chaterex
Primećen član
- Poruka
- 645
pa jedva je i ove sastavio. evo, Evu je morao da pravi od Adamovog rebra
sovinisticko cicijasenje...

sovinisticko cicijasenje...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ljudi koji imaju decu su najbogatiji ljudi..ti to ne kapirash sada, ali za 30 god hocehBi. Al, jedno dete. Sad imati dva deteta na ovu nemastinu je mucenjeza prosecne ljude
ljudi koji imaju decu su najbogatiji ljudi..ti to ne kapirash sada, ali za 30 god hoceh![]()
imam jednog komsu, ima cetvoro dece... on radi u zdravstvu, njegova zena u skoli... znaci, nisu bogati... sa troskovima koje imaju oko 4voro dece, zive poprilicno skromno... jednom je nesto pricao na tu temu, i rek'o je jednu jako prostu stvar: 'de ima za jedno, imace za dvoje, 'de ima za dvoje, bice i za troje... 'de ima za troje, bice i za cetvoro... i to nema veze sa platom... onaj ko ume, zaradi i kad je sam, i kad ima veliku porodicu... sve to sa parama je obicno presipanje iz supljeg u prazno i samo jedan 'dobar' izgovor za ljude koji ne znaju sta ce sa sobom...
imam jednog komsu, ima cetvoro dece... on radi u zdravstvu, njegova zena u skoli... znaci, nisu bogati... sa troskovima koje imaju oko 4voro dece, zive poprilicno skromno... jednom je nesto pricao na tu temu, i rek'o je jednu jako prostu stvar: 'de ima za jedno, imace za dvoje, 'de ima za dvoje, bice i za troje... 'de ima za troje, bice i za cetvoro... i to nema veze sa platom... onaj ko ume, zaradi i kad je sam, i kad ima veliku porodicu... sve to sa parama je obicno presipanje iz supljeg u prazno i samo jedan 'dobar' izgovor za ljude koji ne znaju sta ce sa sobom...
Pa po toj logici onda moze i ovako. Ko ima novce za jedan auto imace i za drugi, teci, cetvrti.
4 kredita, 4 garaze, 4 registracije.
nije baš tako
Kako nije. Znaci ako kupis jednom detetu kaputic za zimu, drugom ne treba njemu je samo dovoljno da gleda brata ili sestru kako ga nosi i vec mu je toplo?
Jeste da lova mnoga vrata otvara ali možeš da živiš bez visokih primanja i da imaš 4. dece i da si srećan
mesas babe i zabe, skroz... ovde je on pricao o deci... o obezbedjivanju uslova za zivot... za njih... njegovu porodicu.... ovo o cemu ti pricas se ne racuna... to nema pravu vrednost, samo materijalnu... auto... registraciju... garazu... stan... to moze da zaradi i kupi svako ko to zeli... samo ako hoce da radi na tome... ovde se prica o necemu skroz drugacijem... nije bas sve u parama... a kaputici se daju nositi i vise godina... pa i ono sledece moze da nosi odecu svog starijeg brata ili sestre... ima puno nacina... kao sto ima i puno izgovora... pa sad, kako kome odgovara...
joj, sinnke, care... mislim, shvatio sam... ti si ovde jedini koji placa svoje racune i koji sam zaradjuje te pare... nas sve ostale izdrzavaju bogati roditelji i niko od nas se nikad ni najmanje nije pomucio u zivotu ni oko cega i niko od nas nema pojma o tome kako je tezak zivot... plus, vozimo skupa kola koja su nam roditelji kupili i dozvoljavamo da nas devojke vuku za nos, jer nismo pravi muskarci... a devojke su ovde sve one sto samo hoce nama, jadnima, da uzmu sto vise novaca, da im platimo pitje jer samo o tome brinu...
joj, sinnke, care... mislim, shvatio sam... ti si ovde jedini koji placa svoje racune i koji sam zaradjuje te pare... nas sve ostale izdrzavaju bogati roditelji i niko od nas se nikad ni najmanje nije pomucio u zivotu ni oko cega i niko od nas nema pojma o tome kako je tezak zivot... plus, vozimo skupa kola koja su nam roditelji kupili i dozvoljavamo da nas devojke vuku za nos, jer nismo pravi muskarci... a devojke su ovde sve one sto samo hoce nama, jadnima, da uzmu sto vise novaca, da im platimo pitje jer samo o tome brinu...
sinnke:S obzirom da je danas teska situacija pa jako malo ljudi pravi decu.
Sta mislite da je bog radio za 18000, da li bi on stvorio Adama i Evu?