Svi muškarci bi hteli da imaju seks sa komšinicom

Књижевне вечери?

А...шта би било, нпр... да неку рибу, уместо на кафу, позовем на књижевно вече?

Гарант би дошла, да биди да ли стварно правим књижевно вече.

А, могу на клуб сто да ставим књига. Неких дебелих. Неки Толстојевски.
Tolstojevski mora biti na tom stočiću. Ali, moraš i da se pripremiš, recimo pitaj chatgpt da ti prepriča nešto od tolstojevskog !

Књижевне вечери?

А...шта би било, нпр... да неку рибу, уместо на кафу, позовем на књижевно вече?

Гарант би дошла, да види да ли стварно правим књижевно вече.

А, могу на клуб сто да ставим књига. Неких дебелих. Неки Толстојевски.
Probaj! Obavezno javi kako je bilo. Od reakcije na poziv do "bilo mi je..." na vratima.

Writing Poetry GIF by Harlem

Елем, дешавање од малопре са "комшиницом".

Изађем ја малопе, до трафике да купим цигарет. Како се задесих у кући, у старим и одрпаним крпама, само навукао јакну. И пролазим кроз паркић и ту нека риба, са старијим седим човеком. Помислим, муж и жена, а онда схватим да је она доста млађа од њега. Иду полако, ногу пред ногу, шеткају. И пролазим поред њих, и она ме "сними".

Ок, пролазници случајни, рачунам. Купим ја цигарет, враћам се, а како су они ишли ногу пред ногу, а ја брзо ходам, видим их ја у улици, доста испред мене, а улица празна. У неком тренутку, они намеравају да скрену лево, ка својој улици (или свом путу), а ја бих, кад их стигнем, требао да одем на десно.

Кад су се окренули за 90 стпени, да уђу у другу улицу, ја оштро ногом по асвалту повучем, да направим буку, она се окрене да видиш шта је та бука, и сними да сам "комшија". Прешли су још десетак метара, таман док сам дошао до њиховог нивоа, и крећу они да улазе у своје двориште, а она окрене главу да види на коју ћу страну.

Мораћу да се распитам ко је та комшиница.
Očigledno si lep dečko i dobar frajer

Svi muškarci u mojoj zgradi bi hteli da imaju seks sa komšinicom sa prvog sprata.

Jel imate vi tako nekog u zgradi?
Искусни су саветовали - "Никада са платног списка и списка станара"! Шта год да се деси, обично прође, а ти си ту где јеси. Али, одлучиш брзо, а кајеш се натенане. Наравно, има изузетака, чак се заврши и браком, али ипак ређе. Много је риба у мору, не мора баш са ових спискова.

U 18 sam imao lepe komsinice u zgradi , dve cerke i majka, , cerke lepe a majka da ne mozes da hodas....Toliko je muzu bilo simpaticno da je dao dozvolu da mu budem sa zenom. A onda shvatis da nisi lenj, i da mozes i treba da odes i do susedne zgrade, pa ulicu dalje...posle te nauce da zene gledaju da bude do jedne stanice busa, peske je ipak peske...

Ja sam imao cak i devojku koja je pretila da ce da me ostavi ako budem vise od 3 stanice busa....bio sam 7 stanica busa, ali nije me ostavila...rekla je da je to samo 5 min duze voznje

Back