Legolas_87
Početnik
- Poruka
- 10
e ovako,kako je neven predlozio,ovo je tema gde ce svi moci da pisu svoje ljubavne jade, i gde ce se bas o njima pricati,pa izvolite.....
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Legolas_87:e ovako,kako je neven predlozio,ovo je tema gde ce svi moci da pisu svoje ljubavne jade, i gde ce se bas o njima pricati,pa izvolite.....

Legolas_87:da, greska,ljubav jeste nesto najlepse,ali ovde se misli na ljubavne probleme

neven:e pametnoda se vise po forumu ne rasipaju teme tipa "pomoc" udjes unutra a ono "ostavio me decko ali pre nego sto je otisao poklonio mi medu..." sad jos samo da nadjete gospodjicu savetu koja ce na sve to da odovara i resili ste veliki problem
![]()
pre neki dan sam na pricaonici upoznao doticnu koja ima isti problem kao tvoj.malo sam popricao sa njom i na kraju utvrdili da je njena simpatija homic :shock:love_girl:E pa evo ja cu odgovoriti na temu...
Ja sam 2 godine zaljubljena (u fizicki izgled) u jednog decka. Ali medjutim....on me ne primecuje. Stvaram o sebi ocajno misljenje.........i na fizickom i na licnom pitanju![]()
utvrdi da li ona prema tebi nesto oseca.pokusaj da kroz ono sto i obicno radite saznas nesto vise o njenom ljubavnom zivotu.npr pozovi je da negde izadjete preko dana i onda pocni pricu o nekom vasem drugu koji je blabla zaljubljen u neku blabla...njena reakcija ce ti puno reciTrut:Ja se zacopao u drugaricu a cutim, ne pada mi na pamet da joj to pomenem. Eto! 8)
Hvala Bogu da na ovom forumu neko ume da razmislja!neven:e pametnoda se vise po forumu ne rasipaju teme tipa "pomoc" udjes unutra a ono "ostavio me decko ali pre nego sto je otisao poklonio mi medu..." sad jos samo da nadjete gospodjicu savetu koja ce na sve to da odovara i resili ste veliki problem
![]()

E blago tebi....Keeper:moj najveci ljubavni jad je kako da nadjem vremena da dovuchem svoje dupe na koji sat do beograda ...![]()
A mesto ti je ''ZEMLJA SNOVA''?To je zemlja kakvih snova?Ernesto_Che:kako je to biti zaljubljen? ja vise ne umem, mislim da sam emotivno poremecena...nek mi neko objasni
Ernesto_Che:kako je to biti zaljubljen? ja vise ne umem, mislim da sam emotivno poremecena...nek mi neko objasni

Devilishgirl:Svoje ljubavne jade ne iznosim u javnost 8)