Svi muškarci se svrstavaju u tri kategorije

UBC je univerzitet u Meki bolesnika koji pate od raznoraznih seksualnih devijacija.
8/10 mladih ljudi/parova seta pascad po ulici i nisu sposobni da uzgoje zlatnu ribicu a kamoli dete; zato su primorani na imigracionu politiku gde uvoze ljude u potrebnim brojevima da im rade za kikiriki.

Ne šetaju ti parovi paščad zato što vole paščad više nego decu. Pusti ti filozofiju sns majmunčina. Oni šetaju paščad zato što fizički ne mogu da imaju decu.

Evo, ja sad bez da razmišljam uopšte, mogu bez problema da nabrojim 7,8 parova iz mog okruženja vrlo mladih ljudi koji ne mogu da imaju decu. Ili idu po inostranstvu na neke oplodnje pa izrode neke blizance, deca kao aveti. Bleda, kržljava, bolesna, autistična, xx nekih sindroma...

Time se baš niko ne bavi niti iko priča o tome a postao je ogroman problem. Ne znam kako ljudi to ne vide.

Broj 1:

Radi 8 sati

Češe pupak na kauču
Hoće da mu kuvas raznoliko , cistis peres preglas, radjaš djecu i vaspitavaš, brineš o tatama i mamama, organizujes sve ključne datume i slavlja i donosiš platu u kuću , uz sve to traži ichke ujutru i uveče , ne voli da mu se narušava komforna zona (čitaj kad češka pupak on se odmara od 8 sati rada)

E sad ima tu nijansi neki će otići u trgovinu sa spiskom (pola stvari neće naći a uloske alldays neće kupiti jer ga sramota otići u odjel ulozaka za žene) a to je kod mnogih iz kategorije 1

Ubaciti će eventualno mašinu vesa i kad dodjete kući vidite da je ubacio rifle, peškire, carape i kuhinjske krpe sve u jedno pranje, iako ste 100 x objašnjavali i pokazali on je ekonomista štedi vodu i struju i obavi sve jednom mašinom veša! (Mnogi se ne hvataju uopšte ove radinosti)

Zatim i to preuzimate nafilujete mašinu za veš i uključite on samo mora okaciti, ne koristi štipaljke dešava se da gatje kupite ispod terase sa šimšira jer je bilo vjetrovito!

Placete pred Ikonom, ispovedate se u crkvi za ružne reci i brz jezik

Znaci nemoj ga dirati i pomjeravati nikako jer tje da se nerviras

Vrsta broj 1 se održava ko Metuzalem ali ja se iskreno nadam da će nestati sorta broj 1 a za to su zadužene mame koje će i ćerke i sinove tako vaspitavati da od njih postanu empaticni ljudi koji će sebi znati odabrati životnog druga

broj 1 - zaštitnik od koga, čega? pretnja će postojati nekoliko puta u životu možda, ne živimo okruženi hordama varvara

muškarac koji smatra da mu je jedina uloga u mom životu da bude zaštitnik, može to koristiti da se izvuče iz svakodnevnih obaveza, razvijanja emocionalne inteligencije, komunikacije, tzv. veponizacija nekompetentnosti -'ne umem ja draga da obrišem zapišanu wc šolju, ja sam ratnik, ja ću da te branim od varvara, evo ih varvari, samo što nisu'

naravno da je važno da ne ustukne kad je teško ili postoji pretnja, ali za svakodnevni život su daleko važnije meke veštine, tako da 3.

Broj 1:

Radi 8 sati

Češe pupak na kauču
Hoće da mu kuvas raznoliko , cistis peres preglas, radjaš djecu i vaspitavaš, brineš o tatama i mamama, organizujes sve ključne datume i slavlja i donosiš platu u kuću , uz sve to traži ichke ujutru i uveče , ne voli da mu se narušava komforna zona (čitaj kad češka pupak on se odmara od 8 sati rada)

E sad ima tu nijansi neki će otići u trgovinu sa spiskom (pola stvari neće naći a uloske alldays neće kupiti jer ga sramota otići u odjel ulozaka za žene) a to je kod mnogih iz kategorije 1

Ubaciti će eventualno mašinu vesa i kad dodjete kući vidite da je ubacio rifle, peškire, carape i kuhinjske krpe sve u jedno pranje, iako ste 100 x objašnjavali i pokazali on je ekonomista štedi vodu i struju i obavi sve jednom mašinom veša! (Mnogi se ne hvataju uopšte ove radinosti)

Zatim i to preuzimate nafilujete mašinu za veš i uključite on samo mora okaciti, ne koristi štipaljke dešava se da gatje kupite ispod terase sa šimšira jer je bilo vjetrovito!

Placete pred Ikonom, ispovedate se u crkvi za ružne reci i brz jezik

Znaci nemoj ga dirati i pomjeravati nikako jer tje da se nerviras

Vrsta broj 1 se održava ko Metuzalem ali ja se iskreno nadam da će nestati sorta broj 1 a za to su zadužene mame koje će i ćerke i sinove tako vaspitavati da od njih postanu empaticni ljudi koji će sebi znati odabrati životnog druga
odakle taj poriv da se sve tradicionalno iskarikira i naruzi...
ne rzumem to

Лакше је изборити се са карикатурама.

Осим тога, свака особа се бави категоријама које су за њу релевантне тј. део њене стварности.
ja pre mislim da se tu radi o licnim problemima nego o problemima drustva
jer je cinjenica da su to zapravo iluzije pojedinih zena koje imaju uporiste jedino u njihovim iskustvima

kaze tradicionalan muskarac ne radi nista po kuci, bije zenu i decu, opija se itd......
vazi... pre ce biti da su zene koje imaju takve stavove i shvatanja o tradicionalnim vrednostima zapravo plodovi nekih bolesnih porodica sa poremecenim odnosima.

jer je cinjenica da su to zapravo iluzije pojedinih zena koje imaju uporiste jedino u njihovim iskustvima

kaze tradicionalan muskarac ne radi nista po kuci, bije zenu i decu, opija se itd......
vazi... pre ce biti da su zene koje imaju takve stavove i shvatanja o tradicionalnim vrednostima zapravo plodovi nekih bolesnih porodica sa poremecenim odnosima.

Управо то сам хтео да кажем другом реченицом у својој последњој поруци.

Ne šetaju ti parovi paščad zato što vole paščad više nego decu. Pusti ti filozofiju sns majmunčina. Oni šetaju paščad zato što fizički ne mogu da imaju decu.

Evo, ja sad bez da razmišljam uopšte, mogu bez problema da nabrojim 7,8 parova iz mog okruženja vrlo mladih ljudi koji ne mogu da imaju decu. Ili idu po inostranstvu na neke oplodnje pa izrode neke blizance, deca kao aveti. Bleda, kržljava, bolesna, autistična, xx nekih sindroma...

Time se baš niko ne bavi niti iko priča o tome a postao je ogroman problem. Ne znam kako ljudi to ne vide.
Pricao sam za okolinu UBCa.

Tradicija je podređena patrijarhatu, pa nemoj mi reći da su tradicionalni muškarci odjednom kategorija 2, jer to govoriš, tradicionalnom braku uloge su jasno podijeljene, čak i ako već dugo postoji neravnoteža jer tradicionalni muškarac teško može sam finansijski izdržavati porodicu, što znači da i tradicionalna žena mora ići na posao!

Ako mogu da budem iskrena, teško da ovde mogu da imenujem čoveka za koga mogu da kažem da je veliki čovek, muškarčina. Ponekad mogu samo da povratim kada vidim kako se ovdje pežorativno piše o ženama, uvijek to pročitam kada je riječ o određenim temama kao što je nasilje u partnerstvu ili jednostavno u temama međuljudskih odnosa muškarca i žene.

negde na ovom svetu

Tradicija, žene u Africi obrezuje i uskraćuje im seksualni život
Tradicija udaje mlade djevojke u stare tipove
Tradicija kamenuje žene zbog optužbi za preljubu
Tradicije siluju žene jer nose pogrešnu odjeću na pogrešnom mjestu u pogrešno vrijeme
Tradicija brani odlazak u školu da nauče čitati i pisati
Tradicija je glavni razlog za femicid

Žena i muškarac treba da se razvijaju u srećno i slobodno ljudsko biće, u skladu sa svojim idejama i očekivanjima, tradicija to osporava jer sie zauzet sa ispunjavanjem očekivanja drugih

Pricao sam za okolinu UBCa.
Vankuver je jedini grad u Kanadi gde je natalitet oko 1... Zapravo, u jednom trenutku je čak pao na 0.95 dece po ženi u proseku.

Da bi se održala populacija na ISTOM nivou, znači samo da ne pada broj stanovnika, natalitet mora da bude 2.1 dece po ženi.

U prevodu, za 20 godina Vankuver će biti grad baba i deda, a za 100 godina će biti varošica sa desetak hiljada stanovnika. Možda spas bude ako dođu neki novi Kinezi.

Vankuver je jedini grad u Kanadi gde je natalitet oko 1... Zapravo, u jednom trenutku je čak pao na 0.95 dece po ženi u proseku.

Da bi se održala populacija na ISTOM nivou, znači samo da ne pada broj stanovnika, natalitet mora da bude 2.1 dece po ženi.

U prevodu, za 20 godina Vankuver će biti grad baba i deda, a za 100 godina će biti varošica sa desetak hiljada stanovnika. Možda spas bude ako dođu neki novi Kinezi.
To sto si napisao vazi za kanadjane belce, rodjene u Vankuveru.

Ja sam upravo to i napisao da je retkost videti belu zenu sa decom; 80% belaca šeta psa ulicom, a to im je uredila drzava/vlada sa samodestruktivnom politikom.

Jednosoban stan za iznajmljivanje je $3000/mesecno; cuvanje 1 deteta od $1000-1500/mesecno, itd itd.
30 godisnjaci koji zive sa roditeljima predstavljaju vecinu po prvi put sto je na nivou zemalja treceg sveta.
Vankuver i Toronto su kante za smece.

Kanada uvozi $500,000 Azijata (Kineza, Indusa, Filipinaca, itd), Arapa i Latinosa godisnje; tako da se radi vise o zameni stanovnistva i kupovina glasova od novih imigranata kao sto to radi D partija u US.

To je samo uvoz jeftine radne snage, ali realno slabi standard pojedinca i Kanada je danas Albanija za Kanadu pre 10-20-30-40 godina.

Tim sa Univerziteta Britanske Kolumbije proučavao je 92 strejt muškarca iz različitih kulturnih sredina i otkrio tri tipa muškosti.

1. Neotradicionalisti - Muškarci koji u velikoj meri slede tradicionalne rodne uloge, kao što su pružalac i zaštitnik u vezi

Pogledajte prilog 1395187

2. Egalitarni – muškarci koji traže ravnopravnije partnerstvo, sa naglaskom na uzajamnosti i merljivom davanju i uzimanju

Pogledajte prilog 1395188
  3. Progresivni – muškarci koji rade na izgradnji rodne ravnopravnosti u partnerstvu kroz redovne, svrsishodne razgovore sa svojim partnerom kako bi prilagodili ko šta radi.

Gde si zapao?

Žene i neheteroseksualci, slažete li se sa ovakvom podelom i koji vam tip najviše odgovara?
Meni stavka 2 i stavka 3 isto.

Tradicija je podređena patrijarhatu, pa nemoj mi reći da su tradicionalni muškarci odjednom kategorija 2, jer to govoriš, tradicionalnom braku uloge su jasno podijeljene, čak i ako već dugo postoji neravnoteža jer tradicionalni muškarac teško može sam finansijski izdržavati porodicu, što znači da i tradicionalna žena mora ići na posao!

Ako mogu da budem iskrena, teško da ovde mogu da imenujem čoveka za koga mogu da kažem da je veliki čovek, muškarčina. Ponekad mogu samo da povratim kada vidim kako se ovdje pežorativno piše o ženama, uvijek to pročitam kada je riječ o određenim temama kao što je nasilje u partnerstvu ili jednostavno u temama međuljudskih odnosa muškarca i žene.

negde na ovom svetu

Tradicije siluju žene jer nose pogrešnu odjeću na pogrešnom mjestu u pogrešno vrijeme

Žena i muškarac treba da se razvijaju u srećno i slobodno ljudsko biće, u skladu sa svojim idejama i očekivanjima, tradicija to osporava jer sie zauzet sa ispunjavanjem očekivanja drugih
gospodjo ne zelim ni da krenem da vam objasnjavam
jer ovo je na toliko razlicitih nivoa pogresno da je bi objasnjavanje bilo za mene previse

negde na ovom svetu

sto se mene tice mozes da se razvijes i u triceratopsa nemam nista protiv

Ukoliko dobro znam, Vankuver već jeste grad Kineza. Masovno su se doselili tamo, pogotovo bogataši iz Hong Konga.

broj 1 - zaštitnik od koga, čega? pretnja će postojati nekoliko puta u životu možda, ne živimo okruženi hordama varvara

muškarac koji smatra da mu je jedina uloga u mom životu da bude zaštitnik, može to koristiti da se izvuče iz svakodnevnih obaveza, razvijanja emocionalne inteligencije, komunikacije, tzv. veponizacija nekompetentnosti -'ne umem ja draga da obrišem zapišanu wc šolju, ja sam ratnik, ja ću da te branim od varvara, evo ih varvari, samo što nisu'

naravno da je važno da ne ustukne kad je teško ili postoji pretnja, ali za svakodnevni život su daleko važnije meke veštine, tako da 3.
Pa kad bi razumela sta si napisala , ne bi to ni napisala....
Bukvalno si rekla meni policija ne treba jer mi treba 2 puta godisnje , znaci nikad . E ovo poslednje znaci je neka narodna logika ....meni smesna , ali mnogo brojna.....mnogo.....

Hajde da vidimo sta to nisam razumeo?
Da li je vazno ili nije vazno imati nekog kad je tesko ili postoji pretnja da ne ustkne , sta god to znacilo , moze da znaci cak i kao borba pasa da mora da se potuche i da opasno preti pred tuchu?
Ako osoba L smatra da je vazno , onda joj je potreban borbeni dzukac , ali da li bi da plati troskove za dzukca?
Ako ne bi onda hoce besplatnu uslugu koju proglasava nebitnom , ali joj je bitna.
Ako osobi L nije vazno , onda ce imati par puta u zivotu situaciju kad joj treba dzukac , a nema ga , pa ce koristiti neki apel tipa "pa nismo drustvo varvara".
Ako se neko cimne I prijavi , odlicno , dzukac po sluzbenoj duznosti , ciji je zadatak da ne ustukne I ako treba I fizicki nasrne za interese osobe L.
Potrebno je obezbediti , pricom I medijima , dovoljan broj dzukaca po sluzbenoj duznosti.
Njihova kompenzacija po obavljenom poslu I ucinku bi bila odlicna stvar iz ugla osobe L , jer nema ni neplacenih racuna ili ocekivanja.

Dakle , treba razvijati pricu I kulturni obrazac koji ce muskarce tako oblikovati da bude sto vise dzukaca po javnoj duznosti.

Back