sad baš da tvoj muž podmiruje sa tolikom pažnjom komšinicu neznam koliko bi tebi bilo dragoPa onda je to danak neiskustva! Svaka mora da bude podmirena pažnjom.
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
sad baš da tvoj muž podmiruje sa tolikom pažnjom komšinicu neznam koliko bi tebi bilo dragoPa onda je to danak neiskustva! Svaka mora da bude podmirena pažnjom.
smiješna siIh sad. Možda je samo brižna i želi sa svojim ćaćom da provede vreme.
Govorimo o pogledima?sad baš da tvoj muž podmiruje sa tolikom pažnjom komšinicu neznam koliko bi tebi bilo drago
da a je, da još skoči na nju bi ga stara ubilaGovorimo o pogledima?
kad muškarac značajno pogleda to je ekvivalent "iebobi" da prostišGovorimo o pogledima?
bez predumišljajada a je, da još skoči na nju bi ga stara ubila
Ih sad. Možda je samo brižna i želi sa svojim ćaćom da provede vreme.
Ja nisam ljubomorna. Gledanje nije zabranjeno.kad muškarac značajno pogleda to je ekvivalent "iebobi" da prostiš
Ne, tako je još bolje, taj apa-drapa stil. Kada se nekome dopadneš takav, još se tako okrene za tobom par puta - zamisli šta bi bilo da si bio picnut kao svileni lutak!То је лепа карактерна особина.
Ма, нисам је лепо снимио. Рачунао, случајна пролазница. Бар да сам се пицнуо до трафике, па да је шмекерски погледам. Је л' видите како увек треба човек кад излази из куће, да изађе у најбољем издању. А и, фин сам, па ми (у оном делу у паркићу) било глупо да буљим у њу, а поред ње ћале. Вероватно би снимио да му неко шмека ћерку.
А после у улици, ту ништа није приметио. Откуд он зна шта му је ћерки у глави и мислима.
Ma to se podrazumeva - komšija/komšinica, prvi//peti... kao da je bitno.isto tako je tema mogla biti zamislite na katu 5 živi takav mačor žene u zgradi sve poludile
Ma to se podrazumeva - komšija/komšinica, prvi//peti... kao da je bitno.
Šta da uradiš?Je l' mogu sad da pojedem konjce?
Čisto sumnjam da može da dobaci dovde
znaš ti ono "jedna stvar povlači drugu..."Ja nisam ljubomorna. Gledanje nije zabranjeno.
Ma jok. Taman je dobar test. Ako se zablentači i suviše, još i ako pipne, može slobodno da ga ta ista prijavi na svoj infostan.znaš ti ono "jedna stvar povlači drugu..."
nije ljubomora, preventiva je
Eto, a ovamo nešto glumiš tolerantnost...Ma jok. Taman je dobar test. Ako se zablentači i suviše, još i ako pipne, može slobodno da ga ta ista prijavi na svoj infostan.
Pa jesam! Ako ovo nije tolerancija ne znam šta je!Eto, a ovamo nešto glumiš tolerantnost...
Šta da uradiš?
Čisto sumnjam da može da dobaci dovde
Da omeksam @Konj_na_belom_princu jednom lepom toljagom i da ga skuvam
Deo moze i u kobasice i na rostilj
Nemoj da sumnjas u mene
Joj, nemoj. Dobar je konjče.
Pa da mu ulijete malo hrabrosti i date vetar u leđa.Zasto onda nije doveo svoju komsinicu na temu nego zove mene i moju komsinicu
Pa da mu ulijete malo hrabrosti i date vetar u leđa.