P Primitive Početnik Poruka 3 20.02.2005. u 05:46 - svi KiTTiE fan-oni upadajte ovamo #1 E, ljudi, ima li neko od vas DVD koji su izdale Kittie: Spit In Your Eye. Bas se lozim na njih, a od DVD-a sam video samo omot na netu
E, ljudi, ima li neko od vas DVD koji su izdale Kittie: Spit In Your Eye. Bas se lozim na njih, a od DVD-a sam video samo omot na netu
VisionOfDisorder Poznat Poruka 9.013 20.02.2005. u 13:21 - svi KiTTiE fan-oni upadajte ovamo #2 To je sve shto cesh i da vidish od tog dvd-a sa hard wanna be kozama.
P Primitive Početnik Poruka 3 21.02.2005. u 03:00 - svi KiTTiE fan-oni upadajte ovamo #3 VisionOfDisorder: To je sve shto cesh i da vidish od tog dvd-a sa hard wanna be kozama. Kliknite za proširenje... E, ako nisi imao shta pametnije da kazhesh, bolje i da nisi ostavljao poruku. U ostalom i sam si video kako glasi tema.
VisionOfDisorder: To je sve shto cesh i da vidish od tog dvd-a sa hard wanna be kozama. Kliknite za proširenje... E, ako nisi imao shta pametnije da kazhesh, bolje i da nisi ostavljao poruku. U ostalom i sam si video kako glasi tema.
VisionOfDisorder Poznat Poruka 9.013 21.02.2005. u 03:07 - svi KiTTiE fan-oni upadajte ovamo #4 Primitive: VisionOfDisorder: To je sve shto cesh i da vidish od tog dvd-a sa hard wanna be kozama. Kliknite za proširenje... E, ako nisi imao shta pametnije da kazhesh, bolje i da nisi ostavljao poruku. U ostalom i sam si video kako glasi tema. Kliknite za proširenje... Iskulirao bih da ne mrzim kittie.
Primitive: VisionOfDisorder: To je sve shto cesh i da vidish od tog dvd-a sa hard wanna be kozama. Kliknite za proširenje... E, ako nisi imao shta pametnije da kazhesh, bolje i da nisi ostavljao poruku. U ostalom i sam si video kako glasi tema. Kliknite za proširenje... Iskulirao bih da ne mrzim kittie.
P Primitive Početnik Poruka 3 21.02.2005. u 03:25 - svi KiTTiE fan-oni upadajte ovamo #5 VisionOfDisorder: Primitive: VisionOfDisorder: To je sve shto cesh i da vidish od tog dvd-a sa hard wanna be kozama. Kliknite za proširenje... E, ako nisi imao shta pametnije da kazhesh, bolje i da nisi ostavljao poruku. U ostalom i sam si video kako glasi tema. Kliknite za proširenje... Iskulirao bih da ne mrzim kittie. Kliknite za proširenje... Ako mrzish KITTIE, onda verovatno obozhavash PETSHOP BOYS
VisionOfDisorder: Primitive: VisionOfDisorder: To je sve shto cesh i da vidish od tog dvd-a sa hard wanna be kozama. Kliknite za proširenje... E, ako nisi imao shta pametnije da kazhesh, bolje i da nisi ostavljao poruku. U ostalom i sam si video kako glasi tema. Kliknite za proširenje... Iskulirao bih da ne mrzim kittie. Kliknite za proširenje... Ako mrzish KITTIE, onda verovatno obozhavash PETSHOP BOYS