ugadnubaburastem:
Anonymous:
uh, puno puta sam se farbala kuci, ali nikada nisam radila taj test! a nikada ni nisam bila zadovoljna bojom, imam neki crveni pigment koji me strasno nervira, ali otkako se farbam u redkenu, najzad je i boja super!
Eh, sada mi je lakse...Mislim na otkrice da nisam jedina blagoslovena nocnom morom poznatom kao ko-zna-kako-i-kojim-genetskim-putevima nasledjeni crveni pigment - zahvaljujuci kojem nakon pokusaja da svoje rano izdzikljale sede zamaskiram na, inace, prirodno pepeljasto plavoj kosici - na kraju uvek zavrsim sa oranz odsjajima, koji me ne odusevljavaju bas narocito.
Bila bih ti zahvalna ukoliko bi mi pomogla kojom informacijom vise vezano za 'Redken' - gde se nalaze, koliko kostaju preparati, koliko njihove usluge u salonu. Imam prirodno kovrdzavu, suvu i osetljivu kosu i zaista puno problema sa njenim odrzavanjem. Hvala unapred. :wink:
pa sa zadovoljstvom!
evo ti link-
http://www.redken.co.yu
tu imas apsolutno sve! 8)
naci ces njihove autorizovane salone, a ako si iz bgda to ti nece ni malo biti tesko, mozes da uradis test da vidis koji ti preparati odgovaraju, mada je najbolje da se posavetujes sa frizerom, a mozes i da postavis neko pitanjce ako ti nesto nije jasno!
ne znam tacno koliko se krecu cene svih preparata, ali ja koristim tzv. so long koji se sastoji od sampona, balzama, i maske u spreju koja se ne ispira i to sve kosta oko 50 eura! ALI, npr. sampon je koncentrat, znaci dobijes dozer pa 6 ml sampona razredis sa vodom, tako da to moze da traje bar 2 meseca!
s obzirom da oni sem sto neguju i lece vec ostecenu kosu i da su broj 1 u svetu i nisu skupi!
hm, pa zna se da kvalitet kosta!
evo, gledaj npr. mene- ja sam prirodno smedja, a farbam se u tzv. dark vanila, to je neka tamnije plava i to svake 2-3 nedelje! :shock: da nije redkena mislim da bi vec bila celava, a ovako mi kosa izgleda zdravo i sjajno! :wink:
kada prvi put dodjes u njihov salon, osecas se kao kod cika doktora!
ispita te sta koristis, kako negujes kosu, sa cime je farbas i jos hiljadu pitanja...
a naravno pitaju i za crveni pigment
, jer posle farbanja ti stavljaju preliv koji ubija taj pigment!
onda te malo zagleda, pa ti preporuci neku frizuricu i boju i naravno nesto od njihovih preparata!
veruj mi da prave cuda, bices zadovoljna 100%, a sto je najvaznije imaces zdravu kosu!
pozdrav... :wink: