Emilia Marty
Veoma poznat
- Poruka
- 14.097
Koliko je? Ja je ne poznajem osim sto znam da je skorpija
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Koliko je? Ja je ne poznajem osim sto znam da je skorpija
Pa znas nju, stalno nesto kuka, a u zivotu ide sve od ruke.Koliko je? Ja je ne poznajem osim sto znam da je skorpija
Dobro.Kako podnosite i iskustva samu cinjenicu da ste asocijalni
Dobro.
Pogotovo od kad sam naišao na tumačenje o sigma profilu ljudi.
Predzadnji put su mi uturili dijagnozu F60, pa sam zadnji put cutala da ne dobijem jos neku posto svaki put cim progovrim dobijem novi F
Kako podnosite i iskustva samu cinjenicu da ste asocijalni
Nisam asocijalan , naprotiv (vrlo sam komunikativan i druželjubiv) ali nažalost izolovan i usamljen već pomalo jesam ( jer prosto ne volim da sam okružen ljudima koji mi ne prijaju i čije mi je prisustvo zamarajuće ili opterećujuće).
Doduše ja sam više onako neprilagodjen što se kaže ( što verovatno i ne mora da bude nužno loše).![]()
Imam je ja vec godinama, ali ne sutim. Samo neka stancaju ako ih veseli.Predzadnji put su mi uturili dijagnozu F60, pa sam zadnji put cutala da ne dobijem jos neku posto svaki put cim progovrim dobijem novi F
Tako da dok ne vidim sama sa sobom sta to sa mnom nije u redu ne odgovaram na ovakva i slicna pitanja
Hvala na razumijevanju![]()
Ne nerviraj se, sve je OK.Predzadnji put su mi uturili dijagnozu F60, pa sam zadnji put cutala da ne dobijem jos neku posto svaki put cim progovrim dobijem novi F
Tako da dok ne vidim sama sa sobom sta to sa mnom nije u redu ne odgovaram na ovakva i slicna pitanja
pa lečim se
u redu je biti nenamerno asocijalan, dešava se, ali mislim da će oni koji su namerno asocijalni iz nekog prezira prema ljudima u kompleksa više vrednosti, debelo zažaliti kad dođu u neke godine
ljudi su sve.
Poenta Mege je da ne samo sto je rodjeni kralj sa lordovskim manirima i pokretima
А брковима?
Šta znam ja.Ja mislim da su izostavili pored alfa, beta,sigma,delta i omega jedan kljucni tip licnosti
Nisam asocijalna ali mozda jesam antisocijalna??
Da...često tako.Nisam asocijalna ali mozda jesam antisocijalna??
Određeni ljudi, da. Od ostalih nemaš ama baš ništa. Kad to kažem, ne mislim na materijalno.pa lečim se
u redu je biti nenamerno asocijalan, dešava se, ali mislim da će oni koji su namerno asocijalni iz nekog prezira prema ljudima u kompleksa više vrednosti, debelo zažaliti kad dođu u neke godine
ljudi su sve.
UturiliPredzadnji put su mi uturili dijagnozu F60, pa sam zadnji put cutala da ne dobijem jos neku posto svaki put cim progovrim dobijem novi F