Svi oni koji su cijeli zivot asocijalni i izolovani

Pa znas nju, stalno nesto kuka, a u zivotu ide sve od ruke.

Jel tako @Van razuma ?
Predzadnji put su mi uturili dijagnozu F60, pa sam zadnji put cutala da ne dobijem jos neku posto svaki put cim progovrim dobijem novi F:mmmm:

Tako da dok ne vidim sama sa sobom sta to sa mnom nije u redu ne odgovaram na ovakva i slicna pitanja

Hvala na razumijevanju:hvala:

Alfa - Djokovic,Mek Gregor, Ronaldo,Ugo Cavez,Fidel,Lukasenko,Maradona,Kristijan Golubovic

Beta- Marej,Modric,Gandi,Messi,Gvardiola

Sigma-Wenger, Zidane,Nadal,Delon

Mega (moj izum) - ,Ivica Osim Tito,Dragan Nikolic,Ser Alex Ferguson,Federer ,Van Gal

prirodni kralj i prirodni lider,nije nametljiv a ni povucen ,zraci kraljevskom energijom i drzi sve pod kontrolom svi mu se klanjaju zato sto je rodjeni gospodin ima drzanje gospodsko al je prirodni autoritet.Mnogo je iznad pateticne Alfe i Sigme

Rodjeni kralj sa krunom na glavi

Poslednja izmena:
Poenta Mege je da ne samo sto je rodjeni kralj sa lordovskim manirima i pokretima,vec hoda polako, prica polako i ljudi se oko njega osjecaju pocastvovani sto su i poslusace ga sve sto im kaze zato sto im je to cast i vole to,a sa druge strane Mega to nikada ljudima ne namece niti im naredjuje to mu spontano ide da usmjeri ljude i da ga prate i vole ga.Prirodni vodja

Alfa i Sigma su vjestacki ljudi koji moraju dusu da ispuste za mnoge stvari

Megi nije potrebna konkretna moc u drustvu ili pozicija da bi ih neko postovao ili neko dokazivanje

Alfa model je vise ratnik,borac na polju jurisinik,to nije kralj.To je sluga koji moze da se nametne samo u svom naselju ili kvartu,u drzavi ili carstvu on je obican najamnik,nebitan al je glasan kao i svaki ratnik na polju

Alfa vam je Milos Obilic,Beta neki neprimjetni u boju, a Mega vam je Knez Lazar glavni

Slovo (M) simbolise krunu,moc,vladara,samu kupolu,vrh

Poslednja izmena:
Uzmite porodicu Korleone u filmu

Onaj Soni otkaceni i ludi nametljivi i najhrabriji on je Alfa tip

Beta tip bio bi Fredo brat pijanica

Sigma bi bio Majkl Korelone

Mega bi vam bio stari Don Vito kojeg glumi Marlon Brando.Prirodni lider

Alfa nije lider ni vodja,on je samo predvodnik neke akcije,tipa izbije rat on predvodi vojsku na terenu al on ne donosi naredjenja niti se ista pita dobije naredjenje od Mege i onda predvodi vojsku u ratu kao jurisinik najhrabriji neustrasivi.Kada je neka borba na ulici Alfa je taj na celu bande koji se tuce ima hrabrost al nije vodja nego terenac obicni kao pas

Ako je fudbalski tim Alfa bi tu bio kapiten al ne bi bio trener,cak ni najomilieniji igrac to ce ipak biti Mega.

Poslednja izmena:
Pamtim dobro da je jedan naš rukovodilac, (od mnogih koji su se izmenjali), imao "na zubu" jednog kolegu koji je bio totalno kul lik, običan, normalan, karakteran čovek. I u razgovoru on kaže ne voli ga jer je asocijalan. A sasvim prijatan čovek i normalan.
Ali,
oko tog kolege tad je bila ekipa pijanaca, takoreći propalica sa kojima on nije preterivao u druženju i komunikaciji, ali je bio i prema njima korektan.... I ovaj ga zbog nedruženja sa takvima prozvao asocijalnim. Jer njih 10ak se družilo, on se nije uklapao, i paf, asocijalan je.
Ja sam tad izjavila, sećam se, " i neka je, ne treba se sa svakim ni 'socijalizovati'. "
Ovi prvi mu se nisu dopadali kao rukovodiocu jer su neodgovorni i neradnici, a ipak je ovog prozvao da je asocijalan jer nije njima nalik.
Uostalom, malo je ta 'socijalizacija' iskorišćena u pogrešne svrhe

Nisam asocijalan , naprotiv (vrlo sam komunikativan i druželjubiv) ali nažalost izolovan i usamljen već pomalo jesam ( jer prosto ne volim da sam okružen ljudima koji mi ne prijaju i čije mi je prisustvo zamarajuće ili opterećujuće).

Doduše ja sam više onako neprilagodjen što se kaže ( što verovatno i ne mora da bude nužno loše). ;)

Pa i ja sam vrlo komunikativna i druzeljubiva al sta cu kad od 8 milijardi ljudi ima dvoje sa kojima mi se komunicira i druzi i jedno petoro koje mogu da istrpim:confused:

Ostali me opasno opterecavaju
drag.gif

Predzadnji put su mi uturili dijagnozu F60, pa sam zadnji put cutala da ne dobijem jos neku posto svaki put cim progovrim dobijem novi F:mmmm:

Tako da dok ne vidim sama sa sobom sta to sa mnom nije u redu ne odgovaram na ovakva i slicna pitanja

Hvala na razumijevanju:hvala:
Imam je ja vec godinama, ali ne sutim. Samo neka stancaju ako ih veseli.:rotf: Ionako znam sve sta mi je.

pa lečim se

u redu je biti nenamerno asocijalan, dešava se, ali mislim da će oni koji su namerno asocijalni iz nekog prezira prema ljudima u kompleksa više vrednosti, debelo zažaliti kad dođu u neke godine

ljudi su sve.

U kom smislu zazaliti ?

E sada msm da vecina ljudi je nenamjerno asocijalna

U kom smislu se lijecis,trazis neku strucnu pomoc ili gledas da sam sebi pomognes

pa lečim se

u redu je biti nenamerno asocijalan, dešava se, ali mislim da će oni koji su namerno asocijalni iz nekog prezira prema ljudima u kompleksa više vrednosti, debelo zažaliti kad dođu u neke godine

ljudi su sve.
Određeni ljudi, da. Od ostalih nemaš ama baš ništa. Kad to kažem, ne mislim na materijalno.

Back