SVI MUZEVI PRIJATELJI

Šta mislite, koliko bi mogla da primi odjednom...

Gledah jednom da neka nabi ananas, doduše manji, ali ipak ananas.... a i prilikom dva, vidi se da ostane malo prostora gde eventualno ima mesta i za trećeg... mada, to zavisi od građe... jooj, muko...

Imam jako dobrog muza, koji ima puno prijatelja i poznanika, koji često navrate do nas.

ti smatras svog muza jako dobrim iako te bukvalno prostituira u svom drustvu :shock: jako dobar muz bi trebao da te zastiti jer mu je porodica na prvom mestu...

Toliko sam se naljutila, pocela vikati na njega a on ko da ga je netko ubo- otiso.

izvini ali ovo zvuci kao da i nisi zelea da ode :?

Muzu sam rekla za to, ali on ne zeli svadu, jer kaze "jamac sam mu za kredu, ne mogu se svaditi".

muz te ne postuje, niti ceni - vise sluzis kao stvar u ovom slucaju garant za kredit... kao onaj njegov prijatelj bi u trenutku svadje ili opomene prestao da placa kredit i tvoj jako dobar muz bi ostao bez trecine plate mesecno, yeah right :|

Medutim, u subotu je bila festa, i na muzev nagovor, digla sam jednog njegoovg prijatelja za ples

da se ne ponavljam - prostituiranje za zadovoljavanje prijateljskih odnosa

Za nekih 20-ak min, on dolazi po mene da plesemo :shock: Naravno pristala sam.

i opet isto - tebi zeno to odgovara, nije valjda da nisi mogla reci NE :shock:

Ali plesuci, u onoj guzvi, on mene pipa po tijelu.Zavukao mi ruku pod majicu, onako vrskom prsti. Odmaknem mu ruku, on opet!

iz prethodnih stavki je evidentno da te jako dobar muz ne bi zastitio ali izvini nisi se bas mnogo bunila, ne kazem da si morala da zavalis liku samar ali si mogla da odustanes od plesa - to je najmanje sto si mogla uraditi

Bilo je jos neugodnih kontakta sa njegovim prijateljima,

ovo ocigledno nije prvi put a ni jedini prijatelj - po mome: brine te muzev ugled ali ti i pase da te salecu raznorazni drugovi zato ne trazi krivca, opusti se i uzivaj - sretan on, sretna ti i svi vasi prijatelji :?

Ja bi u cetiri oka porazgovarala jos kada se prvi put desilo, kada bih zakljucila da je tip debilan onda bih muzu rekla..a to sto si ga kao metlom najurila je odraz nesnalazenja u neocekivanoj situaciji...

Muz te ne poshtuje onako kako bi trebalo i nije stao iza tebe. Muzevljevi prijatelji ne poshtuju vash brak, a ni njega. Shto reche Bugi, ima li muz neprijatelje, jer od njih bar zna da treba se chuva. Ti morash da se postavish tako da prijateljima ne ostavljash prostor za dilemu ili nasrtaj. Svi mi imamo ponekog zgodnog prijatelja ali ne prelazimo granicu, tojest chuvamo se flerta i situacije koja moze da dovede u zabludu.

e majke mi ti si najblize mojim razmisljanjima! hvala!:):):)

Ja da sam ti muz, odjebo bi takve prijatelje nema te pare ko bi moju ufatio za sisu, k.urac bi mu osjeko to nisu prijatelji, il ti muz hoce da se navuces s nekim, mada to zavisi od tebe najvise posalji ih sve u k.urac...jednostavno je ogavna muzeva reakcija, a i tvoja je smjesna ti si udata zena trebala si mu samarcinu svezat pred svima, zaboli te ki.ta sta ce drugi rec...drzi do sebe...mada se glupo ponasas iskreno ti kazem....

Ja da sam ti muz, odjebo bi takve prijatelje nema te pare ko bi moju ufatio za sisu, k.urac bi mu osjeko to nisu prijatelji, il ti muz hoce da se navuces s nekim, mada to zavisi od tebe najvise posalji ih sve u k.urac...jednostavno je ogavna muzeva reakcija, a i tvoja je smjesna ti si udata zena trebala si mu samarcinu svezat pred svima, zaboli te ki.ta sta ce drugi rec...drzi do sebe...mada se glupo ponasas iskreno ti kazem....
gledaj! to je tako lako reci, ali je teško napraviti, razlog tomu sto zivim u malom gradu, a on je tu poznat i ne bih mu htela praviti neugodnosti. ovde su me vec proglasili kurvom....i td.,ali ja sam daleko od toga. Neki odgovaraju, a nisu niti pročitali do kraja.
Onaj prvi i drugi- nisu iste osobe. Kod prvog sam reagirala jer sam bila sama, a kod drugog ne - razlog sam več rekla, a plus sve, ja i njegova zena smo dobre (ne ono--naj frendice, ali smo ok). Volela bih kad bi njoj mogla sve reci, ali to onda povlači posledice, ne samo njih dvoje, već i deca su tu.
I meni se na sve povraca i gadi, ali iz koze ne mogu van.Ne znam sto na meni vide, kako rekoh nisam nista posebno- prosjecna zena.
Evo reci cu jos i ovo, Isti problem imam na poslu. Naime direktor oko mene non-stop nesto izmislja kako bi me dotakao i onako usput nesto dobaci. Dosta mojih radnih drugarica dolazi sa dekolteom, ja ne naročito ne na posao.
Gadi mi se ici na posao, jednako toliko koliko ici na feste sa muzom!

gledaj! to je tako lako reci, ali je teško napraviti, razlog tomu sto zivim u malom gradu, a on je tu poznat i ne bih mu htela praviti neugodnosti. ovde su me vec proglasili kurvom....i td.,ali ja sam daleko od toga. Neki odgovaraju, a nisu niti pročitali do kraja.
Onaj prvi i drugi- nisu iste osobe. Kod prvog sam reagirala jer sam bila sama, a kod drugog ne - razlog sam več rekla, a plus sve, ja i njegova zena smo dobre (ne ono--naj frendice, ali smo ok). Volela bih kad bi njoj mogla sve reci, ali to onda povlači posledice, ne samo njih dvoje, već i deca su tu.
I meni se na sve povraca i gadi, ali iz koze ne mogu van.Ne znam sto na meni vide, kako rekoh nisam nista posebno- prosjecna zena.
Evo reci cu jos i ovo, Isti problem imam na poslu. Naime direktor oko mene non-stop nesto izmislja kako bi me dotakao i onako usput nesto dobaci. Dosta mojih radnih drugarica dolazi sa dekolteom, ja ne naročito ne na posao.
Gadi mi se ici na posao, jednako toliko koliko ici na feste sa muzom!

Ti mora da se salis...Ne mogu da verujem da pricas istinu?!Cuj zivis u malom gradu...Pa sta?znaci sta,Samim tim imas i vrlo malo ponosa i dostojanstva...Ne kapiram!!!Ok vidim iz price da ti bas zbog tvog losijeg izgleda(to si ti rekla) flertovanja i sl prijaju,ali da ne drzis do sebe,to ne razumem...Da ti je vazna njegova reputacija u tom gradicu,strasno...Ali ne pricaju ljudi takve price za nekog bez ikakvog razloga,nesto tu ima,neka aferica,mozda izmisljena,ali nesto postoji...

Ti mora da se salis...Ne mogu da verujem da pricas istinu?!Cuj zivis u malom gradu...Pa sta?znaci sta,Samim tim imas i vrlo malo ponosa i dostojanstva...Ne kapiram!!!Ok vidim iz price da ti bas zbog tvog losijeg izgleda(to si ti rekla) flertovanja i sl prijaju,ali da ne drzis do sebe,to ne razumem...Da ti je vazna njegova reputacija u tom gradicu,strasno...Ali ne pricaju ljudi takve price za nekog bez ikakvog razloga,nesto tu ima,neka aferica,mozda izmisljena,ali nesto postoji...

Ok, ja ne znam kako da vas uverim da ne zelim imati nikakve avanture naročito s njegovim prijateljima, niti mi ni najmanje prijaju takve situacije! Sto se tiče laganja, nemam razloga, bar ne ovde gde me nitko ne zna da lazem. Samo ssam htela vase misljenje, svesna sam bila da ce biti svakakvih odgovora... tako da me to ne iznenađuje...
pozzz svima

e .... da vam kazem sta je moj problem!
Imam jako dobrog muza, koji ima puno prijatelja i poznanika, koji često navrate do nas.
I tako jedan dan dosao jedan njegov frend, dok muza nije bilo kuci, vidim ja da on nesto muva i na kraju.... uhvati on mene za s.....! Toliko sam se naljutila, pocela vikati na njega a on ko da ga je netko ubo- otiso.
Dugo nije dolazio, tek pre mesec ponovo se pojavio...Naravno ja ne komuniciram sa njim. Muzu sam rekla za to, ali on ne zeli svadu, jer kaze "jamac sam mu za kredu, ne mogu se svaditi".
Medutim, u subotu je bila festa, i na muzev nagovor, digla sam jednog njegoovg prijatelja za ples (ne onog prvog). Tip jedva da je pristao, jer slabo plese, ali nekako smo vec otplesali jedan ples. Za nekih 20-ak min, on dolazi po mene da plesemo :shock: Naravno pristala sam. Ali plesuci, u onoj guzvi, on mene pipa po tijelu.Zavukao mi ruku pod majicu, onako vrskom prsti. Odmaknem mu ruku, on opet!
Niti jednom nisam davala povoda za to. Odmah da kazem, da nisam bas neka lepotica (prosečna zena), mozda malo zgodnija!
Sto da radim? Bilo je jos neugodnih kontakta sa njegovim prijateljima, al ovo izdvajam!
Jel problem u meni? Ili u njima?:sad::-(:(
verovatno saljes takve signale :|
misssim koliko puta sam cula kao jao jadna ja svi se lepe na mene a ne zanimaju me a ja nista ne radim :roll:
ja se izvinjavam ako sam gruba ali pokusaj da prodres malo u svoju podsvest i preispitaj se :? sve te koje kao slucajno su sve do jedne kokete a kao jadne ne znaju sta rade i prave se glupave i navine.
aj da kazes jedan je - pa slucajnost,ali opet i opet i opet...onda je problem verovatno tvoj.

i koji je **** ljudima kada muvaju zene/muzeve svojih prijatelja....zasu :?

Ok, ja ne znam kako da vas uverim da ne zelim imati nikakve avanture naročito s njegovim prijateljima, niti mi ni najmanje prijaju takve situacije! Sto se tiče laganja, nemam razloga, bar ne ovde gde me nitko ne zna da lazem. Samo ssam htela vase misljenje, svesna sam bila da ce biti svakakvih odgovora... tako da me to ne iznenađuje...
pozzz svima

.....nemoj se ljutish i mi bi da budemo prijatelji tvoga muza ............:lol:

@tajamala
Ja ti verujem sve to si rekla, ti jesi sebi prosečna ali muškarcima si .ebozovna još kad vide da ti je muž šonja zato tako i prolaziš. Daću ti jedan predlog najbolje izaberi tipa koji te najviše gnjavi i negde na javnom mestu najbolje pijaca ili gde ima dosta sveta na.ebi mu se majke u stilu šta misliš da sam ja ***** ja sam poštena žena i majka sam i tako navodi neke pozitivne primere za sebe da svi čuju malo mesto neće smeti niko ni da te pogleda uzmi ti stvar u svoje ruke pusti muža, kredite, direktore i slično.

Back