Сви који осуђујемо спрдање са жртвама, прогнаним људима и светињама!!!

Pozdravljaju vas ova dvojica. Jedan ima samo pola glave al to je to. :P19058_106893855991305_100000120735977_179598_919962_n.jpg


Koji je od ove dvojice Mile? :sad2:
 
Sinak, ako si slucajno nabasao na ovo na fejsu, reinstaliraj komp brzo, zarazice se :sad2:

Neces valjda da podrzavas debele SPS lopuze koje kradu od decice :think:

Bilo bi interesantno za ove nove da i ti kažeš koja si politička opcija. Kad toliko pljuješ po SPS-u?
 
To je možda zato što većina prkodrinaca mene asocira na ovog lika...

images


Tako da mi se zgadi sve što je vezano za preko Drnine... Razumeš?

Jel si i ti neki boske?

Kakve prekodrinci imaju veze sa temom?

Mozda se i ti njima gadis ali to nije razlog niti opravdanje da se oni recimo sprdaju sa zrtvama iz Kragujevca,svasta.
 
Gde si bre covece,odavno te nije bilo :think: kako juce bilo u Sava centru,vidim i pedra ubaciste u GO,e sada ko njemu ubacuje...da nije mali Sloba presao u buljase :per:

Nema Mile poima.... Njega čak ni njegovi više neće... Jedini koji ga je pomenuo bio je Boris Milićević... :hahaha:

 
Poslednja izmena:
У нашој земљи накупило се људи који поштовања за друге немају, могу себе назвати они како год желе, али су по свим нормалним критеријума они неваспитани и безобразни. По неком неписаном правилу титуле највећих "демократа" и "бораца за права човека" су себи приграбили љу...ди који су по самом менталном склопу маргиналци, сваки глас "разума" који покуша да се супротстави таквом мишљењу се окарактерише као ретроградан ,клерофашиста итд. ПА ДОКЛЕ БРЕ ВИШЕ?? Покушајте да се у Француској,Енглеској или било којој држави демократског уређења спрдате са светињама ДРЖАВОТВОРНОГ НАРОДА, добро се провести нећете јер ДРЖАВА И ЗАКОН ће вас санкционисати. У НАШОЈ ДРЖАВИ СВЕТИЊЕ МОРАЈУ БИТИ 1 КОСОВСКИ БОЈ 2 УСТАНЦИ СРПСКИ 3 БОРБА У ПРВОМ СВЕТСКОМ РАТУ И СТРАДАЊА НАШИХ ПРЕДАКА 4 БОРБА У ДРУГОМ СВЕТСКОМ РАТУ И СТРАДАЊА НАШИХ ПРЕДАКА 5 ЈАСЕНОВАЦ И СТРДАЊА СРПСКА ОД СТРАНЕ УСТАША КАО И ОД СС ТРУПА ПО СРБИЈИ 6 СТРАДАЊА У ОЛУЈИ 7 СТРДАЊА У АГРЕСИЈИ НАТО ПАКТА 8 КОСМЕТСКИ ЕГЗОДУС 9 ХИМНА РЕПУБЛИКЕ СРБИЈЕ 10 ЗАСТАВА РЕПУБЛИКЕ СРБИЈЕ 11 ГРБ РЕПУБЛИКЕ СРБИЈЕ И МОГЛО БИ ИХ СЕ НАЋИ ЈОШ МНОГО АЛИ ОВО ЈЕ ОНО ШТО НАС ПОВЕЗАТИ МОРА ЈЕР ЧОВЕК КОЈИ СТРАДАЊЕ СВОИХ ПРЕДАКА НЕ ПОШТУЈЕ КАО И ЧОВЕК КОЈИ СТРАДАЊЕ НАРОДА КОЈИ ЈЕ СТВОРИО ДРЖАВУ У КОЈОЈ ЖИВИ НЕ ПОШТУЈЕ НЕ ЗАСЛУЖУЈЕ ДА БУДЕ ГРАЂАНИН ТЕ ДРЖАВЕ.


https://www.facebook.com/pages/Svi-...-prognanim-ludima-i-svetinama/155203761183674

"You have given out too much Reputation in the last 24 hours, try again later." :(
 

Back
Top