonima 90% zena bi bilo ubijeno. Razlog muskarci vole do smrti kada stvarno vole i spremni su da za tu ljubav daju i svoj zivot dok zene nikad ne vole toliko da daju svoj zivot evo dokaza:

https://www.facebook.com/reel/400183776127298

Evo sta kaze vestacka inteligencija na ovaj eksperiment:


Teško je reći da li je takva anketa, sprovedena na opšti način, bila ikada naučno validan eksperiment. Razlozi zašto su to:
  • Uzoralost pitanja: Pitati ljude da izaberu između smrti sebe ili voljene osobe je izuzetno emotivno pitanje. Ljudi možda neće dati istinite odgovore u takvoj situaciji.
  • Nejasne okolnosti: Anketa ne navodi kontekst situacije. Bi li to spašavanje od požara? Žrtvovanje za plemenitu svrhu? Bez konteksta, teško je dati racionalan odgovor.
  • Problem uzoraka: Ako je anketa sprovedena online ili na ulici, uzorak ispitanika možda nije reprezentativan za opštu populaciju.
Međutim, postoje istraživanja koja pokazuju da muškarci i žene mogu imati različite sklonosti prema altruizmu u određenim situacijama. Na primer, neke studije su pokazale da su žene možda spremnije na altruističko ponašanje prema potomstvu i deci uopšte, dok su muškarci možda spremniji na rizik za nepoznate osobe.
Ali to ne znači da će sve žene izabrati spasavanje muža, a svi muškarci će izabrati sebe. Svaka osoba donosi odluke na osnovu individualnih okolnosti, ličnih veza i svog moralnog kompresa.
Zaključak:
Teško je reći da li je anketa koju ste opisali tačna. Takva anketa, sprovedena neformalno, verovatno nije bila naučno rigorozna. Tok psihologije istražuje altruizam i razlike između muškaraca i žena, ali ponašanje pojedinca u životnoj ili smrtnoj situaciji teško je generalizovati.
 
Dobro, da proširimo rečenice :D.
Žene ne bi ratovale ? Manje je samoubistava ? (idemo dalje?) Volim ja da čujm drugačije argumente,..
Rečenica da su muškarci hrabri isključivo pred smrt je tako glupa. Dakle, muškarci nisu hrabri kada obavljaju rizične poslove svakog dana da bi prehranili porodicu, nisu hrabri kada ambiciozne grabe karijeru, nisu hrabri kada treba osvojiti devojku i čak biti emotivno dostupan, a time i ranjiv (može da te povredi), nisu hrabri kada stupe u brak gde imaju dete sa ženom, a znaju da može biti vrlo zeznuto po razvodu..

Žena je hrabra za život? Koje su to poteškoće žene? Jedina hrabrost koja mi pada u oči je roditi dete i postati majka. U 21 veku za žene je sve glat podešeno. Nikad bolji period u istoriji za njih.

Kad već pominjem samoubistva, čijih je više?
1716029927257.png


Gledaj ti evropu, na četiri muškarca - jedna žena.
 

Back
Top