Svi muškarci bi hteli da imaju seks sa komšinicom

Ih sad. Možda je samo brižna i želi sa svojim ćaćom da provede vreme.

То је лепа карактерна особина.

Ма, нисам је лепо снимио. Рачунао, случајна пролазница. Бар да сам се пицнуо до трафике, па да је шмекерски погледам. Је л' видите како увек треба човек кад излази из куће, да изађе у најбољем издању. А и, фин сам, па ми (у оном делу у паркићу) било глупо да буљим у њу, а поред ње ћале. Вероватно би снимио да му неко шмека ћерку.

А после у улици, ту ништа није приметио. Откуд он зна шта му је ћерки у глави и мислима.

То је лепа карактерна особина.

Ма, нисам је лепо снимио. Рачунао, случајна пролазница. Бар да сам се пицнуо до трафике, па да је шмекерски погледам. Је л' видите како увек треба човек кад излази из куће, да изађе у најбољем издању. А и, фин сам, па ми (у оном делу у паркићу) било глупо да буљим у њу, а поред ње ћале. Вероватно би снимио да му неко шмека ћерку.

А после у улици, ту ништа није приметио. Откуд он зна шта му је ћерки у глави и мислима.
Ne, tako je još bolje, taj apa-drapa stil. Kada se nekome dopadneš takav, još se tako okrene za tobom par puta - zamisli šta bi bilo da si bio picnut kao svileni lutak!

Eto, a ovamo nešto glumiš tolerantnost...
Pa jesam! Ako ovo nije tolerancija ne znam šta je!

Kada vam neko brani da gledate onda kukate kako smo ljubomorne, kada dobijete slobodu onda kukate da smo netolerantne! Daj odlučite se šta hoćete.
Vi kao da ne znate da se ponašate kada dobijete slobodu! To mora u stege da se stavi i obuzda inače ne zna šta će sa sobom.

Back