Svi normalni begaju iz Tunisa, a naši turisti žele da ostanu???

Kakvi smo bre to ljudi?

Dok sve normalne zemlje izvače svoje turiste iz Tunisa, naša zemlja nije još ni počela da se bavi time...

Što je najgore, izgleda da nema ni potrebe, jer naši ljudi, prema sopstvenim izjavama žele da ostanu tamo....z:cry:

uplatili ljudi za tri meseca, što da im propadnu pare a i ništa novo nisu videli i doživeli tamo, za nas je to normalno posle svega šta smo preživeli i doživeli.

Ljudi se plase nepoznatog . Onog s cim se ranije nisu sretali . I mi bi se plasili , kad bi tako nesto postojalo . Na zalost , nama se skoro sve vec izdogadjalo .Video sam kako su isprepadani oni Francuzi ... Mi bi tako reagvali samo kad bi se sreli sa dvoglavom zenom negde u homljskim planinama .

No to ne znaci da se mi Srbi niceg ne bojimo . Samo , nasi strahovi su specificni, a i nacin kako se nosimo s njma je poseban i jedinstven .
Naprimer , eto svako zna da je u vreme bombadovanja bilo pevanja ma nostovima i da su bili konceti . da su momci kje je vojska dbla , jurisali na svaki dimic , da vataju pilote ... Al zato , kad je bilo pomracenje sunca, moja komsinica , koja je cak u Beograd isla da peva na mostu , sakrila se u plakar ,ni manje ni vise .

Opste je poznato da se mi Srbi plasimo prehlade . U stvari , od boleti u opste , mi priznajemo samo prehladu i rak . Al kako mi Srbi doo znamo da sse rak dobija od Prehlade , zakljucili smo da je prehlada onaj pravi , tredicionalni neprijatelj srpskog naroda . Protiv prehlade se borimo tako sto leti osimodzemperice , a zimi idemo gologlavi , jer cizma glavu cuva , a subara je kvari .. Takode , dobro se cuvamo promaje , jer je ona saveznk prehlade i zato gradski saobracaj ne sme da se luftira , vak ni leti . Ima nasa narodna mudrost jos ednu veliku izreku , vezanu za ovo , kaja nas brani i od prehlae i od ovih modernih..... od smrada jos niko nije umro .

Poslednja izmena:
Kakvi smo bre to ljudi?

Dok sve normalne zemlje izvače svoje turiste iz Tunisa, naša zemlja nije još ni počela da se bavi time...

Što je najgore, izgleda da nema ni potrebe, jer naši ljudi, prema sopstvenim izjavama žele da ostanu tamo....z:cry:

hahaha
pa to samo znachi da je u srbiji bez haosa i gradjanskog bunta 10 puta gore pod "demokratama" lol

Srbi su prosli sve.

Kad je u Egiptu eksplodirala ona bomba i raznela hotel, svi bezali Srbe bolelo uvo, secam se i kad je onda u Kusadasiju eksplodirala bomba u dolmusu, Englezi bezali ko pacovi a mi Srbi izlazili isto vece u Kusadasiju i ujutru na plazu dolmusem :lol:

Kad smo za vreme bombardovanja spavali ko bebe, bar ja jesam na 6 spratu zgrade dok avioni prelecu i kad smo trcali ko blesavi da vidimo kako bombarduju Zastavu a bili smo prilicno blizu onda ni ovo ne treba da nas cudi.

Sto neko rece ljudi se plase nepoznatog, a nama ovo u Tunisu nije nepoznato...

Srbi su prosli sve.

Kad je u Egiptu eksplodirala ona bomba i raznela hotel, svi bezali Srbe bolelo uvo, secam se i kad je onda u Kusadasiju eksplodirala bomba u dolmusu, Englezi bezali ko pacovi a mi Srbi izlazili isto vece u Kusadasiju i ujutru na plazu dolmusem :lol:

Kad smo za vreme bombardovanja spavali ko bebe, bar ja jesam na 6 spratu zgrade dok avioni prelecu i kad smo trcali ko blesavi da vidimo kako bombarduju Zastavu a bili smo prilicno blizu onda ni ovo ne treba da nas cudi.

Sto neko rece ljudi se plase nepoznatog, a nama ovo u Tunisu nije nepoznato...

Jedino je Tunis nepoznat vecini nas......:lol:

Vala, neverovatno, al istinito.....vi ste se muskarci naspavali k'o bebe...:)

Jedino je Tunis nepoznat vecini nas......:lol:

Vala, neverovatno, al istinito.....vi ste se muskarci naspavali k'o bebe...:)

Pa od brige nemas vajde :lol:

Jok cu da umrem neispavan :lol:

Nego moja baba sedela u podrumu svaki dan kad zasviraju sirene dok joj ja i cale nismo objasnili da je bolje da je pogodi napolju nego da ostane zatrpana ziva unutra kad sruse zgradu :hahaha:

Pa od brige nemas vajde :lol:

Jok cu da umrem neispavan :lol:

Nego moja baba sedela u podrumu svaki dan kad zasviraju sirene dok joj ja i cale nismo objasnili da je bolje da je pogodi napolju nego da ostane zatrpana ziva unutra kad sruse zgradu :hahaha:
:lol:

Ama, jeste, sve to tako kako kazes...al ja videla posteljinu, krevet...za to vreme - nisam..

Muskarci su to mnogo bolje shvatili od zena....

:lol:

Ama, jeste, sve to tako kako kazes...al ja videla posteljinu, krevet...za to vreme - nisam..

Muskarci su to mnogo bolje shvatili od zena....

Ma bilo zezanje, pravili rostilj i zurke uz gitaru u podrumima zgrada :lol:

Ne moze zivot da stane ybg, a od brige dal ce bas mene da spiz.di nemam nista, lepo spavam a ako me oce ono ce me naci sve da se nabijem u misju rupu :lol:

Back